SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Puan Yeni Malatya'yı Yukarı Fırlattı

0
Güncellendi - 2020-10-26 01:24:26
3 Puan Yeni Malatya'yı Yukarı Fırlattı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, Pazar günü kendi sahasında karşı karşıya geldiği Gençlerbirliği karşısında elde ettiği 2-1'lik galibiyet ve aldığı 3 puan, puan cetvelinde 8 sıra yukarıya taşıdı. Ligin 6. haftası, Pazartesi akşamı oynanacak olan 2 karşılaşmayla tamamlanacak.

HAFTAYA 15'İNCİ SIRADA GİRDİ

Yeni Malatyaspor, ligin 6'ncı haftasına 5 puan ve eksi 4 gol averajla 15'inci sırada girdi.

Yeni Malatyaspor, Pazar günü kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada rakibini Semih Kaya ve Kubilay Kanatsızkuş'un golleriyle 2-1 yendi ve 3 puan aldı. Bu puanlar, Yeni Malatyaspor'u 2 maçı eksik 6'ncı haftanın arasında 8 sıra yukarı taşıdı ve 7'nci sıraya çıkardı.

Ligde Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçların skoru ile Pazartesi maçları şöyle:

Ligin 6. haftasında, Pazar gecesi itibarıyla puan sıralaması da şöyle oluştu:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Gençlerbirliği maçına çıkan 11'i seremonide (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Selam (3 yıl önce)
    Beşiktaş ile berabere kalıp Denizli yenersek ver eline ilk 5
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu yıl herşey tersine döndü.Ben takımdan değil hocanın yaptığı çok tehlikeli değişiklerden korkmaya başladım.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Semih KAYA yı gönülden kutluyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    bjk maçından puan veya puanlar bekliyoruz, takımımızda o güç var, önce defans güvenliğini bırakmadan rakibi durdur sonra kontradan vur, tetteh bu maçın yıldızı okurz haydi Malatyam galibiyet bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla