SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, İyi Oynadı Ama Beşiktaş'ı Geçemedi:0-1

0
Güncellendi - 2021-03-03 02:44:01
YMS, İyi  Oynadı Ama Beşiktaş'ı Geçemedi:0-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasındaki yenilgi serisini Beşiktaş'la sürdürdü. Konuk takım, 59. dakikada Atiba'nın attığı golle maçı 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Yeni Malatyaspor, mağlubiyete rağmen oynadığı olumlu ve 'kişilikli' futbol ile göz doldurdu.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Halis Özkahya (İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi), Ali Saygın Ögel (Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Hakan Yemişken (Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Bülent Birincioğlu (Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi), VAR Hakemi Özgür Yankaya (Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi), AVAR Hakemi Sarper Barış Saka (Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi)

YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 4.Stephen Patrick Mallan (Dk.75 21.Moryke Fofana), 6.Afriyie Acquah (Dk.62 20.Ahmed Ildız), 13.Wallace Fortuna Dos Santos, 17.Teenage Lingani Hadebe, 19.Benjamin Tetteh, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 57.İssam Chebake, 61.Zeki Yavru, 77.Mustafa Eskihellaç, 99.Adem Büyük

YEDEKLER: 1.Abdulsamed Damlu, 8.Fernando Ruben Zuqui, 9.Umut Bulut, 12.Aly Malle, 14.Doğukan Emeksiz, 20.Ahmed Ildız, 21.Moryke Fofana, 27.Eric Ndizeye, 92.Bülent Cevahir, 98.Jetmir Topalli

TEKNİK SORUMLU: Hakan Çalışkan

BEŞİKTAŞ:97.Utku Yuvakuran, 2.Valentin Andre Henri Rosier, 5.Josef De Souza Dias, 13.Atiba Hutchinson, 14.Vincent Aboubakar (Dk.85 7.Georges Kevin Nkoudou Mbida), 17.Cyle Christopher Larin, 18.Rachid Chezzal (Dk.74  70.Gökhan Töre), 20.Necip Uysal (Dk.46 43.Bernard Mensah), 21.Mayele Fabrice Nsakala, 23.Welinton Souza Silva, 24.Domagoj Vida

YEDEKLER: 30.Ersin Destanoğlu, 61.Emre Bilgin, 7.Georges Kevin Nkoudou Mbida, 10.Oğuzhan Özyakup, 19.Ajdin Hasic, 22.Adem Ljajic, 26.Dorukhan Toköz, 33.Rıdvan Yılmaz, 43.Bernard Mensah, 70.Gökhan Töre

TEKNİK SORUMLU: Ali Rıza Sergen Yalçın

GOL: Dk.59 Atiba (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Tetteh, Chebake (Yeni Malatya),

Dakika 2: Sağdan atak geliştirmek isteyen Ghezzal yerde kaldı. Faul atışını, aynı futbolcu kullandı. Ceza sahasına gelen topu Ertaç uzaklaştırdı.

Dakika 7: Beşiktaş atağında Ghezzal'ın pasıyla topla buluşan Rosier ceza sahasına ortaladı. Hadebe'nin müdahalesi kornerle sonuçlandı. Ghezzal'ın kullandığı atışta defans tehlikeyi önledi.

Dakika 9: Larin ile paslaşarak ceza sahasına sokulan Ghezzal'ın çevirdiği topu Ertaç tokatladı.

Dakika 11: Yeni Malatya atağında Tetteh'i Wellinton kornerle durdurdu. Karim Hafes'in soldan kullandığı atışı, Vida kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 12: Mustafa Eskihellaç sağdan topu Beşiktaş ceza sahasına gönderdi. Vida ön direkte karşıladı.

Dakika 14: Soldan N.Skala'nın ortaladığı topa Aboubakar yükselip kafayı vurdu. Yerden seken topu Ertaç aldı.

Dakika 15: Malatya atağı Adem Büyük'le başladı. Bu futbolcu defansın arkasına attığı topla Tetteh'i kaçırmak istedi. Kaleyi terkeden Utku, topu taca göndererek tehlikeyi önledi.

Dakika 17: Ghezzal'ın pası savunmayı aşıp Atiba'ya geldi. Ancak Wallace araya girip, bu oyuncuya fırsat tanımadı.

Dakika 18: Zeki Yavru'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta top kaleci Utku'da kaldı.

Dakika 20: Tetteh'in topuk pasıyla Karim Hafez hareketlendi. Ceza sahasının önüne ortaladığı topa Atiba müdahale etti.

Dakika 21: Tetteh, Rosier ile girdiği mücadalede yerde kaldı. Kazanılan serbest atışı Karim Hafes kullandı. Bu futbolcunun soldan ön direğe doğru gönderdiği topu Aboubakar uzaklaştırdı.

Dakika 24 GOL POZİSYONU: Yeni Malatyaspor kontraatakta gole çok yaklaştı. Soldan defansın arkasına sarkarak ceza sahasına sokulan Mustafa Eskihellaç, kaleciyle karşı karşıya iken uzak direğe doğru vurdu. Utku, yerden gelen topa son anda ayağıyla müdahale etti ve gole izin vermedi.

Dakika 28: Karim Hafes, soldan kaleye şut çıkardı, top kaleci Utku'da kaldı.

Dakika 31: Ceza sahasına doğru kullanılan serbest vuruşta, arka direkte Tetteh topa yükseldi ve kafayı vurdu. Top kaleye paralel giderken, hakem ofsayt kararı verdi.

Dakika 33 PENALTI BEKLENTİSİ: Yeni Malatya atağında Chebake sağdan yerden bir pas çıkardı. Ceza sahasında topla buluşmak isteyen Mallan, Josef'in müdahalesiyle yerde kaldı. Yeni Malatyaspor penaltı beklerken, hakem aut atışıyla oyunu başlattı.

Dakika 38: Mustafa Eskihellaç, ceza sahasının önünden sert bir şut çıkardı. Top az farkla auta çıktı.

Dakika 43: Ghezzal'ın ceza sahasına gönderdiği topu Hadebe karşıladı.

Dakika 44: Mallan'un uzaktan kaleye şutladığı top Kaleci Utku'da kaldı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Beşiktaş'ın atağı kornerle sonuçlandı. Ghezzal'ın kullandığı atışta top Ertaç'ta kaldı.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 46: Mustafa Eskihellaç'ın ortasında top defansın arkasına gitti, kaleci Utku ayldı.

Dakika 51: Tetteh sol çaprazdan vurdu, yandan aut.

Dakika 54: Ghezzal'ın soldan kullandığı korner atışından gelen topa Welinton kafayı vurdu, farklı şekilde üstten aut.

Dakika 59 GOL: Beşiktaş atağında, Aboubakar'ın pasıyla sağdan ceza sahasına sokulan Atiba, dar açıda olmasına rağmen topu ağlarla buluşturdu:0-1

Dakika 60: Beşiktaş'ın kazandığı serbest atışı Ghezzal kullandı. Karambol yaşanan pozisyonda, en son Welinton topa dokundu, auta gönderdi.

Dakika 63: Savunma arkasına atılan topla buluşan Ahmet Ildız'ın pasını kaleci Utku aldı.

DOakika 65: Tetteh, Larin'le girdiği mücadelede yerde kaldı. Serbest atışı Mallan kullandı, arka direğe gelen topu Larin kornere gönderdi. Karim Hafes'in gönderdiği topu ön direkte karşılayan Aboubakar uzaklaştırdı.

Dakika 67: Sağdan kazanılan korner atışını Mallan kullandı, Vida müdahale etti.

Dakika 68: Ghezzal'ın pasıyla sağdan çiziye inen Rosier'e Karim Hafes müdahae ederek kornere gönderdi.

Dakika 69: Ghezzal'ın sağdan kullandığı korner atışını Tetteh karşıladı. Ghezzal'a gelen topu bu oyuncu ortalamak isterken Adem Büyük müdahalede bulundu ve bir kez daha kornere gönderdi. Beşiktaş bu atıştan yararlanamadı.

Dakika 76: Sağdan topla buluşan Gökhan Töre, ceza sahasına yaklaştı ve vuruşunu yaptı. Aut.

Dakika 78: Rosier'in uzaktan vuruşunda top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 81: Fofana soldan cezasahasına girdi, Tetteh'e pas çıkarmak istedi, ancak Atiba müdahale etti.

