SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Nihayet 3 Puanla Tanıştı:1-0

0
Güncellendi - 2020-10-05 12:59:20
YMS Nihayet 3 Puanla Tanıştı:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 4.haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti ve bu sezonki ilk 3 puanına ulaştı. Karşılaşmanın tek golü 10. dakikada Tetteh'ten gelirken, bu futbolcunun bir vuruşunda da top direkten döndü. Antalyaspor, bu sezon ilk mağlubiyetini Malatya'da aldı. Yeni Malatyaspor'un farka ulaşmasını Antalya kalecisi Boffin engelledi.

Yeni Malatyaspor’da 3 haftadır takımın kalesini koruyan ve ilk 11’de maçlara başlayan Arjantinli file bekçisi Guido Gabriel Herrera sürpriz bir kararla yedeğe çekilirken, kaleye Abdulsamed Damlu geçti. Sarı siyahlıların yeni defans oyuncuları Semih Kaya ile Wallace Fortuna Dos Santos ilk 11’de yer alırken, performansıyla eleştirilen Murat Akça ise yedekte kaldı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Alper Ulusoy (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Hasan Hüseyin Tetik (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Bersan Duran (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Kadir Sağlam (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Halis Özkahya (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Ekrem Kan (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi)

YENİ MALATYASPOR: 1.Abdulsamed Damlu, 6.Afriyie Acquah (Dk.83 55.Youssuf Ndayishimiye), 10.Christian Alberto Cueva Bravo (Dk.83 77.Mustafa Eskihellaç), 11.Jody Lukoki (Dakika 67 61.Zeki Yavru), 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 19.Benjamin Tetteh (Dakika 90+4 90.Kubilay Kanatsızkuş), 20.Ahmed Ildız, 26.Semih Kaya (Dk.83 17.Teenage Lingani Hadebe), 45.Karim Hafes Ramadan Seilfeldin, 57.İssam Chebake, 99.Adem Büyük

YEDEKLER: 22.Guido Gabriel Herrera, 9.Umut Bulut, 17.Teenage Lingani Hadebe, 21.Moryke Fofana, 44.Murat Akça, 55.Youssuf Ndayishimiye, 61.Zeki Yavru, 77.Mustafa Eskihellaç, 90.Kubilay Kanatsızkuş, 92.Bülent Cevahir

TEKNİK SORUMLU: Hamza Hamzaoğlu

FRAPORT-TAV ANTALYASPOR: 25.Ruud Jorge Boffin, 6.Eren Albayrak, 8.Nuri Şahin (Dk.46 10.Lukas Josef Podolski), 12.Paul Omo Mukairu (Dk.46 9.Sidney Sam), 13.Fedor Kudriashov, 16.Alfredo Kulembe Ribeiro (Dk.76 19.Ufuk Akyol), 18.Adis Jahovic (Dk.46 11.Denver Akeem Orgill) , 23.Amilton Minervino Da Silva, 77.Bünyamin Balcı, 88.Hakan Özmert (Dakika 65 41.Gökdeniz Bayrakdar), 89.Veysel Sarı

YEDEKLER: 35.Ferhat Kaplan, 2.Ersan Adem Gülüm, 4.Edinaldo Gomes Pereira, 9.Sidney Sam, 10.Lukas Josef Podolski, 11.Denver Akeem Orgill, 19.Ufuk Akyol, 28.Omar İmeri, 41.Gökdeniz Bayrakdar, 53.Mert Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Tamer Tuna

GOL: Dakika 10 Benjamin Tetteh (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Abdulsameh Damlu, Karim Hafez, Wallace Dos Santos, Jody Lukoki (Yeni Malatyaspor), Eren Albayrak, Alfredo Kulembe Ribeiro (Antalyaspor)

Dakika 3: Malatya atağında Cueva sağ kanattan sokuldu ve topu geriye çıkardı, Tetteh'in sağ çaprazdan şutu defanstan döndü.

Dakika 8: Adem cezasahası yayının önünde faulle durduruldu. Serbest atışı Adem kullandı, top barajdan döndü, Hafez'in yaptığıikinci vuruş da defansa çarptı ve Antalyalı oyuncular taça gönderdiler.

Dakika 10 GOL: Bu dakikada Yeni Malatyaspor öne geçti. Karim Hafes'in getirdiği topa defansın arkasına sarkarak sahip olan Tetteh, Kudriashov'u geçti, kaleciyle karşı karşıya iken, sol ayağıyla kalecinin sağından golü kaydetti:1-0

Dakika 12: Tetteh, orta yuvarlağa yakın bir yerde Veysel Sarı tarafından faulle durduruldu. Atışı Semih Kaya kullandı. Yeni Malatyaspor'un atağında Lukoki'nin vuruşuna defans müdahale etti, kornere gönderdi. Cueva'nın kullandığı kornerden gelen topa Acquah dokundu, aut.

Dakika 15: Hakan Özmert, Yeni Malatya cezasahasına sokulmak isterken Semih Kaya tarafından durduruldu.

Dakika 17: Hakan Özmert'un uzaktan şutu, farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 20: Antalya atağında Nuri Şahin'in sağdan yaptığı ortaya Amilton hareketlendi, ancak bu futbolcuyu aşan top auta çıktı.

Dakika 22: Antalya'nın soldan kazandığı serbest atışı Hakan Özmert kullandı, kaleci Abdulsamed topu yumruklayarak uzaklaştırırken, hakem bu pozisyonda ofsayt belirledi.

Dakika 24: Yeni Malatya atağında Acquah faulle durduruldu, hakem serbest atışı kullandırmadan önce su molası verdi.

Dakika 26: Serbest atışı Cueva kullandı, savunmada Veysel kornerle tehlikeyi savuşturdu.Cueva'nın kullandığı kornerden gelen top arka direğe sekti, Ahmet Ildız'ın doldurduğu topa Acquah kafayı vurdu, Boffin uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 30: Cueva'nın hareketlendirdiği atakta topu alan Karim Hafez'un vuruşu savunmadan döndü.

Dakika 31: Antalya atağında Amilton, Santos ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Antalya serbest atış kazanırken, Santon sarı kart gördü. Atışı Hakan Özmert kullandı, defansına yardıma gelen Adem Büyük tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 32: Yeni Malatyaspor bu dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Karim Hafez'in soldan arka direğe ortaladığı topa hamle yapan Tetteh dokunamadı.

Dakika 34: Mukariu, cezasahası yayı önünde Karim Hafez tarafından faulle durduruldu. Serbest vuruşu Nuri Şahin kullandı, ancak top auta çıktı.

Dakika 39 DİREKTEN DÖNDÜ: Bu dakikada Yeni Malatya, gol ararken direğe takıldı. Ani gelişen atakta sol çaprazdan cezasahasına sokulan Tetteh vurdu, top direkten döndü.

Dakika 41: Yeni Malatya atağında Tetteh savunmanın arkasına kaçtı, şut yerine orta yaptı, ancak attığı yerde arkadaşı bulunmayınca tehlike büyümedi.

Dakika 42: Antalya atağında Bünyamin sağdan ortaladı, kafaya yükselen Jahovic'den önce savunma tehlikeyi önledi.

Dakika 44: Yeni Malatyaspor bir anda Cueva ile gol şansı yakaladı. Veysel'in hatalı pasında topu kapan Cueva, kalecinin cezasahası dışında olduğunu görünce aşırtma bir vuruşla topu kaleye göndermek istedi, ancak top kaleyi tutmadı ve pozisyon autla sonuçlandı.

Hakem oynanrmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: Chebake, kendi yarı alanında kazandığı topla hareketlendi, rakip cezasahasına yaklaştı, sonra Tetteh'e çıkardı. Gelen topa dönerek vuran Tetteh'in müdahalesinde top savunmadan döndü.

