SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gölete Uçmasını Kayalar Engelledi

0
Güncellendi - 2021-02-24 20:07:02
Gölete Uçmasını Kayalar Engelledi
A- A+ PAYLAŞ

İKİ AYRI KAZADA 8 KİŞİ YARALANDI.. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Orduzu Pınarbaşı Göleti kıyısında  şarampolden aşağı yuvarlandı. Aracın  gölete düşmesini ise yol kenarındaki kayalar önledi.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Orduzu Pınarbaşı Göleti mevkiinde aynı aileden üç kişinin içerisinde bulunduğu Ramazan A. (70) idaresindeki 44 ND 008 plakalı Renault marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle korkulukları yerinden söken araç, savrularak şarampole yuvarlandı. İçerisinde üç kişinin olduğu aracın gölete uçmasını ise yol kenarındaki kayalar önledi. Yol kenarındaki kayalara takılarak askıda kalan araç içerisindeki üç kişi hafif şekilde yaralandı.

Gölete düşmesine metreler kalan aracı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kaza sonucu hafif şekilde yaralanan 3 kişiden sürücü Ramazan A. ve H.A.'yı tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

PÜTÜRGE'DEKİ KAZADA 5 YARALI

Bu arada, Pütürge'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Pütürge ilçesi Balpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, R.K. yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen M.T. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan H.T., R.T. ve S.Y. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (3 yıl önce)
    Yeni sitenizi beğenmedim, Sizi İzmirden takip ediyorum,hergün belki on defa sitenizden haberleri alıyordum,vefat edenler başlıklı haber kaynağınız ne oldu yok ! ,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (3 yıl önce)
    Siteniz çok güzel olmuş hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Merhaba; Malatya Haber siteniz yenilenmiş güzel olmuş fakat her habere yorum yapılamıyor, üyelik getirmişsiniz, fakat üyede olunmuyor, her habere yorum yapılamaması sistemsel bir sorunmu yoksa bilinçli olarak yorum yapılması kısıtlanıyormu. EDİTÖR'den: Sitenin yeni yüzü ile ilgili teknik çalışmalar devam ediyor, aksaklıklar düzeltiliyor. Bahsettiğiniz sorun da giderildi.
    0
    0
    Yanıtla