SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Futbol Oynamayı Artık İkinci Plana Attık"

0
Güncellendi - 2021-02-16 07:00:06
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor maçının ardından, deplasmanda alınan 1 puanın kötü olmadığını söyledi.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı FT Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, Antalyaspor gibi bir deplasmandan alınan bir puanın kötü olmadığını belirtti. Maçta pozisyon üretemediklerini dile getiren Hamzaoğlu, ”Üç puan için çalıştık ama olmadı. İlerleyen haftalarda yenilmeden kazanabildiğimiz kadar puanlar alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum 1 puan aldıkları için” dedi.

Hamzaoğlu, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada da, "Geri düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. Ama rakibe üstünlük sağlayamadık. Her ne kadar biraz daha topa sahip gibi görünmüş olsakta etkili hücumlar geliştiremedik. Daha etkili olmamız lazımdı. Daha sonuca giden bir oyun ortaya koymamız lazım. Bunda başarılı olamadık. Sonuçta deplasmanda oynadığımız bir maç. Antalyaspor iyi bir takim. Tehlikeli oyuncuları var. Buradan aldığımız bir puan en azından bizi önümüzdeki haftaya iyi taşıyacaktır.

Planlamamız alabildiğimiz kadar puan almak. Futbol oynamayı artık biraz daha ikinci plana attık. Artık herkesin herhalde böyle bir hesabı oldu. Oyundan çok artık sonuca odaklı oynamak zorundayız. Şartlar bizi buna itiyor. Sezon sonunda en üst noktaya kadar çıkmaya çalışacağız. Kazanabildiğimiz kadar maç kazanmaya çalışacağı ama kolay olmayacak. Herkes artık kolay kolay teslim olmuyor. Güvenli oyunu sürdüreceğiz." dedi.

Antalya, iha- AA-YMSkulubu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    ne zaman iyi futbol oynattınki.ben hiçbir maçında yensekte yenilsekte zevkli bir maç izlemedim.sadece yönetimle hoanın ne yapmak istediğini izliyoruz.bizde futbol izlemeyi bıraktık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hamza hoca ali ravci senden daha üstün bence teknik konularda ali ravci lütfen yeni hocamız olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    yorgun ve eksik rakibin karsisinda keşke oynamayi duşünseydiniz be hhamzaoglu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Yeni transferleri neden oynatmiyon..umut adem chebek.. kanatsizkus ahmet...topcu değiller....yusufun arkadaşlarını görmek istiyorum sahada...aç adam hırslı olur....
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Sayın Hamzaoğlu 3 puan için çıktık demişsin de çıkardığın kadroyla bir puan aldığına dua et
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Maç boyunca bir tek gol pozisyonumuz olmadan bir puan aldıysak bu şansdan başka bir şey değildir.Kupa yorgunu Antalya bize bu şansı verdi.hoca halen inciler diziyor.Kadro kurgulamasının yanlışlığından hiç bahsetmiyor.6 tane yeni transferi yaz tatilindemi oynatacağız?
    0
    0
    Yanıtla
  • bahtsız taraftar (3 yıl önce)
    hüseyin bey sizi tanımıyorum ama hiç futboldan anlamayan biri olarak değerlendirirsek sizi hamza hamzaoğlundan daha iyi yöneteceğinize canı gönülden inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • OSMANLI TORUNU (3 yıl önce)
    Hamza hocanın sayesinde malatyaspor taraftarı futboldan soğudu çok teşekkürler yönetim hoca elele verip herkesi futboldan soğuttunuz .Maç boyunca 3 orta 1 kaleye şut çeken takımı sen başardın hamza hoca taktir edilecek kişisin bravo yani 1986 yılından bu yana malatyaspor taraftarıyım ama takımın futbolu benim dikkatimi çekmemeye başladı çünkü kim nerede oynuyor hangi sistemle oynuyoruz anlamıyorum BENİ TAHMİNİM HAMZA HOCA SOYUNMA FUTBOLCULARA HİÇ BİRŞEY SÖYLEMEDEN (SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA )DİYOR SAHAYA SÜRÜYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Ne zaman futbol oynattınki vasat sever. Sende forma adaleti yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bu takımın yeri ptt 1'ci lig, süper lige hiç yakışmıyor futbolcusundan yönetimine kadar hatta taraftarıda süper ligi hak etmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Çok bilmişlere hatırlatmak lazım çok iyi oynayıp puan alamadığımız maçları ne çabuk unuttunuz? İyi futbola ve istatistiklere puan vermiyorlar, evet oyundan benden çok memnun değilim ama bu sene 4 takım düşecek ligi en az 45 puanda bitirmemiz lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    adem haftalardır malatyaspor ile resmen dalga geçiyor. faydası olmadığı gibi saha içinde takıma resmen zararı var. ademi 90 dk sahada tutan hoca değildir. umut bulut ve kubilayı ilk onbirde sahaya süren hoca hoca değildir. yedekteki oyuncular süre almaya almaya resmen paslandılar onların günahını sen çekecen hamza hamzaoğlu. adil ol adeletli ol. ama suç sende değil suç seni malatyada tutan yönetimde
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Sırf İsmi ile haftalardır sahada gezenlere(ADEM UMUT) forma verilirken, emeğine karşılık kenarda oturtulan futbolcular varken bu takımdan da hocadan da bir hayır gelmez. Adalet yok adalet..
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (3 yıl önce)
    Utanıyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • sezer (3 yıl önce)
    güldürme hamza hoca oyun önemli değilmiş sen hoca falan değilsin oyun oynanmadan puan alınırmı malatya ile dalga geçiyon 1 maç dahil 25 maç olmuş oyunun yok keyifle maç izleyemedik sen amatör liğde bile hoca olamasın gerçi kimin talebesin fatih hocanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıkamacı (3 yıl önce)
    Teknik direktörler çıkın oynayın yenin der hamzaoğlu yenilmeyin diyor futbolculara yere konup uzun süre uçmayan kuşların uçmayı unuttuğu gibi futbolcularımız top oynamayi unuttular
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)
    Futbol iyi oyuncu ile oynanır.. Ancak Hamza Hoca ne hikmetse iyi oyuncuları değil, mücadele gücü yüksek oyuncuları tercih ediyor. Şikayet etmemeli.. İyi futbol için; Abdulsamet cahbek- wallace- hadabe-hafez aquah zeki - mallan - mustafa - adem tetteh
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (3 yıl önce)
    4 haftadır adem sahada yatıyor,wallace kamyon gibi dönemiyor,umut,Ahmet, Kanatsız sahada yok,zeki 3 metreye top atamıyor,aquah ne öyle karnı burnunda yakında içinde 2.si çıkacak,biz sabaha kadar oynasak atamazdık,kendi kalelerine atdilarda hamza nin futbol bilmezligi nin üzeri örtüldü.1puan bu oyuna , oyunculara göre çok iyi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (3 yıl önce)
    90 dakika boyunca 3 orta 1 sutlami 3puani alacaktn Hamza efendi kimi kandırıyorsun T.D değilde senden iyi komedyen olur bu soylemlerinle
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Huseyin cok biliyorsan bir takima git Hocalik yap
    0
    0
    Yanıtla
  • hamzadan daha iyi yaparım...hiç değilse adaletli olur formayı adaletli dağıtırım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ligin ilk yarısında fırtınaya gibi esen her maçta mutlaka bir asist yada gol atan Adem Büyük gibi bir yeteneği hangi mantıkla ön libero oynatırlar Herhalde Hamza hocanın yeni hedefi Adem .Yıldız oyuncularla zorun ne .Macera aramayın Hamza hoca ben size söyleyeyim Yusuf un yerine Hadebeyi oynat Kanatlarına Mustafa ve Ademi koy(zaten Adem in en çok verimli olduğu bölge) Umut da rekor kırdığına göre daha da oynamasın taş gibi takımın var mahkum etme bizi de kanser etme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok bilen çok yanılır.Sizinde yanılgı içinde olduğunuzu düşünüyorum.Çünki bizden çok maliyetli takımlar bizim gerimizdeler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takımı geçen yıl küme düşüren mevcut yönetimi eleştirenlere, sizin gibilervküme düştük ama başkan bizi iki kere şampiyon yaptı deyip ortalardan kaybolmuştu..Takım 8 maçta 3 puan almış,siz çok maliyetli takımlar bizim gerimizden gibi gayet mantıksız ,mahalle takımı mantığıyla yorum yapabiliyorsunuz.O bahsettiğin başakşehire hiçbirşey olmaz.Ama bu yönetimi biz gayet iyi tanıyoruz.Geçen yıl İlk yarıda 8.bitirdiğimiz bu ligde nasıl küme düştüğümüzü çabuk unutmuşsun.?Şimdi eline kalem defter al hesap yap.30 puan ile küme düşme hattındaki 25 puana sahip takım arasında kaç maçlık puan farkı var?Bunu hiç hesapladınmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Sayın Hamza hamzaoğlu kupa maçından çıkmış Yorgun Antalya karşısında takım bir haftadır Antalya'da.Komik bir şekilde 3 puan için mücadele ettik ama olmadı diyorsun.Ne oyun sistemin belli nede hangi oyuncuyu nerede neye göre oynattığın belli.İlk yarıda rakip kaleye takımın attığı şut 0..Bu oyunun müsebbibi olarak insan biraz sıkılır değilmi?Hiç kendinizi sorgulamazmısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yav arkadaş oyunu moyunu geçin. Puan alalımda nasıl olursa olsun. Oyun zamanı değil. Puan zamanı. Birçok takım borç girdabına girdi. Çıkamıyorlar. Ne olur para vermeseniz bari gölge etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • puanlar oyunla alınır
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Adem in formunda düsüklük var adem eski adem degil hayalet gibi geziyor Hic bir olumlu hareketi yok nasil olurda göz ardi edilir? Adem dinlendirilmeli . Mallen diye elinde her bölgede sut atan bir oyuncun var neden yararlanilmaz? Bazi arkadaslar Semih i de sucluyorlar ayni fikirde degilim Semih isini dürüst sekilde yapiyor oynadigi sürece mücadele ediyor.Galatasaraylilik duygulari agir basti hocasina sahip cikinca Malatyaspor taraftarlari karsi cephe aldi . Ahmet ildiz e verilen sans Mustafa E. Verilse yeni bir oyuncu kazanmis olurduk simdiye. Umut rekor kirsin diye edilen inat hatalidir.Sadece FB maclarinda ilk 11 de oynasin. Yazilacak Cok sey var Ama hoca kovulanacak gidis hat degismez
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağı şehirli (3 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Adem hoca ile papaz oz evlarlarina cok deger veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem in verimli olamayışının nedeni yanlış yerde oynatılmasıdır futbol hayatı boyunca hep hücum eden bir oyuncuyu savunma bölgesinde oynatırsanız verimli olamaz . Neredeyse her maç penaltı alan Adem az kalsın penaltı yapacaktı hoca da buna oyun diyor adamın kariyerini bitireceksşn be Hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Hangi oyun ve kadro mühendisliği ile 3 puan alacaktın acaba? Bizimle dalga mı geçiyorsun? Yeter ki Umut rekor kırdı ama biz rezil olalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    insanda utanma olur 4 ün önce deprasmanda kupa maçı oynamış yorun bir takıma karşı bu kadar pısırık pas yapamayan bir takım bu liğde bir malatyaspor var. Bu takımda sorunlu kimse utanması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Ç. (3 yıl önce)
    Antalya sekiz haftadır yenilmiyor.. zor takım. Bir puan almak önemli.. ama Hamza Bey in 3 puan için çalıştık demesi çok komik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (3 yıl önce)
    90. Dk daki kadro ilk on bir olsaydı maç bizimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdogan (3 yıl önce)
    Hocam siz bildiginiz takımı yönetin.hakkınızda yapılan olumsuz elestirilere kulak asmayın.onlar takım kazansa bile sırf elestirmek icin yorum yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayır kasıtlı yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onların malatyalı olduğuna inanmıyorum bir malatyalı bu kadar cahil olamaz tek bildikleri hocayı oyuncuları başkanı kötülemek Yendiğimiz takım taraftarı dahi bu kadar acımasızca saldırmıyor bunlar acimasız düşüncesiz Hakaretlet çok bilmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Atma be Hasan olur mu böyle Hasan
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Senin bu takıma yapacağın en büyük fayda halay ekibinle gitmek
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKAN AYDIN (3 yıl önce)
    Hocam doğru söylüyorsun artık ligde sükse yapılacak haftalar değil geçti o haftalar federasyon iyi oynayana değil puan alana para veriyor ve puanla ligde kalınıyor, oyuncularınıza ve size teşekkür ederiz ayrıca oyucu değişiklerini de 2.yarı başında zamanında ve doğru yaptığıız için ayrıca tebrikler başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynende öyle gardaşım. Koyun can derdinde bizimkiler et derdinde. Neymiş oyun görmek istiyorlarmış. Yahu puan lazım puan. Nasıl alırlarsa alsınlar. Zaman oyun değil acilen ne şekilde olursa olsun puan lazımm puannn
    0
    0
    Yanıtla