SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamzaoğlu'na Tazminat Ödenecek mi? Gevrek Açıkladı..

0
Güncellendi - 2021-02-21 20:33:56
Hamzaoğlu'na Tazminat Ödenecek mi? Gevrek Açıkladı..
A- A+ PAYLAŞ

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA İSE.. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedilen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na, iş akdinin feshedilmesi nedeniyle tazminat ödenmesinin söz konusu olmadığını, Hamzaoğlu'nu sadece hak edişlerinin ödeneceğini söyledi.

Gazeteci Güler Hazar'ın sorularını cevaplandıran Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Hamzaoğlu'nun yerine, teknik direktörlük görevi için şu ana kadar herhangi bir isimle görüştünüz mü ya da kimlerle görüşmeyi planlıyorsunuz?" sorusuna, "Hiç kimseyle görüşmedik. Şu an görüştüğümüz bir kimse de henüz yok" dedi.

"Hamzaoğlu'nun sadece hak edişleri ödenecek"

Yeni Malatyaspor - Konyaspor maçının skandal biçimde 2-3 mağlubiyetle sonuçlanmasından sonra, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na yönelik tepkilerin çığ gibi büyümesinden sonra, toplanarak değerlendirme yapan Yeni Malatyaspor Yönetimi, 21 Şubat Pazar günü yaptığı açıklamada, Hamza Hamzaoğlu ile karşılıklı olarak anlaşarak, Hamzaoğlu'nun sözleşmesini feshettiklerini açıkladı.

Pazar günü akşam saatlerinde yapılan bu açıklamadan hemen sonra Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Hamzaoğlu ile yollarını ayırmaları nedeniyle herhangi bir gerekçeyle tazminat ödemelerinin söz konusu olmadığını söyledi. Başkan Adil Gevrek, "Biz Hamza Hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Herhangi bir tazminat ödememiz söz konusu değil. Sadece hak edişleri ödenecek" bilgisini verdi.

"Şu ana kadar hiç kimseyle görüşmedik"

Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilecek yeni isim konusundaki soruyu da cevaplandıran Adil Gevrek, "Şu ana kadar hiç kimseyle görüşmedik. Hiç kimseyle görüşmüyoruz. Yapacağımız çalışmalar konusunda da kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

