SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Akhisar Maçı Bu Akşam.. "3 Puan İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-12-03 22:27:11
EYMS- Akhisar Maçı Bu Akşam..
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, 3 Aralık Pazartesi akşamı Yeni Malatya Stadı'nda Akhisarspor ile karşı karşıya geliyor. Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, ligin 14'üncü haftasında sahalarında konuk edecekleri Akhisarspor karşısında 3 puanla ayrılıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

Kasımpaşa karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Bulut, hafta içerisinde İstanbul temsilcisi karşısında yaptıkları basit hatalar üzerine durduklarını ve bu hataların bir daha tekrarlanmayacağını ifade etti.

Bulut, Akhisarspor maçında mutlak 3 puanı hedeflediklerini kaydederek, "Zorlu bir maç olacak. Hiçbir maç kolay değil. Akhisarspor çıkış arıyor. Buraya puan için gelecekler. Buradan puan almak isteyecekler ama biz 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık, mutlak hedefimiz 3 puan. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte iyi bir futbol sergileyip, istediğimiz galibiyeti almak istiyoruz" diye konuştu.

Ligi istedikleri yerde tamamlayacaklarını ifade eden Bulut, "Lig henüz bitmedi. İlk yarıda önümüzde kalan 4 maç var. İnşallah ligi istediğimiz yerde bitiririz. İnşallah şuan ki olduğumuz yerlerde oluruz. Tabi bu söylemekle olmuyor. Onu antrenmanda çalışarak gerçekleştirmemiz gerekiyor. Oynayacağımız maçlarda üzerine koyarak, antrenmanda çalıştıklarımızı maçta sergilememiz lazım" dedi.

Bu arada, Pazartesi akşamı Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Akhisarspor karşılaşmasını Edirne Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Bursa Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Ali Saygın Ögel ile Hatay Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Mücadelede Çanakkale Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Şansalan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ERDAL (5 yıl önce)
    MALATYASPORUM"A BAŞARILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Yeni Malatyaspora Akhisar karşısında başarılar dilerim.Düşme hattındaki takımlarla mücadele çok orlu geçiyor.EYMS'nin bunu dikkate alması gerekir.Alacağı üç puanın yanında gol yemeden en az 3 gol atarsa haftayı fikstürde averajla 3.sırada bitirir.
    0
    0
    Yanıtla