SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 13'üncü Haftayı 5. Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-11-26 22:17:22
EYMS 13'üncü Haftayı 5. Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 13’üncü haftayı bir sıra gerileyerek, beşinci sırada tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’de 13’üncü hafta tamamlandı. Medipol Başakşehir’in liderliğinde geçilen haftada, Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı. Bu sezon ligdeki en farklı mağlubiyetini alan sarı kırmızılılar, 13’üncü haftayı 21 puanla 5.sırada tamamladı.

Süper Lig’de 13 hafta sonunda 30 puan toplayan Medipol Başakşehir, liderliğini sürdürdü. İstanbul temsilcisi, ligin 13.haftasında İzmir deplasmanında Göztepe’yi 2-0’la geçmeyi başardı. Başakşehir, 13 hafta sonunda 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Ligin 13’üncü haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u 3-0 mağlup eden Kasımpaşa, puanını 25’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Ligin en golcü takımı olan Kasımpaşa, 13 karşılaşmada rakip ağları 29 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü.

Süper Lig’de üst üste şoklar yaşayan Galatasaray ise sahasında konuk ettiği Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Zirveyle arasındaki puan farkı 6’ya yükselen sarı kırmızılılar, 13’üncü haftayı 24 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş ise 13.haftada deplasmanda Ankara ekibi MKE Ankaragücü’nü 4-1 mağlup etti ve puanını 21’e çıkarttı. Siyah beyazlılar, Evkur Yeni Malatyaspor’un puan alamadığı haftada 21 puan ve gol averajıyla dördüncü sıraya yükseldi.

Kasımpaşa deplasmanına puan ya da puanlar için giden ancak aradığını bulamayan Evkur Yeni Malatyaspor ise haftayı 21 puanda tamamladı. 13 hafta sonunda 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4’te mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 21 puan ve gol averajıyla haftayı beşinci sırada tamamladı.

Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Antalyaspor 20 puanla altıncı sırada yer alırken, 19 puanlı iki takımdan Trabzonspor yedi, MKE Ankaragücü ise sekizinci sırada bulunuyor. Galatasaray karşısında 1 puanı son dakikada kurtaran Atiker Konyaspor, 18 puan ve gol averajıyla dokuzuncu sırada yer alırken, Ligin 13’ncü haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir’e mağlup olan Göztepe ise 18 puan ve gol averajıyla 10’ncu sırada kendisine yer buldu.

Spor Toto Süper Lig’de 13 hafta sonunda Bursaspor 16 puanla 11, Demir Grup Sivasspor 15 puan ve gol averajıyla 12, Aytemiz Alanyaspor 15 puan ve gol averajıyla 13, Büyükşehir Belediye Erzurumspor 14 puanla 14, Fenerbahçe 13 puanla 15.sırada yer alıyor.

Ligin son üç sırasındaki takımlar ise şöyle: Akhisarspor 12 puan 16, Kayserispor 12 puan 17 ve Çaykur Rizespor 9 puan 18.

Spor Toto Süper Ligin 13’üncü haftasında alınan sonuçlar şöyle:

Galatasaray-Atiker Konyaspor: 1-1

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Antalyaspor: 1-0

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor: 5-0

MKE Ankaragücü-Beşiktaş: 1-4

Demir Grup Sivasspor-Çaykur Rizespor: 1-1

Akhisarspor-Bursaspor: 2-4

Trabzonspor-Fenerbahçe: 2-1

Kasımpaşa-Evkur Yeni Malatyaspor: 3-0

Göztepe-Medipol Başakşehir: 0-2

13’üncü hafta sonunda oluşan puan durumu ise şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız