SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde 26. Hafta Tamamlandı, YMS 3 Sıra Düştü

0
Güncellendi - 2021-02-22 22:02:45
Süper Ligde 26. Hafta Tamamlandı, YMS 3 Sıra Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 26. haftası tek maçla tamamlandı. Haftanın kapanış maçında MKE Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenen Galatasaray, puanını 54'e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Haftayı maç yapmadan (bay) geçen Beşiktaş 51 puanla ikinci sırada bulunurken, konuk ettiği Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Fenerbahçe ise aynı puanla üçüncü sırada yer aldı. Deplasmanda Medipol Başakşehir'i 1-0 yenen Trabzonspor ise 48 puana ulaştı ve haftayı 4. sırada kapattı.

Yeni Malatyaspor 13'üncü sıraya düştü

Süper Lig’de 26.haftada sahasında İttifak Holding Konyaspor’a 3-2 mağlup olan Yeni Malatyaspor, haftayı 30 puanla 13.sırada tamamladı.

Dördüncü sezonunu yaşadığı Süper Lig’de, 2020-2021 sezonunun ilk yarısını 27 puanda tamamlayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. İkinci yarıda geride kalan 5 haftada galip gelemeyen ve 2 mağlubiyet, 3’te beraberlik yaşayan sarı siyahlı takım, puanını 30’a yükseltti ancak gerileyişi durduramadı.

Süper Lig’de toplamda 6 maçtır galip gelemeyen, ikinci yarıda oynadığı 5 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan Doğu Anadolu ekibi, Sivasspor, Göztepe ve Konyaspor’un haftayı 3 puanla tamamlamasının ardından 10.sıradan 13.sıraya geriledi.

Sarı siyahlı takım, ligde şuana kadar oynadığı 25 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik, 9’da mağlubiyet yaşarken, 30 puan toplayabildi. Malatya ekibi, ligde oynadığı 24 karşılaşmada rakip ağları 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 34 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, şuana kadar topladığı 30 puanın 19’unu iç saha maçlarında elde etti. Sarı siyahlı takım, sahasında oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşarken, 18 gol atıp, 15 gol yedi.

- Haftanın sonuçları ve puan durumu

Süper Lig'in 26. haftasında oynanan maçların sonuçları şöyle:

Medipol Başakşehir-Trabzonspor: 0-1

Kasımpaşa-Fatih Karagümrük: 3-2

Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 2-3

Yukatel Denizlispor-Gençlerbirliği: 1-0

Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray: 0-1

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Atakaş Hatayspor: 1-3

Demir Grup Sivasspor-Hes Kablo Kayserispor: 2-0

Gaziantep-Fraport TAV Antalyaspor: 0-0

Fenerbahçe-Göztepe: 0-1

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor: 1-1

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşti:

- 27. hafta programı

Süper Lig'de 27. hafta maçlarının programı şöyle:

26 Şubat Cuma:

16.00 İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

16.00 Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor (Eryaman)

19.00 Beşiktaş-Yukatel Denizlispor (Vodafone Park)

27 Şubat Cumartesi:

13.30 Atakaş Hatayspor-MKE Ankaragücü (Antakya Atatürk)

13.30 Fatih Karagümrük-Aytemiz Alanyaspor (Atatürk Olimpiyat)

16.00 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor (Çaykur Didi)

16.00 Fraport TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir (Antalya)

19.00 Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Türk Telekom)

28 Şubat Pazar:

16.00 Göztepe-Kasımpaşa (Gürsel Aksel)

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe (Medical Park)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA, İstanbul

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hakan aydın (3 yıl önce)
    Ali Ravcı Erol bulutun İstifasıyla toplamda sezonun son 5 maçına takımın başında çıkmış 3 galibiyet 2 mağlubiyetle 9 puan almıştır takım.maç başı ortalama puanı 1.8 Hamza Hamzaoğlu ise 25 maçta 30 puan ve maç başı ortalama puanı 1.2 olmuştur. 25 maçta 1.8 ortalamayla puanımızın 45 olması gerekirdi.Tamer Tuna 2020-2021 sezonunun ilk 6 haftalık periyotunda ise 1,33 puan ortalamasına ulaştı. Bülent korkmaz konyasporda geçen sezon 13 maçta 4 G.4 B. 13 puan almış ortalaması 1.2 olmuştur. Sumudica G.Antepte 16 maçta 31 puan ve ortalaması 1.93 iken aynı hoca Rizede 5 haftada 2 puan almış ve gol ortalaması 0.4 olmuştur. başarı sadece alınan puanlar değil takımla uyum sağlama ve takım kaltesiyle ilgilidir. Takımı yıllardır tanıyan futbolcularla yakın teması olan Ali Ravcıya şans vermelidir malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.doğru ama çok geç kalınmış bir karardı.Erzuruma,kayseriye,Ankaragücüne peş peşe yenildiğimiz zaman yapılması elzem bir şeyi düğün geçtikten sonra yaparsak bu bizi kurtarmaya yetmeyebilir.Devrearası transfer döneminde başta umut bulut olmak üzere çürük elmalar ayıklanmalıydı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen44 (3 yıl önce)
    Erol Bulut ayrılırsa olabilir. Okan Buruk gelse iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Hamza   gitti   inşallah   iyi   bir   gelir   erol   hoca   veya   okan   hoca   olur
    0
    0
    Yanıtla