SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ödeme' Sözü Üzerine Son Antrenmana Çıktılar

0
Güncellendi - 2021-01-23 18:59:49
'Ödeme' Sözü Üzerine Son Antrenmana Çıktılar
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü Malatya'da oynanacak Galatasaray maçı öncesi, Cuma antrenmanına paralarının ödenmediği gerekçesiyle çıkmayan Yeni Malatyasporlu futbolcular, yönetimin 'para ödeme sözü' üzerine Cumartesi günkü antrenmana çıktılar ve Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladılar.

Bir süredir futbolcuların günü gelen alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sorun yaşayan Yeni Malatyaspor'da, futbolcular Cuma günkü antrenmanı bu nedenle boykot etmişlerdi. Futbolcular, yönetimin önümüzdeki hafta içerisinde ödeme yapılacağı sözü üzerine Cumartesi günkü antrenmana çıktılar ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çalıştılar. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla sona erdi.

Bu arada, yaşanan mali sorunlar, futbolcuların antrenman boykotu ve sonraki gelişmeler konusunda Yeni Malatyaspor yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatyaspor'un Cumartesi günkü antrenmanından (YMSkulubu)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

46 yorum yapılmış

  • velibey (3 yıl önce)
    Daha 27 binlik stadın tamamını senelerdir doldurmayan bir şehir insanı mantalitesi var...Bu şehir bu nufusla bir stadı bile doluramıyorsa , Super Lig bu şehre biraz fazla hiç kimse kusura bakmasın. Antrenman sahasına gittim bir gün , yemin ederim antrenman sahası amatör lig tesisleri gibi... Vizyon yok malesef. Bence malatyalı olmayan bir başkan gelsin bu takımın başına...bir malatyalı olarak malesef bizim insanımızda vizyon olmadığını söylemek zorundayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ooosman (3 yıl önce)
    Dünyanın futbolcusunu sattılar sayayım mi azubuike boutaip aleksic sadık bifuma bunlar kayda değer hatırı olan bonsevisler en az 15 milyon Euro galibiyetler liga katılış Toto iddia reklam isim hakkı tribün gelirleri daha neler neler yani hesap kitap bilen bir bakkal dahi bu kulübün borcu olmaz demesi lazım gayri siz hesap edin.Herkes kanar ben kanmam.Neymis kampanya yapacaklarmis.Once yönetimde bulunanlar ellerini ceblerine atıp kulübe bağış yapsınlar bedavadan geçiniyorlar .Geçen sene para lazım oldu arabaları sattılar yöneticiler neden araç satmayain biz karşılayın demedi bizim aç insanlara ihtiyacımız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Sayin malatyalilar is adamlari belediye baskanlari adil baskana yondtimine teknik heyetin oyunculara kizarakk yardim yapmiyorsaniz yeni malatya spor zarar gorur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Bakıyorum da herkrs bıryerden bahsedip duruyor uzun lafın kısası malatya spor süperlig takımı taraftarıda süperlig taraftarı degil kardeşim. Bu kafaynanda olmazz..
    0
    0
    Yanıtla
  • H.Ahmet (3 yıl önce)
    Arkadaşlar ben de sizler gibi önceleri eleştirdim ama şimdi görüyorum ki haksızlık etmişim.Sanki bu takım Adil gevreyin takımı hiç kimse takıma sahip çıkmıyor 6 tane milletvekilimiz var hiç birinde ses yok seçim gelince hepsi Malatya spor seven oluyor.6Milletvekili bir aylık maaşlarını Malatya spora bağışlama ne kaybederler.Bu yıl maçlar seyircisiz oynanıyor kulübün hiç bir geliri yok.Adil gevrek ne yapsın tek başına bu işin altında kalkılmaz oyuncular daböyle devam ederse dağılır giderler.Olan Malatya'ya olur.Hayırsever iş adamlarımız Belediye başkanlarımız bu iişte Adil gevreye yardımcı olmaları lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Adil bu işi bilmiyorsun kulübü mahvettin nereye ne harcadın kimse bilmiyor topçuların parasını ödemiyorsun yılın yarısı zaten İstanbul'dasın kulübün başında kalmıyorsun futbolunda f sinden anlamıyorsun sırf hava cıva reklam içinde yöneticilik yapılmaz yolun açık olsun adilcigim git kendi bildiğin işi yap hadi kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • ANLAYANA (3 yıl önce)
    Ahhh Malatyam Ahh ne günlere kaldın
    0
    0
    Yanıtla
  • ANLAYANA (3 yıl önce)
    Arkadaşlar herkes kendine göre haklı ama bu takıma tek yazık edecek bir kişi var oda Adil başkan büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri bize gelmeyin diyor en azından biz vatandaşlar birer tepsi baklava alalım ziyarete gidelim diğer hafta antremana destek için gidelim başka neyapabiliriz onlar otursun transfere bir hafta kala 1.2 kişi gelir olur biter herşey unutulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dunyadan haberin yok ama yorum yapmışsın Malatyanın üç belediyeside yaptıkları nakdi yardımın 2021 dilimini bile 2020 de yani takım küme düştüğü yıl yapmışlardı.Sen baklava ile sorunların çözüleceğini düşünüyorsan al ve götür.Bu yönetim aklıyla Malatyaspiorda sıkıntı hiç bitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorum da sanki para babası başkan adayları sıraya girip başkanlığa talipmiş de Adil Gevrek bırakmıyormuş gibi. Kardeşim niye anlamak istemiyorsunuz şu zaman da ( ekonomik krizin yaşandığı pandemi ) Adil Gevrek den başka takımı sahiplenecek isimleri sayarsanız bizde memnun oluruz. İstifa istifa deyip yırtınıyorsunuz. Şu paralı başkan adaylarının isimleri bi sayarmısınız bizler de bilelim kimmiş bu babayiğitler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli. (3 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Yav gardaş öyle bir yorum yapmışsınki hayret ettim. Bu yönetime lig başlamadan belediye başkanı vekiller ve malatyanın tamamı bırak dedi mi? Dedi adil bey bırakmadı direndi. Peki malatya da bir laf vardır bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Trol efendi.Bu takım 4 yıldır süper ligde ve neredeyse her ay para yok haberlerini duymaktan usandı bu taraftar.En düşük bütçeli 3 takımdan biri,geçen yıl süper ligde futbolcu satışından en çok kazanan 3. Takım,galibiyet ve beraberlik primlerini bir hesapla Bu klüp nasıl oluyorda şu anda futbolcuların parasını ödeyemiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman bulut (3 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    takım maç kazanıyor tff yayıncı kuruluş ödeme yaoıyor başkan bey nedense furbolculara teknik heyete ödeme yapmıyor, bu paralar nereye gidiyor bunun açıklanması gerekiyor, başkan gitmeden siyasilerden destek gelmez çünkü takım düşünce başkanlığı bırak dediler başkan bey neyine güveniyor bilinmez bir türlü koltuktan vazgeçemedi bırakmadı o nedenle hepsi ne halin varsa gör deyip divandaki görevlerden ayrıldılar her sene aynı itun iynanıyor kimse yardım etmez top başkanda mali tabloyu verip bırakıp gitmesi anahtarı teslim etnesi gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Beyler ufukta seçim yok o nedenle siyasiler ilgilenmez kampanya halka kaldi 1 dolmuş ve olobus biletlerinde 2 elektirik foturalarinda 3 birde hesap açalim 4 gönülü yardim yapacak durumdaki iş insanlarin Sanatciları malatya bizimdir gibi kanpayaya Davet edelim yazık böyle her hafta acı çekmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (3 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Fikrine katılıyorum.. Herşey Başkan ve yönetimden beklenmemeli..! Yinede TAKİMİN bir sanayii kuruluşunun "*KONYASPOR*" gibi.. Sponsorluğu ve desteğini alması gerekir diyorum.. Başarısı mutlu ediyor.. Gereken yapılmalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • mahsun Yaralıyürek (3 yıl önce)44 FFM isimli kullanıcı yorumuna
    Allah rızası için ,ŞU STADIN zeminini düzeltin. Adam gibi bakım yapsın saha sorumluları... Bu stadın daha 2-3 yıllık mazisi var. Nedir bu PATATES TARLASI gibi zeminin hali. Az önce ASPOR özellikle Erman Hoca baya eleştirdi. Dalga geçiyorlar resmen spor yazarları. Anlamadığım şu : Bu zeminin kötü olmasının nedeni nedir? İklimimiz müsait olmasa SİVAS stad zemini çok düzgün. İklimle alakası yok demekki. Hiçmi bir BAŞKAN OLARAK , bu stadın bakımını yapanı getirin önüme de neden böyleymiş bu stad diye sormadınız SAYIN ADİL GEVREK ??
