SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Beşiktaş İle Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2021-03-02 21:04:37
Yeni Malatyaspor, Beşiktaş İle Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 28.haftasında Yeni Malatyaspor, Salı akşamı 19.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak ve 3 puan için mücadele edecek.

Şampiyonluğun güçlü adayı karşısında mutlak 3 puanı hedefleyen sarı siyahlı takımda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından bir maçla cezalandırılan Adem Büyük ile kart cezalısı olan Afriyie Acquah cezalarını doldurdu.

Gençlerbirliği maçında kadroda yer alamayan Adem Büyük ve Acquah, Beşiktaş maçında kadroda yer alabilecek. Öte yandan Gençlerbirliği maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle gördüğü direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilen defans oyuncusu Semih Kaya ise Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra henüz bir teknik adamla anlaşamayan sarı siyahlılar, Beşiktaş maçına Ali Ravcı-Hakan Çalışkan ikilisiyle çıkacak.

Sekizinci Kez Karşı Karşıya Geliyorlar 

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, Süper Lig’de sekizinci kez karşı karşıya geliyor. Bundan önce oynanan 7 karşılaşmada 5 kez Beşiktaş, 1 kez de Yeni Malatyaspor galip gelirken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, sezonunun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 3-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Beşiktaş, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 2-1’lik üstünlükle ayrıldı.

İki takım 2019-2020 sezonunda yeniden Süper Lig’de karşılaştı. Sezonunu ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş arasında bu sezon İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Beşiktaş 1-0 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Çarmuzulu44 (3 yıl önce)
    Hamza hocadan tam kurtulduk derken bu seferde Hamza hocanın bir başka fotokopisi olan Ali Ravcı sahneye çıktı. Daha maçın 20 nci dakikasında Semih Kaya’nın kırmızı kartla oyun dışında kalmasına ve eksikle oynamasına rağmen ilk yarı 1 – 0 galibiyetle kapandı. Takımın ikinci yarısının başlarında da oyuncularımız canla, başla mücadele ederken gereksiz bir değişikliğe gidilerek yerine Umut Bulut gibi yürümekten aciz biri oyuna dahil edilirse, aşağıdaki şekilde görüldüğü üzere galibiyet yüzüne hasret kalırsınız. Bugün sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçınıda büyük bir ihtimalle kaybedeceğiz. Sezon sonunda da Yeni Malatyaspor süper lige veda ederken “o mahur besteyi” söylemeyi de unutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor Sevdamız (3 yıl önce)
    Bunca yıllık futbolseverim bir maça 2 hocayla çıkıldığını ne gördüm ne eşittim. Hocalardan biri yetersizmi ki 2 kişi çıkıyolar. 2 maç geçti ortada hoca yok. Hamzanın istifasının ertesi günü kimi koyacaklarsa yerine Malatyaya dikmeleri lazımdı. Bu maçlardan alınacak puanlar belki bizi ligde tutacak. Gençler maçında beraberliğe oynandı 2 puan kaybedildi. Takımada taraftarada yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    Yenilmiyecek takım yoktur.Tabii saha dışı olaylar ve kendi ayağına sıkmamak şartıyla.Puan alamazsak dünyanın sonu değil.Mühim olan mücadele edip ezik oynamamaktır. Hem Sergen hocanın bir borcu var Malatyaya işte borcu ödeme günüdür.
    0
    0
    Yanıtla