SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalan 3 Maçta En Az 6 Puana Talibiz"

0
Güncellendi - 2018-05-03 18:37:23
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ kanat oyuncusu Michael Pereira, kalan 3 maçta en az 6 puana talip olduklarını söyledi.

  Pereira, performansının üzerine koyarak, ilerlediğini ifade ederek, "Geldiğim günden beri gerçekten çok çalışıyorum. Geçen yılda çok çalışmıştık, bu senede böyle devam ediyoruz. Tabi geçen sene Süper Lige çıkmak çok zordu ama şimdi önemli olan çıktığımız bu ligde kalmak. Ayrıca ülkenin en iyi takımları arasında zor bir savaş veriyoruz. Her ne olursa olsun iyi gittiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"İLK TERCİHİM MALATYA OLACAK"

  Tecrübeli sağ bek, bir kaç hafta öncesinde ligde kalmak adına 39 puanın kendilerine yeteceğini düşündüklerini belirtti.

  Kalan 3 maçta iyi sonuçlar alıp, ligi galibiyetle tamamlamak istediklerini dile getiren Pereira, "Bizim düşüncemiz sadece ligde kalmak değil. Kalan 3 maçta 9 puan var. Uzun zamandır kazanamıyoruz. Kalan 3 maçta en az 6 puana talibiz. Ligi kazanarak iyi bitirmek istiyoruz" dedi.

  Fransız oyuncu, takımdaki geleceğine ilişkin, "Malatya'da çok iyiyim ve çok mutluyum. Geldiğim günden beri insanlar bana iyi davranıyor. Geleceğim hakkında şunu söyleyebilirim; ilk tercihim Malatya olacak. Umarım anlaşırız" açıklamasında bulundu.

Ligde her takıma karşı aynı konsantrasyonla maça çıktıklarını ifade eden Pereira, şunları söyledi:

"Tabi büyük maçlara her oyuncu gibi bizlerde farklı konsantre oluyoruz. Ama bu maç seçtiğimiz anlamına gelmiyor. Küçük takımlar bize karşı daha kapanarak oynadıkları için gol bulmakta zorlanıyoruz. Büyük maçlar için çok özel bir konsantrasyon yok. Bütün maçlara aynı konsantrasyonla çıkıyoruz ama galiba büyük takımlara karşı şansım galiba daha çok oluyor."

  Pereira, bir gazetecinin 'Süper Lig'de şampiyonluk için bir favorisi var mı?' sorusuna, "Kafamda sadece Malatyaspor ve kalan 3 maç var. Bunun dışında bir şey söylemek istemiyorum" cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kernekliali (5 yıl önce)
    Bu maçta ilk onbirde ileri uçta Gılberto ve Dening ikilisini mutlaka görmek istiyoruz.Gençlerbirliği maçında çok verimli oldular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (5 yıl önce)
    Takimda begendigim en kaliteli oyuncu
    0
    0
    Yanıtla