SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eksik Ekmeğin Sorumlusu Kameradan Çıktı

0
Güncellendi - 2021-02-27 21:38:27
Eksik Ekmeğin Sorumlusu Kameradan Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da her sabah marketini açan işyeri sahibi fırından gelen ekmeklerin bir adet eksik olduğunu fark edince güvenlik kamerasını inceledi. Görüntüleri izleyen market sahibi, her gün mahalledeki bir köpeğin gelerek bir ekmeğini aldığını görünce gerçek ortaya çıktı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek mahallesinde bir markete fırından bırakılan kasadan bir somun ekmeğin her gün eksik çıktığını fark eden Batuhan Erbaş, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda her sabah erken saatlerde mahalledeki bir sokak köpeğinin gelerek ekmek kasasından bir adet somun ekmeği alarak götürdüğünü fark edince gerçekte ortaya çıktı.

Batuhan Erbaş, her sabah ekmeklerden bir eksik olunca fırıncı ile görüştüğünü ancak oradan sayının tam geldiğini öğrenince kamera kayıtlarını inceleyince gerçeğin ortaya çıktığını söyleyerek, “Artık her gün bir ekmeğimiz köpeğimizin hakkı’ diyerek sokak köpeğine ekmeği kendisinin verdiğini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • FFM (3 yıl önce)
    Çok tatlı insanlara örnek olmalı hepsini de alabilirdi Hijyene gelince fırnlarda paraları elleyip o elle de ekmeği elliyoyor Ondan büyük kötülük yok olmaz Hepimizin buna karşı olmamız melmeket için en güzel iyilik
    0
    0
    Yanıtla
  • rıfat (3 yıl önce)
    haber tatlı amaaa hijyen nerede zaten bazı fırınlara bakın ekmek kasaları yerlerde geziyor . şunuda yazayım ekmek veren ve parayı alan kasiyer aynı olmamalı eldiven kullanıpta o eldivende paraya temas etmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Çok tatlı bir haber. Market sahibinden de Allah razı olsun,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikzer (3 yıl önce)
    Yalnız hijyen sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Sokak köpeklerinden evimize gitmeye korkuyoruz lütfen bir çözüm bulun
    0
    0
    Yanıtla