SON DAKİKA
SON DEPREMLER

29. Hafta Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

0
Güncellendi - 2021-03-05 12:50:43
29. Hafta Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'de 29. hafta müsabakalarını yönetecek hakemleri açıkladı. 29. haftanın açılış maçı olan Cumartesi günkü Y.Denizlispor- Yeni Malatyaspor maçını, Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Arda Kardeşler (fotoğraftaki) yönetecek.

Ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

6 Mart Cumartesi:

16.00 Yukatel Denizlispor-Yeni Malatyaspor: Arda Kardeşler

19.00 Beşiktaş-Gaziantep: Mete Kalkavan

7 Mart Pazar:

13.30 Fatih Karagümrük-MKE Ankaragücü: Halis Özkahya

16.00 Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir: Özgür Yankaya

16.00 Atakaş Hatayspor-Hes Kablo Kayserispor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Galatasaray-Demir Grup Sivasspor: Ali Şansalan

8 Mart Pazartesi:

16.00 Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor: Suat Arslanboğa

16.00 Fraport TAV Antalyaspor-Kasımpaşa: Serkan Tokat

19.00 İttifak Holding Konyaspor- Fenerbahçe: Fırat Aydınus

19.00 Göztepe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Zorbay Küçük

Y.Denizlispor- Yeni Malatyaspor maçında Arda Kardeşler'in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Mehmet Salih Mazlum yaparken, 4'üncü hakem olarak Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Cihan Aydın görev alacak.

Arda Kardeşler, bu sezonun ilk yarısında 19 Aralık 2020 günü Malatya'da oynanan ve Yeni Malatyaspor'un 2-0 kazandığı Kasımpaşa maçını yönetmişti.

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tattarat (3 yıl önce)
    ESPN, SKYSPORT, BEINSPORT, FOX SPORT dunyanin butun buyuk spor kanallarinda, Avrupa, Amerika butun kanallari izliyorum hicbir yerde sadece hakemlere saldiran programlar yok. Niye bu sadece bizde var? Dunyadaki butun hakemler ak sut emmis demiyorum ama hicbir yerde hakeme yonelik program yapan kanal yok! Rahat birakin hakemleri kardesim. Hakem uzerinden rant yapmayin Ahmet Cakar Erman Toroglu yeter ya kardesim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Halis özkahya ödüllendirilmiş yazıklad olsun
    0
    0
    Yanıtla