SON DAKİKA
SON DEPREMLER

28 Ekim'den İtibaren Hasta Kabul Edecek

0
Güncellendi - 2019-10-26 03:34:02
28 Ekim'den İtibaren Hasta Kabul Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yeni inşa edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin 28 Ekim Pazartesi günü hasta kabulüne başlayacağı bildirildi.

Malatya İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Recep Bentli, "İlimizde 50 yılı aşkın süredir hizmet veren eski SSK Hastanesi olarak bilinen Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsü binalardaki, Fizik Tedavi Rehabilitasyon, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Hastalıkları Acil, poliklinik ve servislerimiz 28 Ekim 2019 tarihinde yeni hizmet binamıza taşınacaktır" dedi.

Eski hastaneden yeni hastaneye taşınma sürecinin hafta sonunda yapılacağı belirtilip, 28 Ekim Pazartesi günü yeni hastanede hasta kabulüne başlanacağı ifade edildi.

Şeker Fabrikası arazisi üzerine yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 300 yataklı ve 50 yoğun bakım ünitesine sahip olduğu belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • servis (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takipci (4 yıl önce)
    Hayirli ugurlu olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (4 yıl önce)
    Araç park yeri konusunda haber bekliyoruz yeteri kadar yapılırsa çok iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (4 yıl önce)
    Suriyelilere hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya ssk (4 yıl önce)
    Malatya ya hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın adamlar habire doğuruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (4 yıl önce)
    Hayrli olsun.
    0
    0
    Yanıtla