SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağılyazı ve Tandoğan'da Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2018-11-09 05:56:07
Ağılyazı ve Tandoğan'da Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması ile asfalt alt temel malzeme serim çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesine bağlı kırsal Ağılyazı Mahallesi ile merkez Tandoğan Mahallesi’nde bulunan 8 sokakta çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Battalgazi ilçesine bağlı Ağılyazı Mahallesi’nde 3 km birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması, 3 km sıcak asfalt çalışması ve 5 km asfalt alt temel malzeme serimi tamamlanma aşamasına geldi. Ağılyazı mahalle sakinlerinden Hasan Basri Cingöz, yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Ağılyazı’da Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları çok güzel, buraların önceki durumlarına hepimiz şahit olmuştuk. Artık asfaltla birlikte kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulduk. ” derken Ramazan Han’da “Öncelikle Battalgazi Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Ben Battalgazi’de oturuyorum ama buralarda çalışıyorum. Bu yoldan daha önceleri gelip gittiğimizde çamurdan başımızı alamıyorduk. Allah devletimizden razı olsun. ” dedi.

Mahalle sakinlerinden Nurettin Göç ise, “Yollarımız yapılıyor. Battalgazi Belediye başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Önceleri tozdan dumandan geçilmiyordu buralarda. Yollarımız çok berbattı. Ama yapılan çalışmalardan sonra çok güzel oldu.” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışması devam ediyor. 8 sokakta çalışmalar tamamlanma aşamasına gelirken, mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Tandoğan Mahallesi esnaflarından Burak Uruç’ta, “Esnafım burada. Ben haddinden fazla yol kat ettiklerini düşünüyorum. Biz Çatyol’da oturuyoruz, aynı çalışmaları orada ve kültür mahallesinde de bekliyoruz. Battalgazi Belediyesi’ne sonuna kadar güveniyoruz” derken, Hasan Temel ise, “Tandoğan sakinlerindenim. 30 yıla yakındır buradayım. Yapılan çalışmalardan memnunuz, çalışıyor bizim belediye reisimiz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız