SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- F.Karagümrük Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-01-28 17:43:45
YMS- F.Karagümrük Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 22.haftasında yarın 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük maçını Yasin Kol yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Yeni Malatyaspor ile Fatih Karagümrük maçını Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yasin Kol yönetecek. Kol’un yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İsmail Şencan ile Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Ergin Gözütok yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Direnç Tonusluoğlu ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Süper Ligin 22.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek olan hakemler şöyle:

29 Ocak Cuma

16.00 Yeni Malatyaspor-Fatih Karagümrük: Yasin Kol

19.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Galatasaray: Mete Kalkavan

30 Ocak Cumartesi 

13.30 Kasımpaşa-Hes Kablo Kayserispor: Hüseyin Göçek

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor: Zorbay Küçük

16.00 Medipol Başakşehir-Atakaş Hatayspor: Cüneyt Çakır

19.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: Abdulkadir Bitigen

31 Ocak Pazar 

13.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü: Ümit Öztürk

16.00 Yukatel Denizlispor-Göztepe: Sarper Barış Saka

16.00 Gençlerbirliği-Fraport TAV Antalyaspor: Bahattin Şimşek

19.00 Beşiktaş-Trabzonspor: Halil Umut Meler.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • eyyupk (3 yıl önce)
    gördükki bundan hakem felan olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Bugün an itibari ile Malatyaspor yönetiminden ara transfer hakkında yaprak kıpırdamıyor, halbuki takımda eksikler var oralara acilen takviye yapılması gerekiyor, eğer transfer yapılmaz ise ikinci yarı Malatyaspor için çok sancılı geçeceğini göreğiz.
    0
    0
    Yanıtla