SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB'nin Maçı Olay Çıkınca Tatil Edildi

0
Güncellendi - 2021-02-21 18:30:57
MBB'nin Maçı Olay Çıkınca Tatil Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda Malatya Büyükşehir Belediyespor ile TÜRŞAD arasında Bitlis’te oynanan müsabaka, spor salonunda çıkan olaylar nedeniyle müsabakanın hakemi tarafından tatil edildi.

Erkekler 1.Lig B Grubu’nda 16.haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor, Bitlis ekibi TÜRŞAD’a konuk oldu. Adilcevaz Spor Salonu’nda oynanan müsabaka, TÜRŞAD’ın üstünlüğüyle devam ederken salonunda tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası spor salonu karışırken, müsabakanın hakemi maçı tatil etti.

TÜRŞAD 2-0 öndeyken tatil edilen müsabakayla ilgili nihai kararı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) verecek. Müsabakayla ilgili TÜRŞAD’ın hükmen yenik sayılması ya da müsabakanın tarafsız bir sahada oynanması kararının verilebileceği öğrenildi.

"Sporcularımızın yaralanmasına varacak hareketlerde bulunmuşlardır"

Türkiye Voleybol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Baki Alpaslan, TÜRŞAD-Malatya Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan voleybol müsabakasının çıkan olaylar nedeniyle ertelenmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Alpaslan’ın açıklaması şöyle: “Daha bugün voleybola spora ve sportmenliğe sığmayan tavırlarını yineleyen geçtiğimiz günlerde aynı tavırla ilimizde de müsabakaya gölge düşürmeye çalışan TÜRŞAD spor kulübü yine aynı tavrı sergilemiş 2 sporcumuzun yaralanmasına varacak hareketlerde bulunmuşlardır. Müsabakanın hakemi maçı teyr etmiş ve gereken hassasiyeti göstermiştir. Hakemimize teşekkürlerimi iletir sporcularımıza ve temsilcimize geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Facebook sayfasından canlı olarak TÜRŞAD kulübünün gözünden izlediğim maçı sunan kendini basın mensubu diye tanıtan insanların Malatya'mıza söylemiş olduğu çirkin sözlerden kural ve kaidelere sportmenliğe özellikle voleybolun nezaketine sığmayan tavırlarından ötürü TÜRŞAD spor kulübü yönetimini kınıyorum.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız