SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'ü de 'Bu Yaptıklarından Haberimiz Yok' Dediler!

0
Güncellendi - 2021-03-02 07:51:45
4'ü de 'Bu Yaptıklarından Haberimiz Yok' Dediler!
A- A+ PAYLAŞ

SULTANSUYU HARASI'NIN İHALESİ ONLARI DA ŞAŞIRTTI.. "YAPILAN İŞE KARŞIYIM, HİÇ İYİ DÜŞÜNMÜYORUM.." AKP Malatya Milletvekilleri,  Mehdi Eker’in Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı döneminde, milyonlarca liralık yatırım yapılarak kurulan, başta Hippoterapi Merkezi ve Arap Atı Tanıtım Merkezi olmak üzere Sultansuyu Harası’ndaki çok sayıda sosyal tesisin, 55 dönümlük arazi ile birlikte özel bir şirkete uzun vadeli olarak kiralanması ve bu yolla Sultansuyu’nun parsel parsel satılması iddialarını somutlaştıran iş ve işlemlerden habersiz olduklarını söylediler…

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) internet sitesinde yayınlanan bir ilanla yapılan ihale sonucunda, Sultansuyu Hippoterapi Merkezi, Arap Atı Tanıtım Merkezi, kafeteryalar ve 55 dönüm arazi üzerindeki diğer sosyal tesisler ile gayrimenkullerin 15 Ekim 2020 tarihinde düzenlenen bir ihale ile YAREN İnşaat A.Ş. adlı firmaya yıllık 300 bin TL karşılığında kiralandığını ortaya çıkarmıştı.

Konuyla ilgili sorularımızı cevaplandıran AKP Malatya Milletvekilleri, söz konusu tesis, gayrimenkul ve 55 dönüm arazinin uzun vadeli olarak kiralanması, bir başka ifadeyle özel şirkete devredilmesi hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söylediler.

Milletvekillerinin 4'ü de Sultansuyu ihalesinden habersizmiş!

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, özelleştirme ihalesinden haberi olmadığını, ancak böyle bir karara karşı olduğunu söyledi. Tüfenkçi, “Yapılan işe karşıyım. Aynen böyle düşünüyorum ki bunu da lütfen yazın, hiç iyi düşünmüyorum. Özelleştirilme konusunu kiminle istişare ettiler veya ne yaptılar bilmiyorum ama bu konuyu takip edeceğim. Özelleştirilme ihalesinden de haberim yoktu. Sizin haberinizle konudan haberdar oldum” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, konudan haberimizle haberdar olduğunu belirterek, “Hiç bir bilgim hiçbir yorumum olmadı. Sizin yazınızla haberdar oldum. Hiç haberim yok. Ben şahsen orayı hep yaptığımız icraatlar içerisinde övgüyle bahsettiğim bir yerdi. Ne zaman olmuş nasıl olmuş, nerden çıkmış hiçbir bilgim yok” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise konuya ilişkin bilgi sahibi olmadığın ancak araştıracağını ifade etti. Çakır, “Sultansuyu özelleştirme mevzusunu bilmiyorum. Konudan haberim yok. Bir konu bize yansımazsa haberimiz olmayabilir. Kurumların ayrı ayrı işleyişinden doğan bir takım iş ve işlemlerden her zaman haberdar olmayabiliyoruz. Şikâyet veya eleştiri konusu olursa bize yansıyor. Bu konu bize yansımadı. Detayını bilmeden de yorum yapmak istemiyorum” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kâhtalı da , özelleştirme ihalesi hakkında bilgi sahibi olmadığını söyledikten sonra, Tarım ve Orman Bakanlığı ile yaptığı görüşmeyi aktararak, “Hippoterapi merkezi zarar ettiği için özel şirkete kiraya verilmiş” dedi.

