SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Mahalle 5 Aydır Çamur İçinde

0
Güncellendi - 2021-04-04 01:53:48
3 Mahalle 5 Aydır Çamur İçinde
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu- Gelinciktepe mevkiinde inşa edilen TOKİ Deprem Konutlarının kanalizasyon, yağmur suyu drenajı nedeniyle Köşebaşı'na kadar kazılan kanallarda çalışmaların yavaş gitmesi nedeniyle, Orduzu'daki 3 mahalle yağışlı günlerde çamurla boğuşuyor.

Kasım ayında başlatılan alt yapı çalışmalarının çok yavaş gittiğini belirten vatandaşlar, 4-5 kilometre civarındaki yolda çalışmaların tamamlanmaması nedeniyle Köşebaşı, Taşpınar ve Kaldırım mahallelerine olan ulaşımın sıkıntılı olduğunu belirtiyorlar.

Normal bir çalışmayla 1 ayda bitirilebilecek çalışmaların, ekiplerin aralıklı çalışmaları nedeniyle bir türlü tamamlanamadığı, kazılan yolların öylece bırakıldığı bildirilirken, Büyükşehir Belediyesi'nin sorunu çözmesi isteniyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Atakan çan (3 yıl önce)
    Malatya sanal haber yapmıştı 1 Nisan'da emek hırsızlığı ??? sizinki EDİTÖR'den: Orduzulu bir vatandaşın fotoğraflarıyla birlikte haber yapılması için malatyahaber.com'a gönderdiği, anlaşılan başka yerlere de ilettiği bir mailden haber yapılmış olması mı emek hırsızlığı? Komiksiniz!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (3 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir belediyesi ile Malatya milletvekilleri çamurmuş,yolmuş böyle küçük işlerle uğraşmıyorlar.gelecek yüzyıllara hizmet edecek projelerin peşindeler, küçük işleri gelecek nesillere bırakıyorlar
    0
    0
    Yanıtla