YMS Başkanı Adil Gevrek, kamuoyunda Okan Buruk isminin yoğun biçimde gündeme geldiği yolundaki soruya ise, "Hayır, hayır hiç kimseyle görüşmedik. Bu konuda adı geçen kimseyle bir diyaloğumuz olmadı" şeklinde cevap verdi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Bülent Korkmaz kendisini hiçbir zaman Malatyalı olarak görmedi. Onun adına açılan üst geçit açılışına dahi ne geldi ne de olumlu bir açıklaması oldu. Tamer Tuna Göztepe, Sivas, Antalya'daki başarıları (?) ortada. Adam ayrıldıktan sonra takımları yükselişe geçti
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Ne kadar bilen varmış.Şu gitsin bu gitsin diyenler var.Bu takımı taraftar küme düşürecek.Bu kadar bilen seyirci varmış.Hiç top oynamamış kişilerin yorumlarını görüyorum.Yarın kim gelirse gelsin değişmeyecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Şükürler olsun.umut bulutunda sözleşmesi feshedilirse kapalıçarşının üstünde çiftetelli oynayacağım.hamzaoğlu ile beraber üzerimize kabus gibi çöktüler ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Buyuk hata yaptiniz. Namazin kazasi olur firsatin kazasi olmaz !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • aagggaaa (3 yıl önce)
    irfan buzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih (3 yıl önce)
    Mehmet Özdilek, Feyyaz Uçar, Hamza Hamzaoğlu tek maç takım çalıştırmamışken Efsane Malatyasporun başına hoca olarak getirildiler gine Mert Korkmazda Yeni Malatyasporun başına tek takım çalıştırmadan getirildi hepside başarısiz oldu. Malatya takımları 3 büyükten emekli olmuş futbolcuların deneme tahtası oldu. Aynı hataları yeniden yapmamak lazım. Tecrübesiz hocalara trilyonluk takımı vermek o parayı sokağa atmak demek. Tecrübeli şampiyonluk görmüş başarılı bir Malatyalı hocaya şans vermek lazım. Para için gelecek değil yürekten Malatya sevdalıları bu hocalar kadar şansi hak ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (3 yıl önce)
    bülent korkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat KUTSAL (3 yıl önce)
    2-0 galipsin.Dakika 60 rakip üstüne geliyor.3 dakika arayla beş oyuncu değişme hakkını kullan rakibin oyununu soğut.Bu nasıl hocalık.Rakibi boz 3 puanı kurtar.Bunlar 6 puanlık maçlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Adil gevrek istifa derhal
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Aslan (3 yıl önce)
    Okan gelmez diye bir şey yok Hamza Hoca da Galatasaray a bir sezonda 3 kupa kaldırdı. Ondan sonra takım takım gezdi. Böyle düşünmemek gerekir. Okan Hoca şampiyon yaptığı takımdan ayrılmak zorunda kaldı. O nedenle bir travma içerisinde. Bence Şifo gelmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Takım resmen küme düşmüştür. Hamza hocanın fikirbirligi yaptığı oyuncular,Gençlerbirliği maçında sonucu belirleyecekler. Çünkü bu oyuncular,küme düşmeyi kabullenmiş bir ,yapi içerisidirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Önceleri yayıncı kuruluş geliri yok başkan ve yönetim birde seyirci geliri var ,83 yılında yönetimde olan ve o günlerde takımın genel kaptanlığını yapan değerli dostum Kahraman derinpinar Rahmetli soykan ve yönetimin mal varlıklarından ne harcamalar yaptıklarını anlatmıştı,şu anda eli biraz sıkı yani rahmetli İlhan cavcav gibi bir başkan kulübü borç olmadan yönetir,rahmetli cavcav 30 milyon Euro ile takımı bıraktı şu anda oğlu o parayı da bitirdi kulüpte tahminim borç batağında şu anda bu yönetimi gösteren Alanya başkanı sayın Çavuşoğlu ,Sivas başkanı Mecnun beyi kulüplerini iyi yöneten başkanlar olarak görüyorum, Hatayi bekleyip göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (3 yıl önce)
    Varsa caresi şifo gerisi yalan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (3 yıl önce)
    gonderecektiniz niye cueva yı harcadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Geçen sezon Hikmet Karaman aldı tazminatını ve öyle gitti kulüplerde parasal sorunlar var teknik adamlara tek sitemim Türk futbolunun ayrılırken gerçeklerini anlatınız bundan sonra iş bulamayız diye suskunluğa bürünüp çekip gidiyorsunuz yayıncı kuruluş para versin başka gelir varmı yok bu değirmene suyu nerden taşıyacağız taşıma suyla değirmen donermi dönmez o kadar para harcayan bütün kulüplerin saha zeminleri patates tarlası gibi yılda 20 maç oynanan statlarin zeminleri bu halde olurmu diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Rafet (3 yıl önce)
    Ali ravci gelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi (3 yıl önce)
    Nihat Balanı Yeşilyurt belediyespordan istesinler. Hoca tarih yazıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    hamza hoca !!! gitti.en başından beri burada yorum yapıyordum hamza bey maalesef kadroyu yönetemiyor ve adaleti yoktu.bir halay ekibi vardi(umut,kubilay,ahmet,olcay,semih...) varsa yoksa bunlardı.cuevayi yedi bitirdi.ikinci dönem iskoç geldi adam ilk macinda gol attı vay senmisin gol atan..onuda yedi...yönetim dünyanın transferini yaptı.. hiçbirini takıma adapte etmedi..hiç bir taktik anlayışı yoktu ve bir-çok maçta bizi turkiyeye güldürttu.sadece hamzami bu saate kadar yönetim nerdeydi sportif direktör nerdeydi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut taşçı (3 yıl önce)
    Şenol Güneş i fatih terim i getirsende olmaz yönetim in değişmesi gerekiyor Selahattin başkana anahtar ı teslim edip hesabı da vermesi gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut taşçı (3 yıl önce)
    Adil başkan ismi gibi adil olsa istifa eder nerede bilinmeyen futbolcu varsa Malatya spora getiriyor çok iyi futbolcular var ve daha aldığı kişilerden iyi fatih terim de gelse başkan yönetim değişmezse olmaz sponsor bulamıyoruz lafın kısası çok tekniktrektör geldi yeter 3 hafta daha kurtardı başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • babuğdu (3 yıl önce)
    umut istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • babağdu (3 yıl önce)
    Hele şükür Sonunda gitti. Adil Başkan seni destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Hamza hoca 'Size iki emanet bırakıyorum. Onlara sahip çıkın; 1. Umut Bulut ve Kubilay 2. Olcay Şahan ve kaybedilen puanlar'
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver bor.bingöl (3 yıl önce)Hakan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Başkanım. Bundan futbolcuların suçu.kimi.getirsek. aynı. Oyuncular toparlanması. Lazım. Oyuncu. Oynar.teknik direktör deyil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal Erdem (3 yıl önce)
    Sayın başkan, kendini yönetimin üstünde açıklamalar yaptığı gün Erzurum maçının akabinde gönderecektin. Hamza gibi pişkinleri sakın getirme.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Bu kapris ve yetersiz adam gitti. Malatya spor küme düşmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (3 yıl önce)
    Okan buruk mu ? Güleceğim yokken güldürdünüz ilahi çok yaşayın emi ! Okan buruk'ta diyordu ki beni malatya çağırsın gideyim :) :) Şakamısınız siz ya ? Ne olursa olsun şampiyon bir hoca okan buruk malatya'nın hali vizyonu belli, adil başkan'ın sergen hoca ile yaşadığı krizi hatırlayın ki okan bir de şampiyon hoca gerisini siz düşünün.İdeali yalçın koşukavak,tolunay kafkas,mehmet özdilek olabilir ki keşke mehmet özdilek ikna edilebilse çok yerinde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet özdilek mi? Hocam futbol ile 'ne kadar alakalisiniz? Özdilek hangi takımı bir adım ileri götürmüş. Yapmayın Allah Askina.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan neden olmasın. Hamza'da Galatasaray'da şampiyon olmuştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Adil gevrek asıl istifa etmelidir yusuf ndyashime gitmese bu halde olmazdık Hamza Hamzaoğlu ndan çok suçlu varsa o da yönetimdir Ali Ravcı dır her ikisindende kurtulmazsa bu kulüp borç zaten 200 trilyon
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Bence ali ravci ile yola devam edilmelidir. Ekonomik olmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Sakın ola Tamer Tuna, Mustafa Kaplan, Tomas, Erkan Sözeri, Hüseyin Çimşir, Bülent Korkmaz, Tolunay Kafkas, Kemal Özdeş gibi gittikleri takımları geriye götüren teknik direktör düşünülmesi hata olur. Eğer biraz tecrübe istenirse Okan Buruk ve Mehmet Özdilek Ya da alt liglerde başarılı olunucagi düşünülen biri olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet özdilek hangi takımı ileri götürmüş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (3 yıl önce)
    Nedem Umut insanını meşur etti, sinirlerimizi altüst etti, bir sürü puan kaybettik. Lütfen ama lütfen bir sonraki teknik direktör Malatya yımızı deneme tahtası olarak kullanmasın !!!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla