SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2870 Öğrenciye Trafik Eğitimi

0
Güncellendi - 2018-09-08 03:36:26
2870 Öğrenciye Trafik Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de en çok ölümlerin yaşandığı trafik kazalarında, sürücü ve yaya hatalarının en aza indirilmesi amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere uygulamalı ve teorik olarak trafik kuralları eğitimi veriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen eğitim çalışmaları kapsamında,2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde anaokulu, ilk ve ortaokul öğrencileri ile yaz döneminde Kuran Kurslarına katılan 6-12 yaş aralığındaki çocuklara trafik kuralları anlatıldı.

2 bin 870 öğrenciye eğitim verildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından otobüslerle okullardan ve Kuran kurslarından alınan 2 bin 870 öğrenciye Trafik Eğitim Parkı’nda teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkında, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı teknik personelleri tarafından öğrencilere trafik işaretlerinin anlamı, trafik ışıklarının kullanımı, yaya üst ve alt geçitlerinin kullanımı, trafikte bisiklet kullanımı, akülü araçlar ile sürüş eğitimi ve emniyet kemeri kullanımının önemi gibi konularda eğitimler veriliyor.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında da çocuklara yönelik eğitim çalışmalarına devam edilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız