SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hakeme Tepki.. "Bu Kadar Kötü Maç Yönetilmez!"

0
Güncellendi - 2021-03-03 00:11:50
Hakeme Tepki..
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, maçın hakemi Halis Özkahya'ya tepki göstererek, "Bu kadar kötü maç yönetilmez." dedi.

Gevrek, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Adil Gevrek, şöyle devam etti:

"Sahamızda kazanmak istiyorduk, maçın geneline baktığımızda çok pozisyon var ama golle sonuçlandıramadık. Takımımız çok iyi oynaması bizi mutlu etti, gönül isterdi ki 3 puan alalım, en kötüsü 1 puan ile ayrılalım ama olmadı. Maalesef bugün sahada hakem yok, garip bir durum. Hakem sahadaydı ama aklı neredeydi bilmiyorum. Beşiktaş tarafına sorarsanız aynı şeyi söyleyecekler, zannedersem. Hakem ne düdük çaldığının belki kendisi de farkında değil. Olmayan korner ve faul, olan faul hangisini sayayım. Bağıran çağıran faul alıyor, bağırmayan alamıyordu. Biz tribünde bağırmaya çalıştık ama sesimiz yetmedi. Bu kadar kötü maç yönetilmez."

Artık önlerindeki Yukatel Denizlispor maçına odaklandıklarını söyleyen Gevrek, "Denizli maçından 3 puanla dönersek takım olarak inşallah ligi hedeflediğimiz yerde bitiririz. Şu an herhangi bir hocayla görüşmemiz olmadı. Denizli maçına kadar Ali hocayla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • Cihan (3 yıl önce)
    Biz de sana tepki gösteriyoruz: “bu kadar kötü takım yönetilmez, istifa et!” Ama reaksiyon vermiyorsun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Sorunu başka yerlere ativerin veya halının altına supurun sorunu görmezden gelin bu takım alt lige gidiyor haberiniz yok Türk futbolunun içinde olanlar bir Rize'nin hocası sumilaka kadar olamadılar adam doğruları konuşuyor Rize beni ruh hastası yaptı oyuncular denileni yapmıyor sorumluluk almıyor ben bir şey istemiyorum beni bırakın yoksa kulübede öleceğim diyor takım 7 maçta 17 puan kaybetmiş 4 puan almış bizim baskan kendine toz kondurmuyor hala cek cak larla bizi uyuttugunu zannediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hikmet Karaman bize geldi ballı borekli kahvaltılar gezilerden takımla ilgilenmediki a.gucune gitti takir takir top oynatıyor demekki at sahibine göre kisnermis altimizdaki bir çok takim bay geçti yani maçı eksik aramızda bir maç kaldı bize bir şey olmaz diye diye gidiyoruz takımda hamzanin prensleri candan oynamiyorlar görmüyor musunuz lütfen bu hakan hocada olabilir hemen bir hoca açıklayın beklentiler bitsin oyuncular hakan hocayı hocaları olarak görsünler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (3 yıl önce)
    kaynar kazanın üzerindeyiz hic bir reaksion ne bir teknik adam arayışı ne prim, motivasyonu bu sene de düsersek sittin sene cıkamayız daha som agızlılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Gerçekleri kabul etmek ne kadar zor geçen sezon ilk yarı 24 puan alan kimsenin düşmez dediği anda bizim gibi gerçekleri görenlere hakaret edenler takım 17 maçta 8 puan alıp düşünce bir özür bile dilemediler kimlerdi bunlar başkanın amigolari bu senede 7 maçta 17 puan kaybedip 4 puan almış olan takım hızla düşme hattına yaklaşıyor bizimkiler hala bir hocayla anlasmamis cek cak larla zaman geciriyor çanlar çalıyor yarın geç olabilir lütfen önlemler alalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Futbolu kuralına göre oynayacaksın, yönetimin ve teknik direktörün hakemi etki altına alamıyorsan başarısızsın. Sergen dünü maçın zorlu geçeceğini gördü bir bağırma ve tepkiyle kendi lehine çevirdi. Ama Malatyaspor’da tam tersi teknik direktör ve futbolcu para alamadımı yönetime çıkışır, yönetim taraftara ve iş adamlarına deyip durur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Biz bu takıma destek verenlerinde vermeyenleride arkadan vuranlarıda biliyoruz BAŞKAN sen doğru yoldasın sizi yollamak istiyorlar ama başaramayacaklar gerçek Malatyalı sınız kim ne derse desin ben yaparım diyen varsa başkanlıkönce ortaya çıksın projelerini açıklasın.yok öyle bol keseden atıp tutmak siz bu cahillere bakmayın Rabbim yolunuzu açık etsin sizler biraz daha açık olun o yeter herkesin içi rahat olur ozaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Akçalı (3 yıl önce)
    Başkan Malatyaspor’un önündeki en büyük kusur ve engel sensin . Sen gidersen Malatyaspor’a vizyon sahibi bir başkan gelir ve bizde Malatyaspor’un başarılarını konuşuruz. Yazıklar olsun bu şehrin ileri gelenlerine ki seni gönderemiyorlar bu ayıpta tüm Malatya’nın ayıbı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merak ediyorum sizin vizyon dediğiniz nasıl birşey?Yenilirmi içilirmi? Bana göre bir Başkan aldığı düşük maliyetli futbolcuları parlatıp satabiliyorsa bundan öte vizyon olamaz.Çık iyi giyinmek,iyi konuşmak,iyi arabaya binmek sosyal medyayı iyi kullanmak vizyon değildir.Küçük bütçelerle takımı süper Lig’e taşımış bir Başkan vizyonsuz olamaz.Sizin gibilere yazıklar olsun.Kime diyet ödüyorsunuz kimin adamısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir kulübün başkanı düşük bütçeli oyuncuları alıp satıyorsa ve para kazanarak takımın yükünü azaltıyor ise iyi bir yöneticidir.Lakin 2 yılda sattıkları oyuncudan kazandıkları 80 trilyona karşılık iki yıldır borçlarıda kazandıklarına paralel artıyorsa o zaman düşündürücüdür.Hele bunu ibra edemiyorsa bu daha da endişe vericidir..Gelelim vizyona,Bir şehrin takımıysanız başkanı yeri geldiğinde o şehri temsil etmektedir.Yani sizin o alaylı bir dille bu vizyon yenilirmi?içilir mi gibi sığ,basit bir bakış açısı bu kulübe diğer takımların ve hakemlerin bile belki bakış açısını değiştirmiştir.Ama siz bu bakış açısıyla bunları idrak edemezsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizinde ifade ettiğiniz üzere ,Başkan, bu şehrin markası olan takımın başkanı gerektiği zaman takımın her alanda Kanuni haklarını korumak zorundadır .Bunu bugün olduğu gibi basın açıklanası ile yapabilir.Eline değişik savunma araçlarıyla yapamaz.Hesaplara gelince, ülkemizde spor kulüplerinin çoğu dernek statüsünde olup, bu konuda Kanuni prösödörleri uygulamak zorundalar.Sanırım bu çerçevede mutlaka hesap veriyorlardır veya vermek zorundadırlar .Son olarak Başkan zaman zaman hatada yapabilir ihanet olmadığı sürece bizi temsil eden kişiye hakaret edilmesi çanımızı acıtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Asıl takımı kötü yöneten sensin. Geçen sene başaramadığını bu sene yapıp takımı küme düşüreceksin! Yeter artık, adilgevrekistifa!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ali baba (3 yıl önce)
    artık yeter şom agızlılar bu takıma yaptıgınız düşmanlık yeter takımı rahat bırakın içerden hep oynadıgınız yeter kaç kuruş verdinizki hesap sorarsınız sizin malatyalı olmanız mümkün degil kimin uşagısınız bu takımı 40 yıldır takip ederim bu güne kadar görev yapan en iyi niyetli yönetim ve başkandır hatasız degiller elbette ama hain asla degillerbu takımın borcu süper ligin en az borclu takımıdır esas bu takıma sahip çıkmayanlar utansın eger bu yönetim art niyetli olsaydı bu takımı 2. ligden süper lige çıkarmazlardı 2. ve 1.ligde oldugu zaman kimse aday olmadı süper lige çıkınca sahte kahramanlar türedi sebebi takımı alıp üç beş para eden sporcuyu satık bırakıp gitmek artık akkıllı olun bu yönetim bütün malatyalılara gurur duyulan onur duyulan çok zamanda sevindiren dürüst bir yönetimdir bu yönetim bilsinki hiç yalnız degiller arkalarında kendilerine güven duyan yüz binler var
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kabasakal (3 yıl önce)ali baba isimli kullanıcı yorumuna
    Adil gevrek in trollerin in fake hesapları burda adil gevrek i savunan açıklamaların hepside 7 transfer var devre arasında 1 tanesi kadro da o da mallan her iki mücadeleyi kaybeden ptt 1.lig de dahi oynayamayacak olan mallan