Güler HAZAR, Yeni Malaya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

65 yorum yapılmış

  • Erolll (3 yıl önce)
    Hikayeye devam sizin haberiniz yok öylemi bari güldürmeyin artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Bal gibi haberiniz var haberiniz yoksa akp istifa edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    3 maymunu oynayın bay ve bayan bilmişler!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • selami (3 yıl önce)
    sultansuyu zaten maraşa bağlı, yalan konuşmakta günah değil
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Malatyahaber sayesinde haberiniz oldu. Haberimiz yok diyemezsiniz artık. Neden gereğini yapmıyorsunuz? Usulsüz yıkımı durdurun. Özelleştirmeyi iptal ettirin. Malatya üzerindeki bu kötü oyunlar bozun. Neyi bekliyorsunuz? Yıkıldıktan, yokedildikten sonra mı harekete geçeceksiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat (3 yıl önce)
    Vatandaş,da bunları kendilerine vekil olsun diye seçti şehir,den bi haberler enteresan....!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • seyit ateş (3 yıl önce)
    ısmarlama çürük raporu yazılıysa o ünüversite hocasına yazıklar olsun bunan sonra sipariş prof denilmeli bunu bilip öğrenip de sesini çıkartmayan o ilin tüm milletvekillerine yazıklar olsun temsil ettiğiniz bu ilde size verilen oylar, aldığınız maaşlar haram zıkkım olsun. Bu yıkıma sebep olanlar üst yönetimdekiler bölücü teröristen ne farkı var. Bunu yapanları allaha havale eriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 yıl önce)
    Yapılan işe karşısınız, anladık. İptali için ne yaptınız. Açıklayın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • kim diyor karşılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim (3 yıl önce)
    Malatya'lı Malatya'sına ve ülkesine sahip çıkıyor. Yorumlar güzel daha çok yorum ve değerlendirme yanlış yapanları yola getirecektir. Yola gelmeyenin yola geleceği zaman seçim zamanıdır. Osmanlıdan miras bu yapıya dokunulamazzzz. Yüzlerce yıl hizmet vermiş bir alan yüzlerce yıl hizmet vermeye devam etmelidir. Tarım alanında model çalışmalar yapmalıdır. Keşke Turgut Özal Üniversitesi ziraat fakültesi bilim yapsa ve oraya el atsa ne güzel olur. Yanına birde Veteriner fakültesi. Güzel Malatya'mızın hayvancılık potansiyeli zaten ortada. Neden yeni ırkların geliştirildiği bir merkez olmasın. Bilim budur. Bazı konular vardır ki bu DEVLET eli ile yapılmak zorundadır. Geleceğe miras bırakma budur. Aksi rantçılar hep galip gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Cengiz (3 yıl önce)
    Bazı haddini bilmez müfteriler, Malatya'da gazeteciliğin ahlaki ve ilkesel kalesi malatyahaber.com'un Sultansuyu Harası'na dair haberlerinin nedeni olarak, benim Sultansuyu Harası lojmanlarında yaşayan çok sayıda lojman sakini gibi, yıkım kararından dolayı lojmandan taşınmam olduğunu iddia etmiş. Bu iddiayı ortaya atanlar, isimlerini gizleyerek iftira atacak kadar alçak ve korkak; malatyahaber.com'daki gazetecileri tanımayacak kadar cahil ve kötü niyetlidir. Evet, ben, önce, hayatını Sultansuyu Harası'na adayan babam, sonra da hayatının büyük bölümünü Sultansuyu Harası'nın gelişmesi, büyümesi, Malatya halkına hizmet üretmesi, ülke ekonomisine katma değer sağlaması için yıllarca alın teri döken ve emek veren saygıdeğer eşimin Sultansuyu Harası personeli olması nedeniyle 62 yıl boyunca Sultansuyu'nda yaşadım. Ama şunu iddia ediyorum ve bu iddiamın şahitleri tüm Sultansuyu İşletmesinin 50 yıllık çalışanlarıdır: Sultansuyu Harası'na Ali Cengiz olarak benim emeğim, benim katkım, birçok yöneticiden çok çok daha fazladır. Sultansuyu Harası, benim ve ailem için bir geçim kapısı değil, bir sevda ve aidiyet duygusudur. Sultansuyu Harası'nın Malatya'nın bir markası olarak Türkiye'de ve hatta dünyada tanınması, benim TRT başta olmak üzere ulusal ve uluslararası TV kanallarında, ulusal gazetelerde yayınlanması için büyük çaba gösterdiğim haberler, söyleşiler ve belgeseller sayesindedir. Sanatçıların, kültür insanlarının, siyasilerin, akademisyenlerin, öğrencilerin, iş adamlarının, at ve atçılık sevdalılarının Sultansuyu'na getirilmesi, gezdirilmesi ve bu insanlar üzerinden Sultansuyu'nun bir marka haline getirilmesinde; mütevazı olmayacağım; benim çok ama çok büyük katkım vardır. Birileri Sultansuyu Harası'nı geçim kapısı olarak görüyor olabilir; ama benim için Sultansuyu Malatya'nın ve Türkiye'nin ecdadımızdan, Osmanlı'dan devraldığımız eşsiz bir değerdir. Ben bu değerin korunması ve büyütülmesi için çalıştım; tv ekiplerini davet edip, işletmeden tek kuruş talep edilmeden belgeseller yaptırdım, birçok TV programının Sultansuyu'nda çekilmesini sağladım. Ulusal gazeteler hatta yabancı basını davet edip sayfa sayfa söyleşiler, tanıtıcı haberler yaptırdım. Ama gözü olup görmeyen, kulağı olup duymayan gafil ve müfteriler, hayatın bütün anlamının para ve çıkar ilişkisi üzerine kurdukları için Memleket Sevdamızı ve Sultansuyu Harası'na hizmet aşkımızı anlayamazlar. Çünkü onlar için her şey para, her şey kişisel menfaatleridir. Bizim Malatya sevdamızı anlayamayacak zavallıların, Sultansuyu'nun Malatya için ifade ettiği değeri ve anlamı bilmelerini de beklemiyorum zaten. Diğer yandan, şayet İşletme Yönetimi, benim fikrimi sorsaydı; Osmanlıdan günümüze yadigar kalan Sultansuyu Harası idare binasının ve misafirhanesinin güçlendirildikten sonra, restore edilip Ankara Malatya Karayolu üzerinde bir TARIM ve ATÇILIK MÜZESİ olarak düzenlenmesini tavsiye ederdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • heheee (3 yıl önce)
    tabi tabi hiç birinizin haberi olmaz. çünkü işiniz sadece rol yapmak verileni oynamak. malatya ya çivi çakmışsınız gibi hava atıyorsunuz. yaptıgınız icraatlerin hepsini zaten yapmak zorundasınız. mecbursunuz sayın milletin vekilleri anladınız mı? sizin uçan kuştan haberiniz var mutlaka burda bi iş var da siz haberimiz yok diyorsunuz. en azından açın bir gün olsun malatya haberlerini okuyun madem o kadar ilgi duymuyorsunuz malatya ya. haberlerine açıp bakıp. birde danışman gezdiriyorsunuz. yazık size. bu millete yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    İşin en kötü tarafı, Malatya nın gözbebeği 160 yıllık bu tesis için birileri (Elazığlı bürokrat, bakan yardımcısı) bu tesisi yok etmek için plan yapmışlar ve uygulamaya koymuşlar. Ancak Malatya milletvekillerinin ve belediye başkanlarının hiçbirinin haberi yoktur. Bir Malatya lı vatandaş olarak önerim bu yıkım planları ve özelleştirmeler derhal iptal ettirilmelidir. Şu an Sultansuyu tigem in başındaki müdür gönderilmelidir. Elazığlı bakan yardımcısı bürokrata bakan nezdinde gereken cevap verilmelidir. Sultansuyu harası tekrar vatandaşların kullanımına açılmalıdır. Ayrıca buraya içinde tüm atlı sporların yapılabildiği ve at yarış hipodromunun bulunduğu bir ATLI SPORLAR MERKEZİ yapılmalıdır. Böylece Malatya ya büyük bir artı değer kazandırılmış olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş Elazığlı bürokrat veya Elazığlılar sizin