SON DAKİKA
SON DEPREMLER

30 Futbolcudan 26'sı Elazığlı

0
Güncellendi - 2020-10-03 03:00:40
30 Futbolcudan 26'sı Elazığlı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığspor'da istifa ettiğini açıklayan, ancak istifası başkan Selçuk Öztürk tarafından kabul edilmeyen Teknik Direktör Levent Eriş, yeniden Elazığ’a döndü.

Serik Belediyespor maçı sonrası istifa eden, ancak istifası kabul edilmeyen Teknik Direktör Levent Eriş, yeniden Elazığ’a döndü. Teknik Direktör Levent Eriş ile birlikte kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Eriş’in pozitifliğinin kendilerini bugüne kadar taşıdığını söyledi.

Elazığspor’un kadrosunda yer alan 30 oyuncudan 26’sının Elazığlı olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Hocamızın sayesinde bu durumu biz avantaja çevirdik. Sayın Valimiz Erkaya Yırık’ın Eriş’le görüşmesinin hocamızın Elazığ’a dönüşünde etkili olduğunu söyleyebiliriz. Biz birlik olunsun istiyoruz. Bu gençlere özgüven aşılamalıyız. Bizim bir reklamımız dahi yok. İnşallah sponsor desteği sağlarsak takımımız daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

22 yıllık teknik adamlık kariyerinde gittiği hiçbir takıma bir daha dönmediğine dikkat çeken Teknik Direktör Eriş ise, “Başkanım ve valimizin hatırına döndüm. Ayrılık kaçarak, korkarak aldığım bir karar değildi. Taraftarlarımız ayrıldığım ilk günden bu yana duygu dolu mesajlar attı. Ben bugün varım ama yarın yokum. Önemli olan Elazığspor’un varlığıdır. Bizim tek hedefimiz burada kolej havası oluşturmak. Bu çatı altında olmaktan ben onur duyuyorum. Bundan sonraki süreçte başkanımın direktiflerine göre hareket edeceğim” şeklinde konuştu.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Herkes ettiğinden sorumludur birinin negatif tutumu camialara ve kentlere mal edilemez.Acıda,kıvançta,tasada vemutlulukta bir ve beraber olmalıyızAncak birliğimiz ve dirliğimiz böyle sağlanır.Oyuncuların çoğunun Elazığlı olması ne kadar iyi hiç değilse aidiyet duygusu ağır basar.Keşke bizim kadrodada 5-6 Malatyalı genç olsaydı.Ayrıca Levent hocanın çalıştırıcılığının başarı kriteri salt şampiyonlukla ölçülmemelidir Zira bu gün şampiyon olmamış nice ünlü isimler var.Futbolun temel unsuru olan oyuncular şampiyo olmamış bir çok hocanın emeğinin eseridir.Levent hocada iyi bir insan ve iyi bir yetiştiricidir.Komşumuz Elazığda inşallah TFF Süper Liginde bizimle beraber oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Admin, bizi gerçekten çok ilgilendiren bir meseleyi gündeme getirdiğin için size ne kadar teşekkür etsek azdır!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Hiçbir başarısı olmuyan bu adam teknik direktör olarak 22 yıl bu ülkede çalışıyorsa gerisini siz düşünün.Ayrıca takımların bu hocaya olan ısrarı da ayrı bir konu.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (3 yıl önce)
    hiç unutmam senesinu unuttum ama levent erişin samsun spor hocası iken malatya spor samsun sporu samsunda yendi ropertaj yaparken şunu söyledi -ben malatya macını havada çarpışan iki uçaga benzetim demişti malatyaı küçümsedi rabbi me şükür dimdik ayakdayız ama kendi beter oldu saygısız bir açıklamaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (3 yıl önce)
    Malatyahaber çok begendigim ve hergün ziyaret ettigim bir site. ANCAK BU HABER GÖRDÜĞÜM EN İLGİSIZ VE EN SAÇMA HABER OLMUŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)Erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Cok abartili bir yorum olmamis mi ERHAN bey. Malatya'nin komsusu olan bir ilden bahsediliyor. Ve konu futbol. Hatta haberi okurken, Elazig'a dusman gibi bakmak yerine, Elazig futbol takiminin kotu oldugu bu gunlerde, Malatyaspor altyapisindan oyuncu takviyesi ile jest bile yapilabilir diye dusundum. Yani bir super lig takiminin alt yapisinda, alt liglerde oynayabilecek bir iki oyuncu vardir herhalde. Hem bizim oyuncalimizda tecrube kazanmis olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bu ülkenin en başarısız hocalarından bir tanesi kendisi. Çalıştığı fethiyespor'da gençler benim antremanımı bozuyor demişliği bile vardır.Ve bugün allah işte zorunlu olarak sırf piyasada adının kalması için bitmiş elazığ'da ayakta kalmaya çalışıyor levent eriş.Allahuın sopası yok diyelim ülkenin en başarısız hocalarından bir tanesi.
    0
    0
    Yanıtla