Dakika 45+4: Antalya atağında, Hakan Özmert soldan ortaladı, Jahovic ön direkte topu aşırttı, aut.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Antalyaspor ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başladı.

Dakika 48: Cueva- Veysel Sarı mücadelesinde, hakem Antalya lehine serbest atış kararı verdi. Atışı Veysel Sarı kullandı, sonuç yok.

Dakika 49: Yeni Malatya atağında Adem Büyük'ün pasını alan Chebake, Eren Albayrak'tan sıyrıldı, çok müsait durumdayken topu auta gönderdi ve gol fırsatını değerlendiremedi.

Dakika 50: Yeni Malatya bu dakikalarda üst üste gol pozisyonuna girdi. Cueva'nın kullandığı korner atışından gelen top cezasahasında karambol yarattı. Semih Kaya dönerek vurdu, Boffin gole izin vermedi.

Dakika 53: Yeni Malatyaspor, bir kez daha Tetteh'le rakip alanda gol aradı. Topa en son sahip olan Tetteh'in şutu bir kez daha kaleci Boffin'de kaldı.

Dakika 54: Adem Büyük, Orgill tarafından faulle durduruldu. Serbest atışı Cueva kullandı. Cezasahasına gönderdiği topu Orgill uzaklaştırdı.

Dakika 55: Antalyaspor'un kazandığı serbest vuruşu Sidney Sam kullandı, top auta gitti.

Dakika 56: Ev sahibi takım Tetteh'le bir kez daha etkili oldu. Rakip oyuncularından sıyrılan Tetteh'in cezasahasının dışından attığı şut autla sonuçlandı.

Dakika 60: Yeni Malatya atağında Cueva, Amilton tarafından faulle durduruldu. Hakem serbest vuruş kararı verirken, ev sahibi takım oyuncuları faul yapan oyuncuya kart için hakeme itirazda bulundular, ancak hakem kart çıkarmadı. Atışı Cueva kullandı, gelen topa Acquah kafayla vurdu, üstten aut.

Dakika 64: Yeni Malatya Cueva ile etkili olmaya çalıştı. Bu futbolcunun cezasahasına gönderdiği topu savunma kornere gönderdi. Cueva'nın kullandığı atıştan gelen topla arka direkte buluşan Tetteh, içeri çevirmek istedi. Boffin, topa sahip oldu ve gole izin vermedi.

Dakika 65: Sidney Sam'ın şutu defanstan döndü.

Dakika 66: Atak başlatmak isteyen Ahmet Ildız, Fredy tarafından faulle durduruldu. Serbest atışı Chebake kullandı, cezasahasına gelen topla buluşan Malatyalı oyuncu yok.

Dakika 70: Antalya atağında Amilton, soldan cezasahasına ortaladı, ancak topu arkadaşlarıyla buluşturamadı, Malatya defansı uzaklaştırdı.

Dakika 73: Amilton orta alanda Acquah tarafından faulle durduruldu. Atışı Eren Albayrak kullandı, defans uzaklaştırdı.

Dakika 76: Yeni Malatyaspor, Tetteh ile bir kez daha golü aradı. Sağdan cezasahasına sokulan Tetteh, kaleciyle karşı karşıya iken vuruşunu yaptı, kaleci Boffin kaleye giden topa son anda ayak koydu ve gole izin vermedi. Kornerle sonuçlanan pozisyonun ardından atışı Zeki Yavru kullandı. Gelen topa Santos kafayı vurdu, aut.

Dakika 78: Yeni Malatya atağında Cueva'nın pasını alan Zeki Yavru sağdan sıfıra indi ve ortaladı. Savunma kornere çeldi. Atışı Zeki Yavru kullandı, gelen topu Gökdeniz Bayrakdar uzaklaştırdı.

Dakika 81: Yeni Malatya atağında Tetteh'in sağ kanattan çıkardığı harika pasta arka direkte topla buluşan Ahmet Ildız topu kontrol edemeyince, Malatya bu ataktan sonuç alamadı.

