SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“24 Puan Topladım ‘Başarısızsın’ Dediler”

0
Güncellendi - 2020-03-11 14:05:58
“24 Puan Topladım ‘Başarısızsın’ Dediler”
A- A+ PAYLAŞ

Sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’u çalıştıran daha sonra Beşiktaş’ın başına geçen Sergen Yalçın, “İlk yarıyı 24 puanla bitirdim bana ‘başarısızsın’ dediler. İlk yarı 31-32 gol atmışım. Bize, ‘başarısızsınız’ denildi” dedi. 

Sarı kırmızılı takıma 24 puan kazandıran Yalçın ile devre arasında yollar ayrılmıştı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ile anlaşan Yalçın, beIN Sports’ta Güntekin Onay’a açıklamalarda bulundu. 

Yalçın, Süper Lig’de sezon başından buyana birçok teknik direktör değiştiğini ifade ederek, “Değişenlerden biri de benim. Türkiye’de sürekli hoca değişiyor. Hiçbir şeyi beğenmiyoruz ki. Her şeyi eleştiriyoruz ve hiçbir şeyi beğenmiyoruz” dedi. 

“Malatya’da ilk yarıyı 24 puanla bitirdim” diyen Yalçın, şunları söyledi: “Haziran’da sezon açtım. UEFA oynadım ve kısıtlı bir kadroyla oynadım. İlk yarıyı 24 puanla bitirdim bana ‘başarısızsın’ dediler. İlk yarı 31-32 gol atmışım. Bize, ‘başarısızsınız’ denildi. Bu doğru bir bakış açısı değil.” 

Onay’ın Yeni Malatyaspor’un maç kazanamadığını hatırlatması üzerine Yalçın, işin saha boyutuna girmediğini kaydederek, “O çok önemli değil. Ben mantaliteden bahsediyorum. Aslında bizim bakış açımızda çok doğru değil. Çok eleştiriyoruz, hiçbir şeyi beğenmiyoruz. Kendi insanımızı beğenmiyoruz. Hocalarımızı beğenmiyoruz, bizim hocalarımız kötü hocalar değil. Yeni jenerasyondan gelen çok yetenekli hocalarımız var ama Türk futbolunun içinde olduğu ekonomik bir durumda var. Bunu da hesaplamak lazım” diye konuştu.Yalçın, 2019-2020 sezonunun başında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile anlaşmış takımla UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Maçı oynamıştı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • TARAFTAR YMS (4 yıl önce)
    Yorumcular, Sergenin bıraktığı takım ortada, İlk yarı 24 puan toplaması Sergenin başarısı değildir. Çünkü sezon öncesi çalıştığı için diğer takımların hazırsızlıklarından veya problemlerinden faydalandı. Çünkü bıraktığı takım 6-7 maçta sıfır çekmesinden belli. Beşiktaş takımında da uzun süreli kalamayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım sergenin bıraktığı takım değil. Yahovic ve gulerme vardı. Bir futbolcu çok şeydir takım için. Bak galatasaraya onyekuru ve falcao nasıl değiştirdi çehresini..Ayrıca sergen yahovic ve gulerme olmasına rağmen bir solbek,bir stoper bir kanat oyuncusu ve bir de forvet istedi.. kadro yetersiz demişti..
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (4 yıl önce)
    Sen begenmeyen futbol cahili adil gevrektr
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Devre arası antalyada tatil yaptın. Milli Tk.drk..Senol hoca kampı ziyaret etti otel odandan aşağı inmedin. Kupa maçı sivasa yedeklerle çıktın . Dört gol yedin. İşlerini tezgâhladın kendini kovdurdun Ilahi adelet yerini bulacaktır en sonunda Bjk de işine son verecekler ...
    0
    0
    Yanıtla
  • ağzına sağlık aklımdan ne geçtiyse onu yazmışsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    sergen sonuna kadar haklı, takım hücum futbolu oynuyor çok pozisyon bulup gol atıyordu hala onun mirasıyla idare ediliyor. inşaallah birkaç maç kazanır ve küme düşmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • neresi doğru artık idmanlara çıkmayıp yenilgiden sonra 3 gün izin veren bir hocadan bişey olmaz beşiktaşta beklenti büyük olmasa at yarışların çıkmaz sergen futbolculuk hayatıda öyleydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Adam ilk yarıda 24 puan topladı.Ilk yarı hedefi neydi ilk 8 tuttu mu?tutdu.Şimdi kalkmış biri saçından sakalından diğeri ise yok bir tek beşiktaşi yendiğimizden bahsediyor.Diğer 21 puan nereden geldi.gökten mi indi?Ne biçim bir yorumdur.Adamın istediği oyuncular alınmadığı gibi birde görevine son verildi.Bu mu taraftarlığınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Sergen sonuna kadar haklı . yönetim, en iyi futbolcuları yok pahasına satıp yerlerine beleş diye çöpleri alırsa olacağı budur. Erol Hoca da, Ertuğrul da hep aynı nedenlerden ayrıldılar. suç hocalarda değil ölücü yönetimdedir. Allah Hikmet Hocaya yardım etsin bu kadroyla bizi ligde bırakırsa kahramanımız olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT TUNÇ (4 yıl önce)
    Hoca efendi gitmeden son 9 maç tek beşiktaşı yendin ondada hiç tepki göstermedin yendiğine pişman oldun sen o maçtan sonra gitmeliydin Malatya sporun teknikdirektörüsün Beşiktaşın değil kusura bakma.Bizde inkar edilmez İrfan buz ile Erol buluttun emekleri çoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    haklısın hocam yerden göğe kadar haklısın. nasıl olsa daha düşmeyiz dediler. kaliteli hocaya ve kaliteli transfere ne gerek var mantığı yürüttüler. ama üç puana üç milyonun geldiği bir ligde oynadığımızı unuttular.. hakkını helal et hocam.. futboldan anlayan ve kaliteli bir yönetim gelir seni tekrar malatyada görürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Çalıştırdığı takımların istatistiklerine bakıldığına son maçlarındaki düşüş oluyor.Malatya’yı bıraktığında en az 6, 7 futbolcunun kilo fazlaları oluşmuştu.Murat Yoldırım ,Acua,Mina,Haddebe ,Özer Özdemir v.s kilo fazlası olanlar.Bu kilo fazlalığı takımı ağırlaştırıyor.Ayrıca bir insanın önce kendisine sonrada camialara saygısı olması gerekir.Saç baş dağınık sakal karmakarışık sen toplum önündesin dikkatli olman gerekmezmiş?
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet halısın, teknik direktör dediğin favorileri kulak hizasında, takım elbiseli, sinek kaydı traşlı olur, kılık kıyafet yönetmeliğine de harfiyen uymalı, tersini yapanlar topluma saygısı olmayanlardır, şakamısiniz paşam siz, hangi zamanda donup kaldınız,
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    )))) valla gardaş sen çok haklısın. sanki podyumda kendimizi göstereceğiz. sergen yalçın gittikten sonra takım başarılı ya. adamlar haklı. böle yazanlara diceksin ki yawww heeee heeee. diyip geçecen
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Hocam sorun sende deil seni takimin basina getirende. sen buyuk takim hocasisin. ama buun anlamadilar. sen de kariyer basamagini atladin. bence sesini cikarma yoluna bak. adil den kurtuldugun iyi olmus
    0
    0
    Yanıtla