SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3-0'a Rağmen Kötü Oynamadık"

0
Güncellendi - 2018-11-26 21:35:28
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 13. Haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-0 yenilen E.Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, maçı değerlendiren sportif direktör Ali Ravcı, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kasımpaşa maçına kadar gol yemeden 3’te 3 yaparak geldiklerini kaydeden Ravcı, “Kasımpaşa karşısında ne yazık ki maça iyi başlayamadık. İlk dakikalarda talihsiz bir penaltı pozisyonu ve geriye düşmemiz bütün planlarımızı bozdu. Sonrasında toparlandık, pozisyonlar da bulduk ama değerlendirmedik. Bana göre 3-0 mağlup olmamıza rağmen kötü oynamadık. 2-0 olduktan sonra bile atacağımız bir golle maça ortak olabilirdik. Bazı oyuncularımız performans olarak beklentilerimizin altında kaldı. Bazı oyuncularımız yenilgiyi kabul etmeyip, elinden geleni yaptı. Elbette ki rakibin kalitesini de görmez gelemeyiz. Sonuçta iyi bir takıma karşı oynadık” dedi.

Takımızdaki sakatlıkların Akhisar maçına kadar düzeleceğini öngörüyoruz” 

Ravcı, aldıkları yenilgiye rağmen ligde 5. sırada bulunduklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Kazanmamız halinde bize avantajla sağlayacak bir müsabakayı kaybettik ama buna rağmen hala 5. sırayız. Önümüzde süreç bu kayıpları telafi edebileceğimiz bir süreç. Bu anlamda bir an önce bu maçı unutup önümüzdeki Akhisar’a maçına motive olmalıyız. Takımızdaki sakatlıkların da Akhisar maçına kadar düzeleceğini öngörüyoruz.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • gökhan (5 yıl önce)
    ne olursa olsun erkanın yerine buğra olmalı net.. girdikten sonra sağ kanatları aşındı kasımpaşanın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erkan ve pereira ikilisi tam bir facia.Bedava versek hiçbir takım almaz.cheabek ve Adem takım içinde iki ayrı cumhuriyet kurmuşlar.Hocanın bu noktada mutlak tavır koyması gerekiyor.bu oyuncular diğerlerininde kapasitesini düşürüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    Haklı olabilirsiniz.Lakin Ahmet İLDİZ topmu oynuyor ALLAH aşkına ilk 11 de sahaya çıkıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Bazı oyuncularımız yenilgiyi kabul etmeyip ellerinden geleni yaptılar tespiti çok doğru .Erkan kaş ın lütfen ile oynadığınını herkes gördü umarım Dikkati çekilir..çok sinir bozucuydu.
    0
    0
    Yanıtla