SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"3 Puanı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2021-04-17 21:47:53
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 35. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenerek 13 maç sonra galip gelen Helenex Yeni Malatyaspor'da teknik direktör İrfan Buz, inanılmaz bir mücadele örneği göstererek 3 puanı hak ettiklerini söyledi.

İrfan Buz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, bugün çok önemli bir müsabakaya çıktıklarını dile getirdi.

Aytemiz Alanyaspor'un lig içerisinde gücünü gösterdiğini ve bu açıdan önemli bir rakip olduğunu belirten Buz, şunları kaydetti:

"Rakiplerimize baktığımızda aşağısı cadı kazanı. Burada çok önemli bir 3 puan aldığımızı düşünüyoruz. Başladığımızdan beri Gaziantep, ardından Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa, sonra Alanyaspor müsabakaları, gerçekten önemli rakiplere karşı oynadığımızı düşünüyoruz. Takımın gelişmesiyle birlikte, taktiksel anlamda da doğruları yaparak, pozisyon vermeden kompakt oynayarak, doğruların üzerine giderek ve inanılmaz bir mücadele örneği göstererek burada 3 puanı özellikle bugün hak ettiğimizi düşünüyorum.

Baktığınız zaman rakip, çok iyi oyunculardan kurulu. Özellikle öndeki hat çok önemli. Doğru dürüst pozisyon vermeden 90 dakikayı, 95 dakikayı bitirdik. Sonlara doğru bir pozisyon oldu. Bakmamız gerekiyor bence, karnından döndü, sonra bir korner pozisyonu oldu. İkisi de bizim gördüğümüz kadarıyla öyle değildi. Biraz orada sıkıntıya girmiş olabiliriz. Bütün oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum. Gerçekten inanç vardı, her şey vardı. Bugün seviniyoruz, bizim için önemli ama yarından itibaren önümüzdeki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına hazırlanacağız."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Sayın valim neden bu takıma sahip çıkmıyorsunuz. Düştüğümüz en kötü, en zor yerdeyiz. Şehrin ileri gelenleri i neden başınıza toplamıyorsunuz. Malatyaspor bu şehrin etiketi, tek etkinliğimiz. Ne olur sahip çıkın. Destek verin. Şimdi değilse ne zaman. İlk defa bir valimizi bu konuda pasif görüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAGDUYU ZAMANI (2 yıl önce)
    Sayın hocam şahsınıza, teknik ekibinize,futbolcularınıza ve emeği geçen tüm yönetici ve kulüp çalışanlarınıza teşekkür ederiz gayret özveri ve bilimle aklı birlikte kulkanma becerinize.takım doğaçlama oynamadı bir plan dahilibde oynamaya çalıştı bu gözlemledik.burada küçük bir uyarım da sosyal medyada yorum yazan taraftarlarımıza.yorum yazarken 2 kez düşünün rica ediyorum.isim zikrederek olumsuz cümleler kurduğunuz futbolcu,teknik ekip yada yönetici siz olsaydınız ve başkadı bunları yazssaydı nasıl karşılardınız biraz daha dikkatli olalım yorum yazarken.balarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Takımı tebrik ederim ama hocam umut bulur net 2 pozisyonu yedi adam yaşlanmış refleks yok mücadele yok artık şu gençlere yeni transferlere şans versen diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Irfan hoca Hamza dan 5 gömlek üstün Umut ve Ahmet futbollari ile insani coronadan beter ediyorlar. Ahmet Chabek in pozisyonunda denenmeli basarili olursa Chabek e tsk edilmeli Cok lagbeli oynuyor Bu takiminda Tehteh yoksa santrafor Kubilay dir Umut la olmuyor yeterki kanatlar iyi orta yapsin Son 20 dakika Adem zor yürüyor hocam Adem Topali degisikligi iyi olurdu heyacandan Hamza gibi unutuyorsunuz. Umut un tek basarili oldugu yer orta sahanin sagi son 15 dakika rakip baskili oynuyorsa tipki Fenerbahce macindaki gibi Uzun sözün kisasi Ahmet den orta saha Umut dan Santrafor olmaz Hep 2 kisi eksik oynuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Beyler uzunzaman sonra alın teriyle alınmış Altın değerinde üç Puan var bu saatten sonra Yok efendim Üzümün sapını konuşacak değiliz ve hemen Bütün Malatyalılar olarak kalan son maçlara Basınıyla Politikasıyla moraliyle maddi manevi Desteğiyle Takımın yanında olduklarını Takıma oyunculara his ettirmeleri lazım zaman Kenetlenme zamanı Düşen Takımlarn ne hellerde olduklarını görüyoruz ALLAH muhafaza düşersek geri dönmek bizlere Birdaha hayal olur inşallah Düşmeyiz Malatya Haber Basın olarak en Büyük Destekcimiz Saygılar Selamlar Malatyaspora gönül verenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Takım kazandı mutluyuz.. fakat son dakika elle oynama pozisyonunda top adem in karnına çarpıyor..orada o golü yeseydik kim hesabını verecekti..
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (2 yıl önce)
    Olağanüstü bir mücadele vardı takımı kutlamak gerek bu kadar eksik bir kadroda oynayan herkes canını dişine takarak mücadele etti.Şimdi iki kritik maç var sırasıyla erzurum ve ankaragücü maksimum 4 puan alınırsa bir rahatlama olur.Bu saatten sonra futbolcuların yüksek gayretiyle kalırsak ligde kalacağız demiştim yönetimin bir katkısı yok bu takıma bütün umudumuz teknik heyet ve futbolcularda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Irfan hocaya sahip çıkalım takımı adam ediyor bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    İrfan buz ne yapsın elindeki imkanlarla iki maç kazanıp dört maç berabere kalırsa ligde kalacağını biliyor.Onumuzdeki iki hafta mağlup olmadan ya iki puan alacak yada dört puan alacak o zaman ligde kalırız adilide göndeririz borclarida ödeyip bı zahmet çekilsin artık adil efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlunun bıraktığı enkazdan bu kadar çıkardınız.Ancak umut bulut ile Aquah hiç sahaya çıkmasın,biz 9 kişi çıkalım bundan daha iyi olur.Yani hamzanın hatalarına devam etmeyelim.helede umut bulutun ayağına her top geldiğinde çok komik oluyor.depar atacak hali yok.biz böyle ligde kalamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Acquahı yorumlamam.Oynamıyor.Ancak Umut Bulutu sevmeyebilirsin.Fakat ön yargılı olmadan,biraz takım içinde yaptıklarına bakmak lazım..Adam dünkü maçta o yaşında ,bu ramazanda depar atıp acquah denen oyuncunun kaptıracağını anlayıp,rakibin topunu çaldığını görmedinmi?Saha içinde onun kadar koşan,basmadık yer bırakmayan bir başka oyuncumuz varmı?Bu kadar güzel oyuncu eksilten bir oyuncu varmı?Yahu bu adam eski günlerindeki gibi olsaydı zaten, Malatyasporda olmazdı?Adam daha ne yapsın.Maç seyretmeden yorum yapmayın lütfen?
    0
    0
    Yanıtla
  • dırejanlıFBAY (2 yıl önce)
    seni seviyoruz irfan hocam.inancın hırsın oyunculara da yansımış onlarda elinden geleni yapıyor. başarilarinin devamını dilerim.galibiyet ise sana olumsuz yorum yapanlara gelsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent.malatya (2 yıl önce)
    Şansda bizden yanaydı son dakikada direğin içinden dönen topun gol olmaması büyük şans futbolcuları ve İrfan hocayı kutluyorum. Hafta içinde Erzurum maçında başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam emeğinize sağlık ,oyuncular yürekten oynadılar onlarada teşekkür ediyoruz,son dakika Adem'in eline çarpan topa faul veren ,oyunu 5 değil 8 dakika oynatan hakemi kınıyorum,bugün Erzurum galip gelmese Çarşamba günü işimiz kolay olurdu ama ben eminim kadromuz tam olursa ordan en az bir puan alırız,son maça kadar 4.takim belli olmayabilir, inşallah ligde kalırız gelecek yıl planlamasını siz yapar bir kaç transferle bu takım iyi işler yapar diyorum,tekrar teknik ekip ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih BEYOĞLU (2 yıl önce)
    Tebrikler, Şehrimizin tanıtımı için futbol vazgeçilmez bir oyun en azından her hafta Tv'de şehrin ismi geçiyor. Dolaylı olarak kaysı reklamı yapılıyor. İnşallah bu takım Süper Ligde kalacak, gelecek yılın yapılanması yönetim bazında şimdiden yapılmalı. İşadamlarına bu takıma sahip çıkmayı şehre sahip çıkmak olarak birileri anlatmalı, İşadamları ikna edilmelidir. Erzurum maçında karantinada çıkacak futbolcular ile maçı kazanırız. Malatya için Hayırlı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Hocam maç sonrası öyle içten sevindin ki, bu galibiyeti ne kadar çok istediğinizi, arzuladığınızı gördük, emeğinize, yüreğinize sağlık. Süperlige çıktığımız buradaki (İnönü Stadındaki ) günkü sevinciniz aklıma geldi. Takımımızı ve sizi tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Hocam tebrikler ftbolcilar inanarak ounuyorlar inanmak başarinin yarisidir sen oyuncileri buna inandirdin o putansiyel var fakat öz guven kayibi yaşiyorlardi
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Teşekürler hocam seninle gurur duyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Bizi bu hallere sokan hamzaydı.ruh, direnme yoktu. Top oynama yüzdelerinde yüzde 20 ye karşı yüzde 80 di. İrfan hocadan sonra yüzde 50 ye yüzde 50. Bu bile farkı ortaya koyuyor. Allahına kurban irfan hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (2 yıl önce)
    Doğru hocam yarından itibaren çalışmaya başlayın. Başarı gelecek......
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    hocam galibiyet bize ilaç gibi geldi.lakin bu galibiyet oynanan futboldan değilde , edilen dualardan geldi sanki.en kötü oynanan oyunlardan biriydi.neden forvet konusunda hep böyle talihsiziz.erzurum maçı çok zor olacak.tüm tedbirlerini almanı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis takım komple karantinada ve kartlı cezalı. Ne bekliyordun. Karşında barcelona gibi oynayan defans ve orta sahası kale gibi olan takımdan puan almak ancak bir mucize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (2 yıl önce)
    Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla