SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ömer Antrenmana Başladı

0
Güncellendi - 2018-11-11 20:32:09
Ömer Antrenmana Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, Malatya’ya gelerek çalışmalara başladı.

17 Eylül’de daha önce operasyon geçirdiği sağ ayak tarak kemiğinden yeniden ameliyat olan ve uzun bir tedavi süreci geçiren Şişmanoğlu, yeşil sahalara geri döndü.

Tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Malatya’ya gelen Şişmanoğlu, bireysel olarak çalışmalara başladı.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni Malatyaspor’umuzun forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu tedavisinin tamamlanmasının ardından Malatya’ya gelerek bireysel antrenmanlara başladı. Şişmanoğlu, yardımcı antrenör Murat Yüksel nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor” denildi.

Ömer Şişmanoğlu, yeniden sahalara döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek, “Takımdan 2-2,5 ay kadar uzak kaldım. Benim için zor bir süreydi. Takımın iyi bir gidişatı var. Tabi ki bu beni mutlu ediyor ama bende bunun bir parçası olmak istiyorum. Maalesef olmadı. İlk maçında Göztepe’ye karşı gol atmıştım. O pozisyonda da sakatlandım. Kırık olduğu tespit edildi. Ameliyat oldum, Almanya’ya gittim. Ailemle zaman geçirdim. Sonra İstanbul’a dönüp, tedavi oldum. Şimdi geri döndüm, mutluyum. Sahada olmak mutluluk verici” dedi.

Takımla ilgili her şeyi takip ettiğini belirten Şişmanoğlu, “Oyuncu arkadaşlarımla sürekli telefonda görüştüm. Onlar bana bende onlara destek oldum. Ben Malatyaspor’un futbolcusuyum, her zaman kalbim buradaydı. Arkadaşlarımda bunu biliyor. Geride kalan 3 haftada galibiyetler aldık. Güçlü bir takımız, bende geri döndüm daha güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bekir sıtkı (5 yıl önce)
    geçmiş olsun..takıma katkı sağlarsın inşallah..hoş geldin diyorum...başarılar dilerim...
    0
    0
    Yanıtla