Dakika 83: Soldan gelişen Malatya atağında sıfıra inen Karim Hafes, topu penaltı noktasına doğru ortaladı. Hamle yapan Ahmet Ildız'dan önce Vida müdahale etti.

Dakika 85: Atiba'nın attığı topla buluşan Gökhan Töre'nin vuruşundan Karim Hafes'in müdahalesiyle sonuç alınamadı.

Dakika 86 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya atağı sağdan Mustafa Eskihellaç ile gelişti. Bu oyuncunun ortaladığı topu Tetteh indirdi, Chebake dar açıdan buluştuğu topu kaleye şutladı. Utku gole izin vermedi.

Dakika 88: Nkoudou soldan ceza sahasına girmek istedi, Wallace müdahale etti.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+3 GOL POZİSYONU: Bu dakikada Chebake mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Soldan kullanılan korner atışından gelen topla buluşan Chebake, kale yerine topu kötü bir vuruşla auta gönderince, Yeni Malatyaspor'un son saniyelerde elde ettiği şansı kullanamadı.

Karşılaşma, Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Ferdi DURDU, Yeni Malatya- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • bayram (3 yıl önce)
    zaten kadromuz kısıtlı, birde üstüne üstlük malum hakemler devrede canınız cehenneme ayıptır ayıp hakemlerden çektiğimiz nedir be sözde fifa kokartlılar bazı trt sipikerlerine ve yorumcularınada lanet olsun büyük takım adamları
    0
    0
    Yanıtla
  • Talat (3 yıl önce)
    Malatyasporumuz gerçekten iyi oynadı. Ama karşıdaki takım Beşiktaş sonuçta. Bu maçtaki hırs ve azmin ufacık bir kısmını geçmiş maçlarda gösterseydik şimdi çok iyi yerlerdeydik. HAYIRLISI!
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Keşke Adem büyük GS maçının son dakikasında verilmeyen faul sebebiyle gol yediğimizde de böyle konuşsaydı da bizde bugün onun bu takım için ter döktüğüne inansaydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    Teknik heyetin tek hatası ahmed ıldız hatası oldu aqua iyi olmasa da orta sahada iyi işler yapma gayretindeydi, ahmed ıldız son 5 dk yada 10 dk oyuna alınmalı yada bir süre yedek kalmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalılar (3 yıl önce)
    adil gevrek, ahmet ıldız, hamzaoğlu, semih, abdulsamed, acquah, ali ravcı, chebake, umut, kubilay... Tüm Malatyalılar sizleri “çok seviyor”! Sizler olmasaydınız bizim halimiz nolurdu... Hepimiz sizlere her gün “dualar ediyoruz”!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Bu hırs ve azmin yarısını,abuk subuk yenildiğimiz maçlarda gösterselerdi şimdi 45, puanda keyif catiyorduk demekki isteyince oluyormuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çarmuzulu44 (3 yıl önce)
    Başkandan, yönetimden ve Yeni Malatyaspor takımından bundan böyle ne köy olur nede kasaba olur. Bundan sonra yapılacak tek şey Millet Bahçesinde yuvarlanarak çıtır çıtır, gevrek gevrek simitleriniz ve sıcak çaylarınızı alarak afiyetle yemenize bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • BİRLİK ZAMANI (3 yıl önce)
    Geçmiş maçlar geçmişte kaldı malatyaspor teknik ekibin ilk 11 i olumluydu tebrik ederim teknik heyeti.futbolcuların tümünü görevlerini eksiksiz iyiniyetle yaptıklsrı için kutlarım.chabekeyi anlayabiliyorum hırsından itiraz ediyor ama daha dikkatli olması lazım uyarılmalı takımı eksik bırakır.trtsporu kınıyorum eski bjk lı ancak futbol bilgisi sırıtan insanları yorumcu koymuşlar gecen sene sergen bizdeyjen ııstanbuldaki kasımpaşa maçında bir itirazına " defol çık" deyip kırmızı gösteren özkahya bu msçta 4.hakeme ve kendisine bağırıp çağıran parmak sallayan sergeni sadece seyretti gıkı çıkmadı yorumcular da programdan kovulurum korkusundan sesi çıkmıyor.neyse biz takımıza hocamıza sahip çıkalım birlik olup sezonu bitirelim hayırlısıyla yorumlarımızda her aklımıza geleni çocukça yazıp takıma zarar vermeyeceginizi umarım .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Yenildik ama üzülmadik ezilmadik ütanmadik takima morel vermak lazim taraftar itici güç olur taraftar takima enarji yuklar enarjisini aşaği çekmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    2 hafta önce Abdulsamed’in yediği golde hatalı olduğu yönünde eleştiriler vardı.O pozisyon yenilebilecek pozisyonyondu Ertaç’ın yediği golde bir adım öne çıksaydı muhtemelen golü yemezdik ama futbolda bunlar var. Takım olarak çok iyi mücadele edildi yazık oldu.Takıma destek verirsek mutlaka iyi sonuçlar alacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇOK BENZER POZİSYONLAR, gerçekte gelen topa kafalarını çeviriyor, şutlar çok sertti. Kalecinin yan topta diz üstü çökmesi, kendini koruma refleksidir. Umut ve Kubilayın oynamaması umarım herkesi mutlu etmiştir. Adem haftalardır yok, nerede acaba, sakat mı, bu maçta yine yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • POLAT (3 yıl önce)
    Eger bir hafta öncesinden teknik direktör ile anlaşma yapılsaydı takımı ateşler ve bu maçtan en az bir puan alınırdı.Ama yönetim bu teknik ekip ile 3 puan alınsaydı yola Ali Ravcı ile devam edecekti.Bu nedenle yeni teknik direktör ile anlaşmadılar.Ama bu saatten sonra artık şart oldu..Artık zor maçlar başladı ve haftaya çok önemli Denizli maçı var.Bu maçı alırsak altımızdaki takımlar ile arayı açarız.Aksi halde geçen sezonun tekrarını yaşarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Kesin olan tek sey Ahmete verilen sans Mustafa ya verilse bugün degeri 2 Millionen € olurdu ? iyi mücadele etdi. Ahmet oyuna girdi 10m den adem e topu oynuyamadi macin kirilma ani idi.iyi hoca olsa ahmet i oyundan alirdi ders olurdu. adem den beklentimiz büyük lakin eski hirsi yok resmen yürüyor. fofana daha erken oyuna alinmaliydi Aquach in ölüsü Ahmet den iyidir yanlis oyuncu degistirdi yeni ara Transfer lerden Hic ses yok ??? süperlig e yakismiyoruz bir Malatyali olarak üzülüyoruz lakin bir futbol sever olarak düsmesi iyi olur cünkü Gecen sezonun kopyasi yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Daha önceleri neredeydiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Lütfü (3 yıl önce)
    O kadar vasat oyuncu varki hangisini yazayım bilemedim bunları vallahi ptt liğde bile oynatmazlar Tek gerçek Yeni Malatyaspor onuda bizden soğuttunuz yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru ayağında top tutan bir futbolcu yok maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir kombi (3 yıl önce)
    Yaşım gereği bu sonuca hiç şaşırmadım desem yeridir. Tv'de izledim izlerken düşüncelerim otuz yıl önceye götürdü. Malatyasporu eski stadyumda izlerdik şimdide Yeni Malatyasporu izliyoruz Arkadaşlar biraz karamsar olacak ama Değmezmiş bunları izlemek harcadığımız zamanımıza yazık. Bu yıl olmasa seneye seneye olmasa diğer seneye akıbeti Malatyaspor ve ya Eskişehir Karabük Mersin İdmanyurdu Diyarbakırspor Gaziantepspor daha niceleri gibi olacağı ortada Futbol kafası ligimizde hep böyle devam ediyor üstüne taş koyan bir Altınordu var gerisi sen çal sen oyna....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Fatih (3 yıl önce)
    Teknik heyet bu maçtaki kadroyu korusun sadece Ahmet Ildız’ı bir daha kadroya almasın , tabi Umut ve Kubilay’ıda süresiz kadro dışı bıraksın yada 2.lige satsın kesinlikle geride kalan tüm maçları alabilir, tabi arada bir chabeki de uyarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    takım bu gün elinden geleni yaptı golde yapacak bişey yoktu inşallah takımımız ilerleyen maçlarda kalitesini dahada gösterecek ayaklarınıza sağlık çocuklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)deniz ışık isimli kullanıcı yorumuna
    Golde yapacak bir şey yok demişsiniz bir daha izlermisiniz Hadebe nasıl adamı bomboş bırakıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Takım iyi oynadı, ancak Ahmet ıldız ve Zeki Yavru bu takımın oyuncuları olamazlar.şunuda unutmayalım Beşiktaş bu ligin en iyi pas yapan takımı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Bu saatten sonra kimse bu takımı tutamaz. Ligin en zinde, en geniş kadrolu takımına karşı müthiş mücadele vardı. Helal olsun sizlere çocuklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Vallaha da billaha da süper oynadılar.helal olsun sizlere. İşallah bu oyunla ligi istediğimiz gibi bitireceğiz. Tebrikler aslan parçaları
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Çok guzel oynadik bir ara sergene gözum takıldi umudunu maçta kesmiş gibi olur olmaz pozusuyonlara itiraz ediyor şans yanımızda olsaydi sonuç farkli olabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yakın bir köye maça gittik inanın tek kale oynuyoruz karşı takım iki sefer kalemize geldiler ve bizi yendiler biz minibüsle köye geliyoruz yolda şöyle oynadık böyle oynadık diye anlatıyoruz taşıt sürücüsü Ömer abi kardeşim siz ne konuşup duruyorsunuz sonuca gelin demişti bizim taraftarda aynen rahmetli Ömer abimiz gibi sonuca gelin sonuca 7 maçta 17 puan kaybı var takım galibiyeti unutmuş ,iyi oynayana değil sonuca gidene puan veriliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Adem son maçlarda çok verimsiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)
    Tff hakemler 1 yenimalatyaspor sıfır sahipsiz bir takımı herkes ezer örnek halis özkahya ikili mücadelelerin hepsini Beşiktaş a verdi Adil Gevrek acil istifa etmeli yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Takımın mücadelesinden dolayı tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (3 yıl önce)
    Acuah ın ayagi kopsa tek ayakla oynasa yine ahmed ildizden iyi oynar yaziktr gunahtir ayiptr ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakemin 2. Sarıdan atmasını mı bekleseydi haftasonu küme düşme rakibin karşısında aquah sız olsa daha mı iyidi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Süper ligin iyi oynayan geniş kadrolu takımına karşı iyi oynadık sol kanattan Hafezin hatasından golü yedik ama yenilmeyi hak edecek bir oyun oynamadık. Bu kadro bu oyunla alt sıradaki rakiplerine karşı puan ve puanlar alacaktır. Hakemde ikili mücadelelerde Beşiktaş’ın yanındaydı. Ligin ilk yarısının bitiminde Hamza’yı göndermiş olsaydık şimdi daha üst sıralarda olurduk. İnşallah Denizli’den galibiyetle döneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Bu takıma Ahmet ve fofoana kesinlikle oynamamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Takımın her oyuncusu kıymetli bu saatten sonra şu iyiydi şu kötüydü diyerek isim verip yorum yapmak takıma zarar verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Wallace bizi mest etti. Ertaçın son hareketi müthişdi. Aslında Beşiktaş pozisyon vermedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Efsane Malatyasporlu kardeşim aynen o maç 1-0 bitmişti dakikasını bile hatırlıyorum (72). dakika kapalı spor tarafından orta Oktay Çevik gol, kaleci Jurkoviç çaresiz kalıyor. Artık o Malatyaspor da yok, o büyük taraftar da yok, o zamanki gibi yönetim de yok. Bugün yenilerek artık bu lige fazla olduğumuzu düşünüyorum. Haftalar önce söylediğim gibi zor günler bizi bekliyor. Yönetim bizim haftalar önce bu günleri gördüğümüzü göremediler. Çok yanlış yaparak bu şehre ve bu büyük taraftara yazık ettiniz. Bu saatten sonra takım kesin olarak Denizli, Kayseri, Ankaragü ve Erzurum maçlarını düşünmeli, kendi sahamızda haftalardır maç kazanamıyoruz özellikle bu dört maçın ikisi burada ve kesin olarak kazanmak zorundayız, diğer iki maçta da en kötü ihtimalle yenilmeyeceğiz, aksini düşünmek bile istemiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)Efsane Malatyaspor 1966 isimli kullanıcı yorumuna
    O günler çekirdeğini ,simidini paylaşan,maçtan iki saat önce stadı dolduran taraftarlar, çalan davul zurnalar stat tam bir panayır yeri ,takımın antrenmanlarında kapalı tribün tıklım tıklım doluyor ,şehirlerin geçmişini yok etmemeliyiz işte o stadımız ,eski belediye binamız,eski kernegimiz,sumerimiz,tekelimiz vb bizi geçmişe bağlayan değerlerimiz bir bir yok olup gittiler şimdi sıra milli eğitim müdürlüğü binasına ve sultansuyu harasina geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan ateş (3 yıl önce)
    TARAFTARIN SESİ, tebrikler takım tebrikler teknik ekip.her maç böyle oynayın sonuca takılmayın hakem de ince ince doğradı allaha havale ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (3 yıl önce)
    Maalasef ligin en kötü Pas yüzdesine sahip 2 takımdan biriyiz. Geçen seneden beri topun bizde olduğu anlardada topu kullanamama sıkıntısı değişmedi. Böyle gidersek zor günler bizi bekliyor.İnşaAllah ligden düşmeyiz ve gelecek sezon Hatay gibi akıcı futbol oynayan bir takım Kurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Hamza Allah seni bildiği gibi yapsın. Cuave gibi bir oyuncuya ihtiyaç vardı ah
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Ahmet ıldız hiç bir katkısı olmadı. Ertaç ya adam gole gidiyor du resmen
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Malatya yenilmeyı hak etmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Beşiktaş vallece takıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Dost acı söyler 7 maçta 4 beraberlik 3 yenilgi 21 puandan sadece 4 puan alıyoruz takım alt lige gidiyor haftaya Denizli'ye yenilirsek devam edersin ya tutarsa dediğiniz Ali ravciyla ,derlerki ibret alınsaydı tarih tekerrür eder miydi maalesef geçen sezonun ikinci devresini aynen yaşıyoruz acil a,gücünden hikmet hocayı getirin sultansuyu harası satilmadan son defa geziversin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Bence çok iyi oynadık. Hamzanın gitmesi yerinde olmuş. Ertaç herkes çok iyi di. Hakem resmen taraf tutuyor du. Een az beş dakika uzatma verilemesi lazımdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Buradan başkana sesleniyorum, güveniyorsa takımın başına Malatya'nın öz evlatları Ali Ravcı gözetiminde Nihat Balan ve Hakan Çalışkan'ı getirsin, yabancı hocalara tanınan bu şehrin öz evlatlarına da verilsin ancak zor zamanlarda hızır imdat gibi çağırıyorsunuz.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Çarmuzulu44 (3 yıl önce)
    Aşağıdaki şekilde görüldüğü üzere Bugün sahasındaki oynanacak olan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor büyük bir ihtimalle kaybedecektir. Sezon sonunda da Yeni Malatyaspor süper lige veda edecektir. “o mahur besteyi” ligden düşerken söylemeyi de unutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)Çarmuzulu44 isimli kullanıcı yorumuna
    elazığ lımısın? çakma çarmuzulu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bttalgazi44 kardeşim, Çok deplasmana gittim. Elazığlı, Diyarbakırlı, Adıyamanlı... kardeşlerimizle omuz omuza Malatya ya destek verdik. Yenildiğimiz maçlarda bile kimse Çarmuzulu nikini kullanan şahıs gibi Malatya düşmanlığı yapmadı. Elazığlı bir kardeşim Elazığ başka ligde iken Malatya ya bu şekil hakaret etmeyi kendine yakıştırmaz. Onlar komşumuz ve kardeşimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Yıllar önce oktay cevikin beden terbiyesi yanındaki kaleye sağ kanattan ceza sahasina yapılan bir ortaya vurduğu vole ile maçı bir sıfır kazanmamiz ve Beşiktaş'ı şampiyonluktan ettiğimiz maç geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • O maçtan sonra malatyalı topçulara dağıtılan tofaslarda benim aklıma geldi..cincon yönetimi dağıtmıştı..
    0
    0
    Yanıtla