SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Erbakan Hoca Yeni Bir Çığır Açtı"

0
Güncellendi - 2021-03-01 03:19:13
A- A+ PAYLAŞ

'BENİM İÇİN ERBAKAN' PANOSUNA YAZDILAR.. Saadet Partisi Malatya Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10. yıl dönümü münasebetiyle düzenledikleri program kapsamında Yeni Camii Meydanında "Fikir Duvarı" , "Resim Sergisi" ve "Milli Gazete Erbakan Özel Sayısı Dağıtımı" çalışmalarını gerçekleştirdi.

Programda 7'den 70'e vatandaşlar Erbakan'a olan duygularını, ona duydukları özlemi fikir duvarına yazdı. Necmettin Erbakan'ın hayatından karelerin yer aldığı resim sergisini gezen vatandaşlar onun nezaketini, azmini, islami değerlere olan bağlılığını ve memleket sevdasını anımsayarak duygu yoğunluğu yaşadı.

Gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili konuşan Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt; " Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ahirete irtihalinin 10. yıl dönümü vesilesiyle "YAŞANABİLİR TÜRKİYE" temasıyla ilimizde gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlere halkımızın yoğun teveccühü bizleri de ziyadesiyle memnun etti. Erbakan Hoca yaşadığımız dünyada siyaset adamı olarak, ilim adamı olarak ve fikir adamı olarak yeni bir çığır açtı. Yaşanabilir Türkiye idealini gerçekleştirmek, ülkemizin ve tüm insanlığın saadetini tesis etmek için son nefesine kadar mücadele etti. Onun "Yaşanabilir Türkiye" ideali; kutuplaşan değil kucaklaşan, farklılıkların tehdit olarak değil zenginlik olarak görüldüğü, üstünlük ve kibrin değil kardeşliğin esas alındığı ve özgürlüklerin hakim olduğu bir Türkiye'ydi. Ahlakı, nezaketi ve üslubu ile bizlere örnek bir yaşam bıraktı. Bugün bu sebeplerle dünyanın dört bir yanında milyonlar kendisini hayırla yad ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle muhterem Erbakan Hocamızı vefatının 10. sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve özlemle anıyorum." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vahap başıbüyük (3 yıl önce)
    Rabbim rahmeti ile yargılasın mekanı cennet olsun Erbakan hocamızın...o gün olanlar onu anlamadı ;anlayanlar yanında olmadı...Mücahitler müteahhit oldu...günümüzde de onun mirasını har vurup harman savuruyorlar...Milli ruh ve dava dan uzak bir şekilde...Ümmeti ve inananları yok sayarak ,fitne ve fesat yaparak parçaladılar. Düşman içimizde dışarıda değil artık ak sakallılar ;! akil insanlar olarak kalmalı...ümmet ve kardeş bilinci ile hareket etmeli...İşine geldiği zaman nasıl ehli küfür tek vucut oluyor...Bizler de islam ve kardeşlik bilinci ile birlik olmalıyız....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bugünkü saadet partisi yönetimi Erbakan hocanın kemiklerini sızlatıyor.28 Şubat sürecinde Erbakan hocaya ve bu ülkenin mütedeyyin insanlarına kan kusturan zihniyetin devamı olan CHP ile ittifak kuran saadet partisi yönetimini kınıyorum.Geçen yılda, cuma namazına giden öğrencileri ağır bir suçluymuş gibi haberleştiren Uğur Dündar a Erbakan hocanın plaketini vermişti bu yönetim.
    0
    0
    Yanıtla
  • cem derin (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet bey ; İTTİFAK KONUSU: 1974 yılında bahsettiğiniz erbakan hoca chp ile koalisyon hükümeti kurarak başta kıbrıs olmak üzere fabarikalar kurulması imamhatip okullarının açılması gibi birçok hizmetler yapmıştır. 2018 genel seçimlerinde mhp nin baraj altı kalmaması için bahsittiğiniz ittifak yasası akp tarafından çıkartılmıştır. bu süreçte chp-iyi parti-saadet-demokrat parti millet ittifakını kurarak seçim işbirliği yapılmıştır. seçim sonunda saadet partisi tarafından seçim işbirliğinin bittiği deklare edilmiştir. Bu süreçte ne chp milli görüşçü olmuştur nede saadet partisi solcu olmuştur seçim işbirliği protokolu: 1- Toplumsal ayrışma ve kutuplaşmaya son vermek, halkımızın özlediği huzur, kardeşlik ve güven ortamı içinde adil ve güvenli bir seçimin yapılmasına katkıda bulunmak, 2- Ülkemizin siyasal sistemini bir an önce normalleştirmek, çoğulcu demokrasi esaslarına göre rekabetçi demokratik siyasal zemini tüm gerekleriyle yeniden inşa etmek, 3- Kuvvetler ayrılığı ilkesine göre hukukun üstünlüğünü, yargı bağımsızlığını ve tarafsızlığını sağlamak, 4- Başta ifade ve basın özgürlüğü olmak üzere tüm hak ve özgürlüklerin vatandaşlarımız ve kurumlarımız tarafından layıkıyla kullanılmasını temin etme. UĞUR DÜNDAR KONUSU: Erbakan hoca vefat etmeden önceki televizyon programını uğur dündar ile yapmıştır. uğur dündar plaket verildi değiniz şey erbakan hocanın DAVAM kitabıdır. 2002 YILINDA chp nin desteği ile siirt seçimleri iptal edilip tayyip erdoğan millet vekili seçilmiştir. KEMİK SIZLATMAYA GELİNCE: Erbakan - faizsiz ekonomi akp: 2021 yılı faiz gideri 180 milyar (yeni para ile) https://www.sbb.gov.tr/program-butce-esaslarina-gore-hazirlanan-2021-yili-merkezi-yonetim-butce-kanun-teklifi-tbmm-baskanligina-sunuldu/ Erbakan -İslam birliği akp: illede Avrupa birliği - arap baharı- büyük ortadoğu projesi Erbakan - havuz sistemi akp: 5 li çete Erbakan- D8 ler akp: amerika bizim stratejik ortağımız-küsünce rusyaya koşarız.
    0
    0
    Yanıtla