Dakika 83: Antalya atağında Eren'in ortaladığı topu Sandos uzaklaştırmak istedi. Seken topa Bünyamin dokundu, defansa çarpan top kornere çıktı. Sonuç yok.

Dakika 87: Antalya atağında Gökdeniz Bayrakdar'ın vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika 89: Antalya atağı tehlikeli gelişti. Amilton'un ortaladığı topa Orgill hamle yaptı. Ancak, bu oyuncunun topla buluştuğu pozisyonda ofsayt belirlendi.

Dakika 90: Yeni Malatya atağında Tetteh, topu Antalya ağlarına gönderdi. VAR'la görüşen hakem, ofsayt kararıyla golü saymadı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+1: Yeni Malatyaspor, Tetteh ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Ani gelişen atakta kaleciyle karşı karşıya kalan Tetteh, vurmakta gecikince kaleci Boffin bir kez daha gole izin vermedi.

Dakika 90+2: Eren'in cezasahasına gönderdiği serbest atıştan gelen topu Karim Hafez uzaklaştırdı.

Dakika 90+3: Antalya bir kez daha Eren'le tehlikeli oldu. Soldan ortaladığı topu Santos kornere gönderdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

54 yorum yapılmış

  • Yorgun (3 yıl önce)
    Beğenmedik yazdık yazdıkki önlem alınsın ve tam olmazsada önlemler alındı yoksa bu maçta kaybedilseydi iyimi olacaktı yani demem oki malatyamızı seviyoruz ve istiyoruz ki başarılı olsun bugün sevinenler eleştiren bizlere tsk etmeliler bu elestiriler olmzsa bu transferler yapılmayabilirdi tsk ederm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabiiki eleştiri olacak.Ama bunu hakeretler boyutuna vardırarak yaparsak isimleri linç edercesine eleştirirsek camiaya zarar vermiş oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATuKa (3 yıl önce)
    Erta. Özbir yeniden YMS de. Süper. Başkan seni çok eleştirdik ama hakkını verdin. çok teşekkürler Sevgiler saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (3 yıl önce)
    Sırada Konyaspor var inşallah Müsabakayı kazanırız
    0
    0
    Yanıtla
  • ATuKa (3 yıl önce)
    Ertac Ozbir yeniden YMS de. Cok iyi oldu. Hosgeldin Ertac Ozbir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    İnşaallah devamı gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİLİ (3 yıl önce)
    Tetteh güzel bir başlangıç yaptı. Hırslı,çevik yalnız biraz bencil. Kaleye vurmak yerine boşta müsait olan arkadaşına pas verse skor daha farklı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Bu galibiyet insafsızca takımı ve yönetimi eleştiren kuzu postuna bürünmüş kurtlara gelsin. Adem Büyük ‘ün vasat olması dışında tüm takım iyiydi. Ahmet ILDIZ da yavaş yavaş takıma uyum sağlıyor onu da tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    semih italyan baressi gibi defans yaptı süper bir defans
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Burada yazan insanları anlamıyorum eleştirmek hak değil mi kardeşim. Biz de takım iyi olsun istemiyor muyuz. Kötü ise eleştiririz iyi ise tebrik ederiz. Eleştirenlere laf çakan futbol dehaları tekrar ortaya çıkmış hemen takım ilk galibiyetini alınca. Ne işe bu boşbeleşleri bi kenara bırakıp takımı önce tebrik ederim.Tetteh çok iyi ama çok bencil 75. Dk ve 91.Dk ya dikkat ederseniz sol kanattaki arkadaşı hiç pasına bile gitmiyor tetteh in muhtemelen pas vermeyecek diye. Son dakika gol yesek çok arardık o pozisyonları. Tetteh takım oyunu oynarsa çok daha iyi oyuncu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Takım aslinda antalya'yi eze eze yendi..Tamer tuna da bunu itiraf etti...biz defanstan şikayetçiydik...2 sağlam adam gelince Antalya ya resmen duvar ördüler...bundan sonra takım maç alamazsa bile Adil bey e kizmayacam...adam elinden geleni yaptı...daha ne yapsın...kaleci biraz soru işareti...şabek biraz soru işareti...Ahmet ildiz çalışkan ama yetersiz...tette de yüzde yüzlük golleri kacirmamali...alisirsa ilerler insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Bu macda kaleciye fazla is düsmedigi icin bir yorum yapmak yanlis olur.Auquch yaninda Youssuf Yada Fernando oynamali Chabek dinlendirilmeli formsuz ve ayni sekilde Lukoki Cok formsuz. Tehteh Biraz daha Form tutarsa mükemmel olur Kaleci Ertac ile anlasildigi yaziliyor iyi bir secim olur .Wallace ve Semih iyi bir mac cikardilar. Hoca bir kac Dogru secim ile 3 haftaya kadar Bu macin üzerine konarakdan giderse gercek Malatyaspor ortaya cikar. Ahmet kardesimizde yeterince sans buldu artik uzatmalari oynuyor kendisini toparlamali yoksa alt lige kiralanmali . Sahsi görüsüm Berk daha yetenekli bir oyuncu idi en az Ahmet kadar bir sans hak ediyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şartlanmış gibi Ahmet İldiz’i kafaya takmışsınız.İstatisiklerine bakın nasıl oynadığını daha iyi anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çeto (3 yıl önce)
    Tebrikler Malatya.Takımı eleştirenlere ve Yahoviçe hediye ediyoruz bu galibiyeti.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (3 yıl önce)
    Tam dedigim gibi en az iki,uc mac sonra takim birbirine alismasi icin bocalanir bu macta tam oturmus yorungeye cok kaliteli bir macti farklida yenerdik..gecen hafta yazmistim antalyayi aliriz diye oylede oldu insallah seri galibiyetler yakalariz ..hepsine tesekkurle.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    eli ayağına dolaşan ahmedi ilk onbirde oynatan hocadan hoca olmaz,iki stoperde gerçekten iyi çıktı takımı kurtardılar,kaleciye şut gelmedi oyunda top antalyada %65 bizde %35 kalmış antalya pas yapmada bizi ikiye katlamış kendi sahamızda zorlanarak aldığımız bu galibiyetle umutlansakta dış sahada işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • şimdiki ortamda iç diş saha yok çimlermi tanidik boş koltuklarmi yapmayin yiğidin de hakkini verin insaf yeter bee
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    istifa diye ciğlik atanlar hic bir oyuncuyu beğenmjyenler bu 3 puan size hediye olsun tebrikler emeklerinize sağlik
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    takımın oyunu ortada. halen şöyle olsaydı 3 olurdu yok 5 olurdu, halamın sakalı olsa amcam olurdu. halen darma dağınık oyun oynuyor takım. kontra ataktan gol attık. organize bir şekilde gidip gol atamıyoruz. zor bela bir gol attı takım, hemen şampiyon yaptınız. sonuçta kazandık, önemli olan kazanmayı becerebilmek. bugün sadece takımın defansı iyiydi. kendi evimizde değil deplasman takımı gibi oynadık. istatistiklerden belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yense de aynısının yenilse de aynisiniz.Kendinizi futbol profu gibi göstermeye ne kadar meraklısıniz sizler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)Yms06 isimli kullanıcı yorumuna
    diyelimki ben futboldan anlamıyorum, tv lerde çıkan yorumcular hiç anlamıyor, nede olsa adamlar yıllarını futbola vermemiş, bir tek sen ve senin gibi hayalperestler futboldan anlıyor. aramızdaki farkta bu ben realistim, sizler hayalperest.
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım yensin de nasıl yenerse yensin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan sen realist değil muhalefetsin işin bu zaten 10 - 0 da yensek stadın çimleri niye bakımsız dersi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Realist kelimesinin anlamı nedir diye sorsak sanırım tek bir şey aklınıza gelir.O da Real Madrid...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)Yms06 isimli kullanıcı yorumuna
