SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Siyasi Tecrübem Var"

0
Güncellendi - 2018-11-15 02:35:43
A- A+ PAYLAŞ

İş Adamı Eğitimci Ramazan Yılmaz AKP’den Kale Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Partinin ilçe başkanlığına resmi başvurusunu yapan Yılmaz,  “Siyaset gönüllülük işi. Belediyecilik millete daha çok hizmet etme aşkıyla gece gündüz çalışmak demektir. Ben bundan önce Belediye Başkanı yapanlara teşekkür ediyorum. Kale için kim bir çivi çaktıysa Allah hepsinden razı olsun. Vefat edenleri rahmetle anıyorum. Yaşayanlara teşekkür ediyorum. İnsan daha iyi yapacağına inandığı için yola çıkar. Faydalı olacağıma ve yapılanlardan daha güzel şeyler yapılacağına inandığım için yola çıktım. Asla en iyi, en güzeli ben yaparım, ne olursa olsun ben düşüncesinde değilim. Daha iyi yapabileceğime inanıyorum ama buna karar verecek olan İlçe Teşkilatım ve Genel Merkezimizdir. Benim bir geçmişim var. Belli bir eğitim düzeyim, ticari, sosyal, kültürel hayatım var. Bir siyasi tecrübem var. Son kararı Genel Merkezimiz var.. Benim duam bu Kale için kim hayırlısı ile Rabbim ona nasip etsin. Bu işe gönüllüyüm. Görelim Mevlam neylerse güzel eyler."dedi.

Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ise, “İş Adamı Eğitimci Ramazan Yılmaz arkadaşımız Kale Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını yaptı. İlçemiz için hayırlısı ne ise o olsun” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız