SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Puan Aldığımız İçin Mutluyum"

0
Güncellendi - 2019-10-23 04:33:18
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques, İttifak Holding Konyaspor karşısında aldıkları 3 puanın önemli olduğuna değinerek, aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Sarı kırmızılı takımın Brezilyalı futbolcusu Guilherme Costa Marques, Spor Toto Süper Lig'de 8 karşılaşmada 572 dakika görev aldı.

Ligde 8 karşılaşmada 4 gol kaydeden Guilherme, 5 de asist yaparak, takımın en değerli oyuncuları arasında yer alıyor.

Takımının puan tablosunda beşinci sırada yer almasında büyük pay sahibi olan Brezilyalı oyuncu, İttifak Holding Konyaspor karşısında aldıkları galibiyet için mutlu olduklarını ifade etti.

Guilherme, İttifak Holding Konyaspor karşısında aldıkları galibiyet dolayısıyla takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Güzel bir maç oldu. Aynı zamanda zor bir karşılaşma oynadık. Konyaspor'un maçın başında gördüğü kırmızı kart bizi biraz rahatlattı. 3 puan aldığımız için mutluyum" dedi.

2018-2019 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor'a transfer olan Guilherme Costa Marques, 47 kez sarı kırmızılı takımın formasını giydi.

İlk sezonunda Süper Lig'de 30 karşılaşmada 2 bin 251 dakika görev alan ve 5 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Brezilyalı futbolcu, ikinci sezonunda daha iyi bir performans sergiliyor. 8 karşılaşmada 4 gol, 5 asistlik bir performans yakalayan Guilherme, Legia Warszawa'da 150 karşılaşmada sergilediği 21 gol, 23 asistlik performansını geride bırakmak istiyor. Guilherme, BtcTurk Yeni Malatyaspor formasıyla 47 karşılaşmada şuana kadar 9 gol, 12 asistlik bir performans ortaya koydu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

FOTO: Guilherme'nin Konya maçında golünü attıktan sonraki sevinci (AA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatyalı44 (4 yıl önce)
    böyle oynamaya devam ederse.rahat bırakmaz alırlar.başkan ne yapıp yapıp bir an önce bonservisini almalı
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Kalitesi ve klası tartışılmaz çok etkili ve çok çalışkan tam anlamı ile katkı sağlamakta takıma iyi ki varsın guilherme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Türkiyenin Maradonası.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    başkan kaçırma kaç para ise ver al...asist kralı gol atıyor daha ne olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Önder (4 yıl önce)
    Allahına gurban gardaş.Malatyaspora gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    eyvallah kardeşim emeklerinize yüreğinize sağlık.tebrikler..
    0
    0
    Yanıtla