    eğriye eğri, doğru derim. yorumumuda bence iyi okuyup anlayın. kimseye yalakalık yapamam. bilmem kaç haftadır ilk kez ve zor bela 3 puan aldı diye, hemen şampiyonluk ilan edecek değilim buradaki birileri gibi. birazda yorumcuları dinleyin, malatyaspor hakkında ne konuşuyorlar, hani ben bilmiyorum ya. inşallah modüratörde beğenip yayınlar yorımu. yorumlara cevapları kendisi yazıyor herhalde, kafasına göre içinden kelimeleri çıkarıyor, veya hiç yayınlamıyor, küfür veya hakaret olmamasına rağmen. madem olumsuz yorumları yayınlamayacaksınız komple kapatın yorumları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekçi (3 yıl önce)
    Malatya’nın dönüşü muhteşem kim olursa olsun bundan sonra malatyaspordan nasıl puan çıkarırlar hesaplarını yapsınlar mükemmel bir oyun tebrikler yönetime ve formalarını hakkı ile terleten aslanlarımıza kesin avrupadayız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Teknik heyetine oyunculara kutluyorum 3 puan Malatyamiza ugurlu olsun biraz sabirli olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Takım süperdi Tetteh biraz bencil olmasaydı3-0 lık maçtı.Tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Merhaba 3 puan tanıştığımız menmun oldum,bu muhabbet inşallah sürekli olur.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.???
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Taķımı ilk 3 haftaya göre daha derli toplu buldum defansta oldukca dikkatliydik bireysel hata yapmadık rakibe pozisyon vermedik tetteh biraz dikkatli olsa mac 3 -0 biterdi semih wallace yi begendim bizim icin lig asıl simdi basladi seytanin bacagini kırdık tebriler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Günün en güzel haberi, Malatyasporumuz u bu ilk galibiyetinden dolayı tebrik eder, devamı dileğiyle.Tebrikler ???
    0
    0
    Yanıtla
  • SELİM BABA (3 yıl önce)
    takımımız daha yeni antalya gibi 10 maçtır deplasman da maç kaybetmeyen bir takımı yeniyor biraz daha becerikli olsaydık fark da olurdu tebrik ederiz 15 gün ara iyi gelecek dahada iyi olacagız inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Neredesiniz ilk üç hafta enseyi karartanlar,idam sehpasını kuranlar.Chabaakeyle,Ahmet Ildız la olmaz diyenler.İki stoper biraz zaman işte helva yavaş yavaş oluyor. Takım süpermi değil ama biraz zaman birbirlerini tanıdıkça daha da iyi olacak.Söylermisiniz 90 dakika boyunca kalecimizi zora sokan bir pozisyon gördünüzmü?Demekki geri dörtlümüz sanıldığı gibi yol geçen hanı değil.Biraz sabır keyifle izliyeceğimiz Malatyaspor yakındadır
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    Gözümüz aydın. Takım takıma benzemiş. Tebrikler kaplanlarımıza. Bu 3 puan moral olarak çok önemliydi. Fark rahat 2-3 olabilirdi. Çok net pozisyonlar vardı. Direkten dönen oldu. Teteh müthiş performans ortaya koydu. Semih çok sağlam duruyor. Antalya'nın net diyeceğimiz bir pozisyonu yok. İnşallah buradan çıkışa devam edeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalî (3 yıl önce)
    Nihayet.iyi bir kaleci 1stoper bir forvet umut gonderilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    Bu iyi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Tüm ekip ve oyunculara teşekkürler, ayaklarınıza sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    Yönetim biraz kıpırdadı...hamza hoca murat akça, umut gibi isimlerden vazgeçti.. takım iyi yolda...şimdiye kadar eleştirdik.. ama hak ettigindede olumlu şeyler yazariz
    0
    0
    Yanıtla
  • candaş (3 yıl önce)
    2 kaleci al abdulsamet oynasın ortasahada küme düşen takımda kadroya giremeyen ahmet oynasın sağ açığa zeki girsin bu transferleri kim yapıyor zekasını ölçtürmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal Basgül (3 yıl önce)candaş isimli kullanıcı yorumuna
    cok şükür 3 puan aldık , farkda olurdu ama bunada sükürler olsun. Takima zaman lazim , yep yeni kadro .
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaka gibisiniz sahanın en iyilerinden Ahmet İldiz’ i hala beğenmiyorsunuz pes doğrusu.Sahada basmadık yer bırakmadı,çok iyi final pasları attı rakibi bozdu her halde yabancı bir takımdan gelseydi çok beğenirdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş bende çok koşarım koşmayla olsaydı Sabri çok koşardı rahmetli.Ahmet Ildız=Baki Mercimek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet’in istatistiklerine bak.O zaman utanırsın.Ben isimlere takılmıyorum sahaya çıkan her futbolcu bizim futbolcu olup, önemli olan performanslarını olumlu şekilde yükseltmek faydalanmak.Yok şu oynasaydı yok şu 2.lig futbolcusu bu tür yorumlar camianın sinerjisini düşürür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    mustafa eskihellaç’ı şu kadroya alanın da, oyuna sokanın da futbol zekasından şüphe ederim!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    ahmet ıldız şu 66. dakikada yaptığın hareket, Adem’e atmadığın pas senin iş yapmayacağının en büyük ispatı! senelerdir futbolun içindesin hiç mi birşey öğrenemedin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    takım süper olmuş az daha sabır ha kaleci şart haydi malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İlk yarı sahanın en müthiş ismi defansdaki Semih'ti neredeyse 4-5 tehlikeli top kesti. Defans bugün iyi ileride az daha dikkatli olsa ilk yarı 2 fark ile kapatabilirdik. Bu kadro şuana kadarki çıktığımız en iyi kadro diyebilirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    İlk yarı değerlendirmesi Malatyaspor Anlatyaspor karşısında 1-0 önde olmasına rağmen topla daha fazla oynayan taraf Antalya spor olduğunu görüyoruz bu maçı kesim Malatyaspor alır diyemiyorum ilerleyen dakikalarda çok şeyler değişe bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    zor cok zor.Allah zoru kolay etsin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bu ne şimdi ya :) :) Hamza hocam ne cidden ne yapıyorsun ? Puana en fazla ihtiyaç duyulan bir zamanda kaleyi maç eksiği olan tecrübesiz bir kaleciye emanet ediyorsun.Tamam gençlere destek olalım,kazanalım belki de gençlerin takımlarında yer almasını en çok isteyen biriyimdir şahsım olarak ama bu maçlar risk teşkil eden maçlar bu maç için geçerli bir tercih olamaz bu.Madem kalecin kötü yada performansı yetersiz eray diye öyle veya böyle galatasaray'da oynamış bir kalecin var bu maç için düşünülebilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman44 (3 yıl önce)
    Şu facebook tan malatyaspora yön vermeye calışan cinsler yüzünden bu sefer kaleci hariç takım iyi ama bu kaleci bu maçı kaldıramaz yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celâl Ersoy (3 yıl önce)Osman44 isimli kullanıcı yorumuna
    Haftalardır kaleci iyi değil değiştirin dediniz..elde olan bu yenisi olana kadar..bari bunu eleştirmenin insaf..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Osman44 isimli kullanıcı yorumuna
    Biz hangi maçı izliyoruz başka maçımı acaba kaleci ilk yarı çok bariz bir hata yapmadı, sadece 1 topda boşta kaldı birde topları oyuna sokarken hep şok tarafı kullandı...bunlarda normal karşılanacak düzeyde. Herrerra gibi aha top geldi eyvah eyvah demedik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya1 Antalya 0 kaleci bariz hata yapmadı.Siz peşin hükümlü olarak hata yaptınız.
    0
    0
    Yanıtla