SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Ayrı Mahallede Gasp Girişimi İddiası

0
Güncellendi - 2018-12-12 04:30:15
3 Ayrı Mahallede Gasp Girişimi İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi gece geç saatlerde İlyas, Kernek ve İskender Mahallelerinde önlerine çıktıkları vatandaşlardan zorla para, telefon ve sigara isteyerek gasp teşebbüsünde bulunan, bu vatandaşlardan birini de sopayla yaralayan şahısların kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay saat 22.30 sıralarında İlyas Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz iki saldırgan, önüne çıktıkları ve sopayla dövdükleri bir vatandaşın cep telefonunu ve parasını gasp etmek istediler. Yüzleri maskeli oldukları öğrenilen iki şahıs kaçtılar. Yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saat 22.45 sıralarında Kernek Mahallesi'nden polisi arayan bir vatandaş, önüne çıkan şahısların zorla para ve sigara istediklerini, kendisinin şahıslara direndiğini, şahısların kaçtığını öne sürdü.

Saat 23.30 sıralarında da İskender Mahallesi'nde, İlyas Mahallesi'ndeki olayın failleriyle aynı eşgaldeki 2 kişinin, yine bir vatandaşın önüne çıkarak zorla parasını almaya kalkıştıkları, daha sonra kaçtıkları öğrenildi.

02.00 sıralarında yine İlyas Mahallesi Verem Savaş Dispanseri önünde bir vatandaştan gasp yapmak isteyen maskeli iki kişi, daha sonra ayrı yönlere ayrılarak kaçtı. Olayı haber alarak, bölgeye gelen polis ekipleri, şüphelilerden birini olay yeri yakınında, diğerini de Çevreyolu Niyazi Mısri Camii civarında yakalayarak gözaltına aldılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Alii (5 yıl önce)
    Sokak terörü malatyada bayapı faal durumda emniyet bunları takibe almalı ıslah ettirilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif (5 yıl önce)
    İkisi kişi paket olmuş malatya iki pislikten temizlendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kayısı kentli (5 yıl önce)
    helede çevreyolualtı özellikle Yeşiltepe gece 22 densonra teksas gibi Allah CC SONUMUZU HAYIRLI EYLESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet aycı (5 yıl önce)
    şehir piskopat kaynıyor bu rezalet ne zaman son bulacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Bucak (5 yıl önce)
    Devlet çok pasif kalıyor bu gasp olaylarında fırında ekmek alır gibi internetten pompalı tüfek satılıyor 200-300 arası olana tüfek satıyorlar Yazık çok yazık çocuklarımızı kötü yola teşvik ediyorlar Allah yardımcımız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Hiç merak etmeyin yakalananlar yarın KALDIKLARI yerden mesailerine devam ederler işlerini aksatmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Vah malatyam vah.şehir eşkiyaları sarmış güzel memleketin 4 yanını
    0
    0
    Yanıtla