kötülüğünüzü istemez. Emin olun dışarıda bizim için Elazığ neyse Malatya da odur. Kültürlerimiz, geleneklerimiz,şivemiz, vatenseverliğimiz herşeyimiz birebir aynı, birbirimize çok benziyoruz. Bakmayın siz kendi içimizdeki tatlı rekabete.Bunu aile içi kavgalara benzetebiliriz ancak. Ha bürokratlar yanlış iş yapmış olabilir, eksik yapmış olabilir ama bunu hasmane bir şekilde yapmaz.Bir Malatyalı da bize yapmaz.Ben Ankarada Elazığlı bir bürokratım ve Malatyaya bir kuruş fazla gönderebilmek için elimden geleni yapıyorum.Neyse uzatmayayım, sadece şunu bilmelisin ki bizim için kıymetlisiniz ve biz de sizin için kıymetliyiz. Etle tırnak gibi...Sağlıcakla kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)Tamer isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkürler Tamer Bey, keşke Her Malatyalı ve Elazığlı sizin gibi düşünse.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (3 yıl önce)Tamer isimli kullanıcı yorumuna
    Tamer bey ,Teşekkür ederim ,bende sizin gibi düşünüyorum. Bizim Halklarla işimiz yok, benim üzüldüğüm ,Malatyamıza sahip çıkamayan ,Vekillerimize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer bey Çok güzel açıklamışsınız, Zaten gurbette Elazığ Malatya diye bir ayırım asla olamaz. Aynı kültürden Kardeşleriz. Bilerek yada bilmeyerek Ayırımcı yorumlara itibar etmeyerek kardeşliği birliği güçlendirmemiz gerekir. Elazığ düşmanlığı kimseye bir yarar sağlamaz. Tamer bey Malatya da mola vermeden geçmeyin. Selam ve başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (3 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru ,Yüreğinize sağlık,Bende sizin gibi düşünüyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Eee şimdi kalkıpta haberimiz vardı deyipte tepkileri üzerlerinemi çekecekler.tabiki haberimiz yoktu diyecekler.tabiki inanırsanız.ama esas o ihaleyi alan firma kimin.onu araştırmak lazım.ucu nereye gidecek.ona bakmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Esas Selahattin Gürkana da Bir sormak lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin Başkan yeni vizyonu misyonu olmayan Battalgazi de başkan ken Anadolu yu Anayurt yapan destan şehir diyip dursun bide öncekileri atıp tutsun kendinin onlardan bir farkı var sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • babağdu (3 yıl önce)
    Türkiye nin Gururusunuz Canlarımız bizim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Puturgeli (3 yıl önce)
    Bir at parasına satıldı ama kim aldı. Malatya yerel basini , malatya millet vekilleri ve malatya belediye başkanları açıklama bekliyoruz. 3 nuzde bal gibide haberi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Tek Gerçekği Konuşan Hakan KAHTALI Olmuş. ??? Resmi Kurumu Çaycı Bile Alınırken Haberi Olanlar, 55 Dönümlük İhaleden Bi Haber. Bizde Yedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadece resmi kuruma değil özel şirketlerede alım olurken akp den referans istiyorlar kim demiş haberlerimiz yok diye malatyalı ile dalga geçiyorlar.İl başkanı açıklama yapmak zorunda.Yazık bu ülkenin kazanımlarına devlet kurumları zarar ediyorsa sorumlu o kurumun yöneticisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU (3 yıl önce)
    Labaleb haberimiz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Maksat yandaşların kazanmasıdır bu zihniyetin en güzel yaptığı işlerden birisidir vekillere gelincede boşuna üç maymunu oynamayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Malatya'da rant olacak bunların haberi olmayacak. Reis bile bunların yüzüne bakmıyor hepsinin üzerini çizmiş duyduğum kadarıyla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malamat olduk (3 yıl önce)
    Uyur gibi yapak kimse sizi görmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernek aile göl gazinosu (3 yıl önce)
    Uyur idik uyandırdılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Hadi yaa?ilgiinç
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Sn. Vekillerimiz bu yanlışı Malatya için büyük faydalar sağlayan bir doğruya çevirme gücünüz, Yetkiniz ve Malatya sevginiz var. Usulsüz özelleştirmelerin ivedi iptal edilerek. Aslını koruyarak; Atlı bir spor merkezi, Hippoterapi Merkezi vb. Malatya nın yanı sıra diğer illerden de ziyaretçiler çekecek yeni sistemlerle desteklenecek Harika bir merkez oluşacağına inanıyorum. Malatya lı Vekil ve Bürokraklarımız Güç sizde ve bizler de arkanızdayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    BAL gibide haberleri vardır. askıya çıkmadan ihalemi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)
    Olacağı buydu. Elazığlı bürokrat malatyalılar daha beni tanımıyor dedi. Her halde burayıda elazığa taşıyacak.akçadağ ziraat odası baskanı 5 yıl önceki yıkık binada poz veriyordu fendoğlu ile birlikte şimdi ise özelleştirme ile ilgili poz versinler.sayın Fendoğlu kesinlikle özelleştirme yok demişti kamuoyu olarak şimdi ondan cevap bekliyoruz.Yine önerge versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • haci sucu (3 yıl önce)
    yillardir malatya ya silme yöneten partinin milletvekillerinin hic birinin bilgisi olmadigini söylemeleri koskoca bir yalandir! Asil aci olan hala bunlara inananlarin olmasidir ki bu tam bir hezeyandir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Harasi olan at yetistirilen yer varken elaziga HIPODROM kuruldugundan da haberi yoktur bunlarin bence...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet bey bunların haberi vardı elazığ vekilleri uyanık bölge müdürlükleri hep elazığda bizimkileri uyuyor elazığ şehir hastanesi var malatyanın neyi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yasar (3 yıl önce)
    Malatyada ucan kustan haberi olan vekillerimiz bu kaymakli isten nasil habersiz kalmislar. Hayret....
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    19 yılda siyaset meslek haline geldiği için hep aynı kişileri görüyoruz,nöbet değişimi olmalı heyecanını kaybetmemiş yeni insanlar gelmeli vekil adayları mümkünse o partinin uyeleri hiç olmazsa il delegelerince seçimle belirlenmeli halbuki şu anda her şey Ankara genel merkezden belirleniyor seçmen hiç adaya bakmıyor parti liderine veya partiye oy veriyor halbuki 70 li yıllarda illerde aylarca genel seçim gibi vekil adaylarının belirlendiği ön seçimler olurdu vekilde o ildeki seçmene hesap verirdi ili ilgili sorunlarda genel başkanla karşı karşıya gelebilirdi,hey gidi günler hey diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Türkiyenin en iyi atlarının yetitirildiği ve Malatyanın en iyi bilinen yegane kurumundan biri olan Sultansuyu harasında olan bitenden haberinin olmadığını söyleyen Hükümetin Malatyalı milletvekilleri,O zaman demezlermi ?..Seçildiğiniz şehirde, bu istisnai kurumdan,haberiniz nasıl olmaz?..1 de değil 4 milletvekilimizin haberi yok..Buna da inandık.Ama şimdi öğrenmiş oldunuz sizden gerekenin yapılmasını bekliyoruz.Sayın vekillerimiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Haberiniz olup da, göz yummaniz nasil garabetse, haberinizin olmaması da ayrı bir garabettir...