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (3 yıl önce)
    Her yıl aynı numara. Geçen sene takım düştü ve TFF tarafından iptal edilince adil gevrek hatalarımızdan ders aldık bir daha bu durumu yaşatmayacagımıza söz veriyoruz dedi ve kaldı. Ancak değişen hiçbir şey yok. Yine ilk yarı biterken takım ilk 10 da, yine devre arası transfer yok ve yine futbolcu alacakları ödenmiyor. Geçen yılın bire bir kopyası. Adil gevrek ve yönetimin amacı belli geçen yıl yapamadıkları düşme işini bu yıl yapmak. Ya Malatya'nın önde gelenleri bu duruma el atmalı yeni bir paralı başkan bulmalı, gerçi sanmıyorum Selahattin Gürkanın kendine hayrı yok yada taraftar bağış şeklinde elinden geleni yaparak katkıda bulunmalı ve adil gevrek de bir şekilde bu şehirden gitmelidir. Göz göre göre iki yıldır aynı film dönüyor ve Malatyalı bir tane siyasi ağzını açıp tek laf edemiyor bu adil kimin adamı kimse dokunamıyor hayret birşey. Taraftar her bölgeye transfer beklerken adam elindeki oyuncunun parasını vermiyor. Sonumuz yine aynı gibi yine kimse sahip çıkmayacak ve takım küme düşecek. Son iki galibiyet yanıltmasın alttaki her takım puan almaya başladı ve haftada dört maç var bir haftada kendimizi ligin dibinde bulabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (3 yıl önce)
    Soyle soyluym takim salı gunune söz aldı eger para alamazlarsa bence de oynamasınlar bu tepki semih kaya da oynadığı son 3 macta vardı zaten futbolcunun hicbir sucu yoktur aç ayı oynamaz herkes ekmek parasi için çabalıyor başkanın para gelmedi soyle oldu böyle oldu deme lüksü yoktur o parayı bulacaktır en son esnafa sus payı haricinde de para vermedi esnaf olmazsa takım olmaz ADİL BEY senin düşüncen buna karşıysa kusura bakma kimseyi konuşturmayacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (3 yıl önce)
    Tüm takımların hatta Ülkenin ekonomik durumu böyleyken, bu tür maddi sıkıntıları büyütmemek lazım. Her takımda olan şeyler bunlar. Birlik beraberlik olma vakti, bir keyif çayı için ve rahatlayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yönetim 4 yıldır para yok diyor ödemelerde,transferlerde hep sorun yaşatıyor.Geriye dönük bir bak bakalım.Birlik ve beraberlik için yönetimin güven olması lazımdı.Bunu hiç görmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    malatya ya futbol şehri deniliyordu. o dedikleri futbol şehri söylemi bence artık mefta oldu. hemide taraftarıyla.. basınıyla.. milletvekiliyle ve belediye başkanıyla. adil gevrek mali kongre yapmıyor allahın bir kulu çıkıp demiyor ya sen neden mali konre yapmıyorsun. 100 bin dolara 120. bin dolara oyuncular aldılar. 2.milyon yuroya 3. milyon yuroya sattılar. yayıncı kuruluştan gelen para reklam gelirleri toto loto ve idaa gelirlr forma reklam gelirlri. ya aradaş bu kadar gelir var malatyanın ileri gelenlerinde allahın bir kulu çıkıp neden sormaz ya bu paraları ne yapttın. bu adil gevrek öle pahalı topçuda almadı. kasada parası olması gerekirken para yok. geçen sezon takım düşmesin diye son beş hafta ya belediyeler 10 milyon para verdiler yaa. bir taraftar olarak kafayı yiyecem yaa. eskiden taraftar dernekleri çıkıp basın bülteni yaparlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Açıklama yapacak yüz varmı ki bunlarda.Yayinci kuruluş paraları yatırdı verinsebe topculerin parasini
    0
    0
    Yanıtla
  • Gece gözlüm (3 yıl önce)
    Sizin hiç suçunuz yok teknik ekip ve futbolcular bize inanın yeter biz size inandık yönetim istifa gevrek adil istifa bu şehri terk edin
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    ya delirmemek üçten değil bu sene aldıkarı tüm oyuncular da önceki dönem aldıkları oyuncular da çöp çıktı adam gibi çıkanları da hocalar aldırdı 15 transfer yaptın bu sene adem hariç işe yarayan bir oyuncu var mı alaha havale ediyorum seni bi git artık sana kşmse güvenmiyor şehirde
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Adil Gevrek ne kadar inandıysak o kadar boş çıktın. Basındaki haberlere göre şimdi sıra Youssouf'ta parasızlıktan dolayı bedavaya gidecek. Sezon başında aldığın yıldız dediğin futbolcular ya oynamıyor ya da karşılıklı fesih le gittiler. Onlar kalsaydı bu futbolcularında yüklü maliyetiyle ne yapacaktın. YETER ARTIK.
    0
    0
    Yanıtla
  • aklı başında bir sizin yorum var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Selahattin Gürkan başta olmak üzere şehrin bütün stk ları takıma sahip çıkmalı. İlk kongre de Adil Gevrek e yol verilmeli. Yoksa bu çile çekilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam canım. Belediye şirket işçisinin mesaisini vermesin memurun maaşını kessin, (1.5 yıldırli kesildi) malatyaspor a yardım etsin adile yardım etsin. He canım selahatin başkana söylerim tamam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Acil kampanya başlatılmalı,bu şehrin ne kadarı Malatyalı görelil
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Kenan,hele klüp başkanı önce bu takımın süper ligdeki 4. senesinde alınan galibiyet,beraberlik paralarını,ligde en düşük bütçeli üç takımdan biri olmamıza rağmen satılan oyunculardan kazanılan paraları bize bir taraftar olarak anlatsın ben o zaman klübe yatıracağım ve yardım parasının makbuzunu burada yayınlayacağım.Sen de varmısın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (3 yıl önce)
    Acil olarak mali tablo şeffaf biçimde açıklanmalı. Kimse bilmiyor borcu, alacağı, vereceği ne durumda kulübün?
    0
    0
    Yanıtla
  • Celâl Ersoy (3 yıl önce)
    Mevcut siyasilerden ve bu yonetim den bu takıma hayır yok..ya paralı bir yönetim bulacağız yada ilk secim de bunlari seçmeyeceğiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ms 44 (3 yıl önce)
    Kesinlikle bi kampanya başlatılmalı. Adil gevrekte artık ısrarcı olmalı sağolsun tessekkurler ama bı yerede artık kan değişimi şart artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Fenerbahçe mesutol kampanyası başlattı. Bizim başkan da adilol kampanyası başlatsın. Siyasiler, Belediye, kamuoyu başkanı yalnız bıraktı. Başkan tek başına bu yükün altından çıkamaz. Geç olmadan ya görevi bıraksın ya da hepimiz başkanı kabullenip arkasında durmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyadan (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Fener başkanı milyon eurolar verdi, borçları yapılandırdı, takımın gelir gider tablosunu idare etmekten aciz olan ve nedense bir türlü açıklayamayan başkan ve avanesi takımın sırtından geçinip gidiyor, kaç kuruş verdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Boş yorum.Fener başkanı Türkiye’nin en zengini verdiği paralar kendisi için çerez parası.Bizim Başkanın takımı buraya getirmesi bile başarı.Süper lig takımlarının giderleri çok fazla.Belediye başkanları , STK’lar takıma destek vermeliler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Trol kardeş esas boş yorumu sana ait.Ligin en az bütçeli 3 takımından biriyiz.Geçen yıl Satılan oyunculardan en çok para kazanan Türkiyenin 3.klübü ayrıca galibiyet ve beraberlik paralarını geriye doğru bir hesapla bakayım.Bu takım nasıl bu hale gelmiş.4 yıldır her ay aynı konu para yok!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben Mali müşavirim hesabı.kitabı bilirim.Sizin hesabınız otöbüs hesabı 42 yolcu gitti geldi bu kadar para tuttu o kadar. Bunun şöförü,muavini, mazotu lastiği hesap edilmez sizinki de öyle hesap. Birtek teknik ekine bakın 7-8 kişi doktoru fizyoterapistleri futbolcusu tesisleri stad giderleri öyle kolay değil. Şayet Başkan hile yapıyorsa (Ben inanmıyorum) hesabını önce Allah’a sonra kamuoyuna verecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Sizin mali muşavir olmanız otobüs hesabınını bilmenizi gerektirir ancak her şeyi bildiğiniz anlamına gelmez.Bendeniz de fukara bir mühendisim.Ben geçen yıl Türkiyede futbolcu satışlarından kar eden 3.klüpden biri olan Malatyaspordan bahsediyorum.Siz maaşdan bahsediyorsunuz.Sayın müşavir,Malatyaspor bu yıl hariç geçen iki yılda futbolcu satışlarından 52 Trilyon 575.000 tl para kazandı,bunlara galibiyet primleri ortalama (2 trilyon)beraberlik ortalama(1 Trilyon) eklendiğinde bir otobüs değil 100 otobüs gideri karşılanır.Sizin bahsettiğiniz o maaşların tutarı bu paraların yanında esamesi okunmaz.Sayın mali müşavir anlayamadıysanız daha de detaylara girebilirim.Biz takımımızı her şeyi ile takip ederiz.Bu işler Öyle ben inanmıyorum demekle olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Veriler 15.04.2020 tarihli Hürriyet gazetesiyle birlikte tüm medyada yer almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Acil olarak Vekilllerimiz ve belediye başkanlarımız maddi olarak destek vermeli . Takımın yanında olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım yanlızca belediye başkanının,millet vekillerinin takımı değil..Yüzbinlerce taraftarı olan bir futbol kulübüne yardım derneği muamelesi yapılması çok üzücü..Korkmaz kardeş sen en son ne zaman takımın formasını aldın yada bağış yaptın?? Akıl verene kadar destek ver..
    0
    0
    Yanıtla
  • Klübün Başkanı Adil Gevrek mi Selahattin Gürkan mı? Geçen yılla kadar borçsuz klüp, bugün futbolcu maaşını ödeyemiyor. Klüp maddi açıdan şeffaf değil. Klübün geliri ne kadar kim kaça transfer edildi kaça satıldı bilinmiyor. Her krizde belediye yardım etsin, belediye futbolcu ödemelerini yapacaksa böyle klüp başkanlığını her Malatyalı hakkıyla yapar, İstanbul’da klüp başkanlığı yapan Adil Gevrek ve yönetimine gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kulüp belediyenin di Çakır tuttu bunlara verdi. Verdi de denetlemeyi bıraktı. Belediyenin eli üstünde olsaydı böyle olur muydu. Yönetimde daha önce belediyeden bir yönetici vardı.O da adı yöneticiydi. Tekrar belediyeden hesap soracak bir yönetici görevlendirilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla