SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Günlük İzin Sona Erdi, YMS İstanbul'da Çalıştı

0
Güncellendi - 2021-08-04 22:07:20
3 Günlük İzin Sona Erdi, YMS İstanbul'da Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Lig hazırlıkları için Bolu'da yaptığı 3. etap kampını tamamladıktan sonra 3 gün izin verilen Yeni Malatyasporlu futbolcular, 6 Ağustos Cuma günü M.Başakşehir'le oynayacakları hazırlık maçı için İstanbul'da toplandı.

Kamp sonrası iznin sona ermesinin ardından İstanbul'da toplanan futbolcular, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde çalıştılar. Antrenmanı Kulüp Başkanı Adil Gevrek de izledi.

Yeni Malatyaspor, 6 Ağustos Cuma günü saat 19.00'da Başakşehir Stadı'nda Medipol Başakşehir takımı ile karşılaşacak. Takım, bu maçın ardından Malatya'ya dönecek ve 16 Ağustos'ta Trabzonspor'la Malatya'da oynayacağı ligin ilk maçı için çalışmalara başlayacak.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Elbette ki MALATYASPOR UN canı gönülden başarısını bekliyor.. Ve de inanıyorum.!! Ama yorumcu arkadaşların da mantıklı düşüncelerine hak veriyorum.. Lütfen SÜPERLİG avantajını değerini bilip, kadromuzu üstün performansa tabii futbolcularla takviye etmemiz gerekiyor.. Sn. GEVREK ve YÖNETİM kurulumuz, lütfen gerekli atılımların yapın.. CAMİA sizlerden bunu bekliyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Bütün kalbimle MALATYASPOR Camiasına.. Klüp yönetimi futbolcular ve taraftar gurubunun başarısına inanıyor ve destekliyorum.. BAŞARILARININ, İNŞALLAH bu sezonda mutlaka zirve yapacağına mutlak gözü ile bakıyorum.. ALLAH yar ve YARDIMCINIZ olsun.. Selamlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (2 yıl önce)
    Adil Gevrek bekle ki Adem Büyük yine seni kurtara ama o bir kere olur.Bu takım bu kadroyla ligde hiç bir şey yapamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Kayserispor başkanı gibi yürekli bir başkanımız olmalı Kadın olduğuna bakmayın futbol kulübü nasıl yönetilir iyi bilen kendi menfaatinden çok şehrinin ve başkanı olduğu kulübün geleceğini uydurma hesaplara kurban edip ipotek altına sokmayan geliri giderini iyi hesaplayan bir başkan, Adil Gevrek gibi kapalı kapılar ardından kimseye hesap vermeyen kulübü 75 80 milyon gibi bir borç altına sokup kulübe başkanlık için aday olanları bu nereden borçlanmışsa bu borcu gösterip aday olma yollarını kapayan bir başkandan derhal Malatya derhal kurtulmalı bu kulübün geleceği eski takımımız efsane Malatyasporun durumuna düşmeden acilen önlem alınmalı şu durumda yeni Malatyaspor batağa saplanmış durumda yetkililer Malatyanın bu kötü durumunu göremiyormu doğru dürüst transfer yok bu takım bu kadroyla ligde nasıl başarı sağlayacak illaki küme düşmesinimi bekliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Poyrax (2 yıl önce)
    Yeterince transfer yapılmadı ses getiren hiçbir oyuncumuz yok başkan ve yönetim kurulu na sesleniyorum insanları aptal yerine koymayın 3. Lig topçularıylamı bu işi çevireceksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    İyi transferler yapılmadı. geçen yılki doğum sancısını bu yılda çekeceğiz. alt liglerden oyuncu alıp, üst liglerde mucizelere yaratmaya çalışmak mucizeden öteye gitmez. Bu Takım ne yazık ki;sahipsiz kalmıştır.yazık!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri44 (2 yıl önce)
    Karamsar olmak istemiyorum ama maalsef transferler yeterlindeğil yine uyku pozisyonuna geçti yöntetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Böyle kebaptan sezona hazırlanan kamp yapan başka kulüp yokturdur bu kaçıncı 3 günlük ara çiftlikmi kulüpmü çözemedik bu kadro kalitesi ile adım adım 1.lig e düşecez Adil Gevrek gitmeden güzel günler hayal...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu kadroyla lige başlanaçaksa şimdiden geçmiş olsun transfer yok 1 lig de 3 5 futbolcu almayla süper ligede kalamasınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke 1. Ligden alsaydı adamlar 3. Lig ve 2.lig den döküntüleri sırf menajer kazıkları bu takımın scout ekibi yok izleme komitesi yani Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Artık bu takımla ilgilenmiyorum Adil Gevrek'in takımı oldu Malatyayı temsil etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri kardeşim bende memnun değilim ama ondan başka adayda çıkmadı olanla idare edecek takıma sahip cikacaz
    0
    0
    Yanıtla