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (3 yıl önce)
    olayın aslını anlatan yorumlar yapıyoruz ama işinize gelmediği için sanırım yayınlamıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (3 yıl önce)
    ya ihaleden vekillerin haberinin olması mı gerekiyor ,şimdi bu haberden ne anladınız mesele sultan suyunun bi kısmının kiralanması mı yoksa ali cengizin lojmandan çıkılasının oluşturduğu rahatsızlık mı EDİTÖR'den: Ne kadar sığ, ne kadar çapsız, ne kadar akıldan izandan uzak bir yorum. Sultansuyu Harası ile ilgili türlü tezgahın içerisinde olanların, onların ayakçılarının başka bir şey söyleyemedikleri için dedikodu olarak yaydıkları, sadece kendileri gibi 'geri zeka' seviyesindekilere yutturdukları zavallı savunmaları da bu. Sultansuyu Harası haberleri, sırf birinin lojmandan çıkarılması yüzünden yapılmış ha öyle mi? Bu zavallılık, bu zeka düzeyine sahip olanlar ve onların savunduklarının, halkın malına çökerken ne kalitede işler kotardıklarını, kimlerle iş tuttuklarını, aklı selim, mantıklı, duyarlı okuyanların takdirine bırakıyoruz. Dangalağın biri de, telefonla arayarak, 'Bu haberi yapan muhabir zaten filan yerdenmiş..' diyebilmiş, arkadaşımızın her türlü yolsuzluğa, uğursuzluğa ve namussuzluğa karşı haberleriyle mücadele eden muhalif duruşunu, geçenlerde yine benzer kokuların geldiği, iyi niyetli olmayan, çapsız bir yönetim nedeniyle, şu anda kamuoyunda yaygın bir şekilde söylenti aşamasında olan, ancak kısa zamanda ortaya saçılacağını umduğumuz büyük ve ciddi sorunları bulunan bir yerle ilgili haber ve yazısının ardından olduğu gibi, güya sorgulamaya kalkışmıştı; utanmadan, ahlaksızca ve şerefsizce! Tabi yanıtını da almıştı.. Siz kimsiniz, nereden geldiniz, ne ara bu kadar cüretkar oldunuz? Yazık yazık yazık size Malatya'nın kamburları, keneleri ve ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Editör valla işiniz çok zor...Sizi fotoroman yada magazin dergisi zannediyorlar..Kadın cinayeti olur resmi beğenmezler cinayete ses etmezler, hırsızlık olayında polisin yüzü resimlerde güvenlik için buzlanır niye polis görünmüyor deyip hırsıza lâf etmezler , trafik kazasında niye isimlerin baş harfi var tam yok derler,vb...O kadar basın kurumu bazı haberleri yapmaya ödü koparken tüm şeffaflığıyla yapılan şu haberde bile ne denilmek istendiği başlıkta bile belli iken yapılan bu yoruma sadece ? ifade bırakmak istiyorum...Başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • tamam oldu sayın çaplı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bunlar da Milletin vekili Malatyanın vekili kendilerinden haberi yok malatyadan nasıl olsun. Memleketi Bi elazığ lı milliyetçiliğine kurban vermişiz haberimiz 1 yıl olmuş yeni oldu oda iyimiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Sizin neyden haberiniz var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Nasıl haberiniz olmaz o bir soru... ikinci soru Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Elazığ'a giderken de haberiniz yok muydu... üçüncü soru Şehir hastaneleri her yerde büyük şehirlere yapılırken, Malatya'ya değil de Elazığ'a yapılırken de haberiniz yok muydu... Dördüncü sorum hipodrom Elazığ'a yapılırken de mi haberiniz yoktu... Beşinci sorum, Elazığ'a, Malatya'dan daha çok ödenek ayrıldı ondan da mı haberiniz yoktu...Son sorum haberiniz olsaydı ne yapacaktınız???? Bu kadar hakim bey...
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Geçen iş için bir kaç yere müracaat ettim, siyasi olarak referans istiyorlar, baktım kimsenin kimseden haberi yok güney kore, çin halk cumhuriyeti gibi yerlerin milletvekillerine yazdım, haber bekliyorum..?
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (3 yıl önce)
    Suş altın Bilezik olsa Kimse alıp koluna takmaz AKP'Ne 15 Temmuza kadar Yüzde doksanı Fetocuydu Suç işlendi AKP Koluna takmadılar Zavalı fakir fukaranın koluna taktılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İnanmak istemiyorum keşke haberleri olsaydı ,haberlerinin olmaması üzüntümü ikiye katladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    İhale bedeli düşük olduğu İçin haberleri yoktur , ama malatyahaber sayesinde sultansuyunda oyun bozulacağa benziyor. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Gerçekle ilgili, yeryüzün de olan biten hiçbir şeyden haberi yok vekillerimizin Allah a şükür. Ama aya nasıl gidilecek, niye gidilecek, ne kazanacağız, Almanya bizi niye kıskanıyor hepsi bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (3 yıl önce)
    MALATYAMIZA SAHİP ÇIKIN Malatyada yapılan bu ihale ve sözleşmeden vekillerimizin haberinin olmaması çok manidar ve düşündürücü. Yüzyıllardır malatyanın değeri olan sultansuyu işletmesine sahip çıkmanızı bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Tek kelime ile yazıklar olsun diyorum. Bu Malatya ya ihanettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taşeron (3 yıl önce)
    Selo başkanın kesin haberi vardır çünkü ihaleyi alan firma belediyenin hemen hemen tüm işlerini alt taşeron olarak alıyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Haberiniz oldu işte gereğini yapın o zaman keza Türkiye'de rekor kırıp size REİS sayesinde yüzde yetmiş oy veren bir şehre; şehir hastanesi, yüksek hızlı tren, kuzey ve güney çevre yolunu da çok görmeyin zira Malatya'nın üçte biri oy alan şehirlere fazlası bile yapıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (3 yıl önce)
    aaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (3 yıl önce)
    İnsan aklı ile dalga geçmeye devam edin ülkenin en meşhur atlarının yetiştiği yer özelleştirilecek sizlerin haberi olmayacak öylemi.... bu söz göz yummanızdan daha beter yazıklar olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Behlül (3 yıl önce)
    Bence Ahmet beyin haberi var ...::)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin Arabacı (3 yıl önce)
    Malatya da uçan kuşlar bile izin alarak uçuyorlar hayret doğrusu açıklamaları okuyunca siyasetin bu kadarına da pes dedirt diler sayın vekillerimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)
    bir yandaş almıştır sıkıntı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sayın vekiller bu konudan haberinizin olmaması ayrı bir konu ancak, şu anda malatyahaber sayesinde haberiniz oldu. O zaman gereğini yapın ve Sultansuyunda ki usulsüz yıkım, özelleştirme işlemlerini iptal ettirin. Malatya halkı sizden ivedilikle bunu istiyor. Malatyanın Osmanlıdan günümüze en önemli mirası ve değerini bir Elazığlı bürokratın ihtirasına bırakmayın. Malatyanın bu bürokrattan daha büyük olduğunu gösterin. Ayrıca burasının kar etmesini istiyorsanız, tüm atlı sporların yapılabildiği içinde hipodrom da olan büyük bir atlı sporlar merkezi haline getirin. Malatya halkı sizden icraat bekliyor sayın vekiller. Size güveniyoruz. İsterseniz bu da yapılabilir. Malatya ya artı bir değer katar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)MUSTAFA isimli kullanıcı yorumuna
    Haberleri yokmuymuş PEH PEH PEH
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal Yıldırım (3 yıl önce)Çavuşoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Yav he he bu ne lakaitsizlik Malatya'nın vekili olacaksın Malatya'da 300 binlira gibi bedava bir paraya ihale edilecek ve sizin haberiniz olmayacak ve sağır sultan duyarken sizlerin haberi olmayacak küllaha anlatın
    0
    0
    Yanıtla