SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e Yeni Kaymakam

0
Güncellendi - 2019-10-29 18:09:35
Doğanşehir'e Yeni Kaymakam
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Kaymakamlığına atanan Halil İbrahim Köroğlu, görevine başladı.

Murtaza Ersöz'ün Ağrı- Taşlıçay'a atanmasıyla boşalan Doğanşehir Kaymakamlığı görevine getirilen Köroğlu, kaymakamlık önünde kurum tarafından karşılandı. Makamında kurum amirleriyle bir süre sohbet eden Kaymakam Köroğlu, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Köroğlu, daha sonra kendisini tebrik için gelen vatandaşları, sivil ve askeri erkanı makamında kabul etti.

Köroğlu’nun öz geçmişi şöyle:

"1993 Yılında Erzurum/Narman’da doğdu. İlköğrenimini Narman 18 Mart İlköğretim Okulu, orta öğrenimi ise Narman Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2011 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2016 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl 105. Dönem Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Diyarbakır Valiliği’nde İl Stajı, Kars-Kağızman ve Ankara-Beypazarı ilçelerinde Kaymakam Refikliği'ni tamamlayan Köroğlu, Van ilinde ise Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Kırıkkale ili Karakeçili ilçesinde 8 ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Vekalet görevinin ardından Ankara’da İçişleri Bakanlığınca yapılan dil kursunu tamamladıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği Birleşik Krallık’ta 8 ay süreyle Liverpool Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı. İngiltere Kamu Yönetimi üzerine çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu. Aynı dönemde Londra Başkonsolosluğu’nda ve Londra Büyükelçiliği’nde Dış Temsilcilik stajını tamamladı. Yurt dışı dönüşünde katıldığı Kaymakamlık Kursunu başarılı bir şekilde tamamlayarak çektiği kura ile Doğanşehir İlçemize atanmıştır. Kamu Yöneticiliği ve Etik İlkeler adlı tez çalışmasını yazdı. Evlidir.”

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız