SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Stadyumdan Yağmur Suyu Mazgalı Çaldılar

0
Güncellendi - 2021-02-28 02:46:07
Stadyumdan Yağmur Suyu Mazgalı Çaldılar
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadyumu önünden yağmur suyu mazgalı çaldığı tespit edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Yeni Malatya Stadyumu önündeki yolda meydana gelen hırsızlık olayında 20 adet demir yağmur suyu mazgalı çalındı. Şikayet üzerine Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri  araştırma başlattı. Çalışmalar sonucunda hırsızlık olayının R. A. ve A. B. Adlı şüpheliler tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Her iki şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. 

Sorgularının ardından Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Özer (3 yıl önce)
    Öncelikle adi bir hırsızlık var biz hırsızı değil de Malatya mıza yapılan böyle modern bir stadı eleştiriyoruz. Öncelikle bu hırsızlığın iki demir parçası dışında amacın başka olacağına inanıyorum. Stad konusunda ise elbetteki her futbolsever şehirde bir tur atıp maça gitmek ister. Bu duygular harika idi. Ancak günümüzde Malatya gibi takımların yüksek seyirci kapasitesinin yanı sıra gelen deplasman takımlarını da düşünürsek. Zaten büyük sorunlar yaşanan trafikte Hayat durur. Birde maçta olaylar çıktığını düşünün şehir merkezi ne hale gelir. Bizim hayatımızı zorlaştırsa da, Stad, Terminal gibi tesislerin il dışında olmasının büyük faydaları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • aziz yiğit (3 yıl önce)
    şifreli isim olmaz adamların resmi lazım deşifre olsunlar ki bir daha böyle bir adiliği yapmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (3 yıl önce)
    Bence malatya sporun stadi esgi yerine yapılmalıydı tam merkezdi yeri güzeldi gidip dağın başına yaptılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil44 (3 yıl önce)
    İnsanlık kalmadı bilader...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (3 yıl önce)
    Eskimalatya daki Tarihi Ulu cami nin de yağmur suyu mazgallari ve çatı oluklari aylar önce götürülmüş ve maalesef kimsenin umurunda olmamıştı çatı olduklarının olmaması yağışlarda duvar ve tonozlarin rutubet almasına yol açıyor buda yapıya zarar veriyor ilgililere duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Bişey olmaz sıkıntı yok.alışkınız böyle haberlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Dağın başına yılda yirmi gün 90 dakika maç oynamak için stat yaparsan olacağı budur halbuki o stat öyle bir yere yapılmalıydı ki insanlarımız 365 gün 24 saat o stadın etrafında yapılacak olan kültürel,sportif faaliyetler ve zaman geçirecek mekanlarla şu andaki Göztepe Spor kompleksi gibi cıvıl cıvıl insanlarla dolu olmalıydı ama olmadı olamazdı çünkü bu il ortak akıl sonucu oluşan karar verme sürecini kaybetti bir kaç kişi il hakkında karar verirse olacağı budur,biz görmeyiz ama bir gün torunlarımız bu ilde ortak aklın aldığı ve uygulandığı güzel projeleri inşallah görürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kapalı çarşının üstüne yapılmalıydı bence de
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendi aklın ile dalga geç...Bu kadar vizyondan yoksun kişiler türedi işte...Sorun şu ki o kadar da uzağa yapılmamalıydı.Eger stat sadece ve sadece Malatyaspora yapıldı ise yine yazık taraftar istiyorsunuz şehre uzak yere yapılıyor stat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dağın başı dediğin yerde 40 senedir üniversite var Turgut Özal tıp merkezi var ve yalnızca şehir merkezine 10 km uzaklıkta çok bilmiş bey
    0
    0
    Yanıtla