SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya 15. Haftayı Bir Sıra Üstte Tamamladı

0
Güncellendi - 2019-12-17 00:32:24
B.Yeni Malatya 15. Haftayı Bir Sıra Üstte Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde, BtcTurk Yeni Malatyaspor'un deplasmanda Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği 15. hafta, Pazartesi akşamı oynanan iki maçla tamamlandı. Sivasspor, haftayı en yakın rakibi Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 6'ya çıkarıp 33 puanla lider olarak tamamlarken, B.Yeni Malatyaspor 8'inci sırada girdiği 15. haftayı 7'nci sıra yükselerek bitirdi.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor'un mağlup, Galatasaray ve M.Başakşehir'in beraberliklerle tamamladığı 15. haftada alınan sonuçlar şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

16. HAFTA PROGRAMI..

Süper Ligin 16. haftasında B.Yeni Malatyaspor,21 Aralık Cumartesi günü kendi sahasında Çaykur Rize ile karşılaşacak.

16. haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un Beşiktaş karşısına çıkan 11'i

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    İlk 4 sivas trabzon basaksehir malatya yazin bi yere. 3 buyukler bitti artik
    0
    0
    Yanıtla