SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vaka Sayısı 10 Bin 827'ye Çıktı'

0
Güncellendi - 2020-03-31 21:05:03
'Vaka Sayısı 10 Bin 827'ye Çıktı'
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 1610 kişiye yeni tip koronavirüs tanısı konulduğunu, 37 kişinin daha hayatını kaybettiğini, toplam vaka sayısının 10 bin 827'ye, can kaybının da 168'e ulaştığını açıkladı.

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerini, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından paylaştı.

Tabloya göre, toplam test sayısı 76 bin 981, toplam vaka sayısı 10 bin 827, toplam vefat sayısı 168, toplam yoğun bakım hasta sayısı 725, toplam entübe hasta sayısı 523, toplam iyileşen hasta sayısı 162 oldu.

Bugünkü test sayısı 11 bin 535, vaka sayısı 1610, vefat sayısı ise 37 olarak kayıtlara geçti.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    İnsanlar işi gücü bıraktı tv de,sosyal medyada kaç kişi öldü kaç kişi salgına yakalandı bunu takip etmeye başladı..anlamsız bir panik havası..tedbiri al fakat bu paranoyak düşüncelerden de insanların bir an evvel kurtulması gerekiyor..adam eline para almaktan korkuyor yahu..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Müge anli hanim efendi dün akşam acile gitmiş baş ağrisi nedeniyle hemen almamişlar ne kadar ayip etmişler şu ortamda akşama kadar keyf yapan işi gücü olmayan dr lar bu olacak işmi Birde tv canli yayind dr lari eleştiriyor bedua ediyor Dr bizim canimiz ALLAH tan sonra güvencemiz olan dr ne kadat saygi duysak az ALLAH dr korusun Dr kötü davranan kim olursa olsun ALLAH belasini versin
    0
    0
    Yanıtla