SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Arnavutköy'ü Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2020-11-15 22:07:37
MYB, Arnavutköy'ü Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta dokuzuncu haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u 1-0 mağlup etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin dokuzuncu haftasında sahasında İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u konuk etti.

Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanan mücadelenin ilk yarısında iki takımda net pozisyonlar buldu ancak gol sesi çıkmadı.

Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarıya iyi başlarken karşılaşmanın 55.dakikasında Mücahit Çakır’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Yeşilyurt Belediyespor mücadeleyi 1-0 kazandı.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’da Osman Bayrak, mücadelenin 63.dakikasında ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Okan Kayataş (Çanakkale Bölgesi-Klasman Hakemi), Sabri Öğe (Balıkesir Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Harun Günaydın (Bursa Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Muammer Sarıdağ (Bursa Bölgesi-Bölgesel Hakemi)

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 22.Erçin Ilgaz, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 33.İlker Günaslan, 14.Gökhan Payal, 6.Fahri Utku Öçalmaz (Dk.72- Sıddık Çelik), 4.Yasin Elmas 8Dk.79-İzlem Anıl Balakkız), 70.Halil Çelik (Dk.90+7-Berkehan Biçer), 11.Akın Akman, 10.Emre Gemici (Dk.90+7-Gürkan Çiftçi)

YEDEKLER: 24.Mustafa Gürbüz, 32.Berkehan Biçer, 16.İzlem Anıl Balakkız, 80.Sıddık Çelik, 77.Gürkan Çiftçi

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR: 85.Amaç Ulaş Bayram, 4.Doğukan Çevik (Dk.83-Ferhat Uysal), 9.Umut Aydın, 11.Mustafa Acun, 17.Ozan Karabacak, 16.Muhammed Raşit Şahingöz, 35.Kaan Bulut, 66.Yasin Başaytaç (Dk.65-Fuat Yaman), 77.Osman Bayrak, 90.Okan Duran, 99.Fatih Kara

YEDEKLER: 1.Mehmet Bayram, 6.Fuat Yaman, 7.Ferhat Uysal, 10.İdris Güneş, 19.Kerem Kılıç, 13.Ali Emre Duman, 55.Mertkan Cengiz

TEKNİK SORUMLU: Volkan Bozkurt

GOL: Dk.55 Mücahit Çakır (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.63 Osman Bayrak (Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor)

SARI KARTLAR: Akın Akman, İsmail Cengiz, İlker Günaslan, Emre Gemici (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Mehmet Bayram (Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyadan (3 yıl önce)
    rakipler eksik kalmasa galiba bu puanları almakta br hayli zorlanacaktık, buda takımın rakiplere göre güçsüz olduğunu ve ara transferde güçlendirilmesi gerektiğini gösteriyor, inşallah yönetim aksayan ve yetersiz kalan mevkilere gerekli tranferleri yapar, en azından play off oynar ve üst lige çıkar
    0
    0
    Yanıtla