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin takımı yeterince takip ettiğinizi düşünmüyorum.Siz ve sizin gibiler saplantı halinde başkana bel altı vurmaya çalışıyorsunuz. Takım biz Malatyaspor ‘lıların başkana ihanet olmadığı sürece hakaret edilmesi bize yapılan hakarettir.7 tane futbolcu diyorsunuz bunların 4-5 tanesi geleceğe yönelik alınan oyuncular,Mallan ise orta kalite oyuncu bu oyuncuyada fazla para verildiğini düşünmüyorum.Merak ettiğim diğer konu siz kimin adına hizmet ediyorsunuz.Sizleri kim dizayn ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğba (3 yıl önce)
    Adil Gevrek’e tepkim: Bu kadar kötü takım yönetilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Demek ki neymiş: Kötü yönetenlerin, kötü yönetenlere diyecek sözü olmamalı. Değilmi sevgili başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (3 yıl önce)
    Pes etmiş,ezik,çaresiz görüntünüzü farkeden rakipler,hakemler takımımız aleyhine neler yapmazlarki.Siz güçlü olacaksınız,inanacaksınız,savaşacaksınızki pozitif ruh hali takıma topyekün sirayet etsin.Sizler ezik durdukça ezeniniz çok olur.Acayip sinmişsiniz.Başkan,yönetim kurulu,oyuncular çaresiz ve ezik görünüyorsunuz.Biran önce bu ruh halinden çıkıp pozitif bir hava yakalayın.BÜYÜK DÜŞÜNÜN SONUÇ GÜZEL OLSUN.Telafisi mümkün olmayan haftalardayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Başkanım çuvaldızı kendinize batırıp iğneyi başkalarına batirmanizi tavsiye ederim.Bu takıma iki yıldır kaç teknik adam getirip bunları gönderirken kaç tl tazminat ödediniz.super lige çıktıktan sonra kaç futbolcu aldınız kaç tanesini oynatmadan tazminat ödeyerek (veya ödemeyip federasyona başvuran ve transfer yasağına kadar giden süreç yaşatan) gönderdiniz.. ya da bu takimin geliri gideri nedir.ve daha bir çok şey...Başkanım önce kendi içimizdeki sorunları bir halledin bize bir güven verin bu tip hakem ,federasyon gibi konularda hep birlikte arkanızda olalım.. ve son olarak başkanım bu takimin ligde kalması için önce mevcut futbolcu kadrosunun mutlu olması ve motivasyonunun tam olması gerekir bu da paralarının zamanında ödenmesi ile olur...siz bunu sağlayın bu futbolcular o hakemleri de yener...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Adil başkan en büyük sorun sensin !! Yeni malatyaspor'da teknik adam sorunu yoktur,Yeni malatyaspor'da başkan sorunu vardır yönetim sorunu vardır.Bunun aksini kimse inkar edemez ama tabi şuda var adil bey gitse kim gelecek açıkcası malatya her anlamda layığı ile yönetiliyor.Bu gidişle korkarım ki geçen senenin tekrarını yaşayacağız belki bir galibiyet alınabilirse düzelir ama zor.Bir şansımızda yeni malatyaspor şükretsin ki daha nice altta kötü takımlar var buda 4 takımın düşeceği,yani 1 fazla düşecek takımın olduğu sezonda veli nimettir.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Türkan zannediyorsunki her şeyi sen biliyorsun bildiğin kadar yanılıyorsun.Şu anda futbolcuların günü geçmiş alacağı Yok.Bunu söyleyen Ali Ravcı.Sizler sonuç odaklı yorum yapanlardansınız Takım bu ligin en az borcu olan takımlarından biri siz neyin peşindesiniz ? Amacınız ne ? Bu düşmanlık niye? Bu adam kötü yönetseydi 5-6 tane futbolcu sattı aradan komisyonunu alır bırakır kulübü altından kalkamayacağı borç batağına sokar çeker giderdi.Sizin gibilerin bu kadar insaf ve izansız olması son derece düşündürücü .Yoksa bir yerleremi hizmet ediyorsunuz . Başkanın hataları Yok mu elbette var olacakta ama hakaret edilecek bir Başkan değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuzca (3 yıl önce)
    Adem Büyük, Semih, Aquah, umut, Kubilay ve zeki.. Bunlar Hamza Hamzaoğlu gittiğinden beri oynamıyor.. Adem çapraz koşular yapmıyor, adamı doğru kovalamıyor. Dolayısıyla Hamza Hamzaoğlu gönderiliş zamanı yanlış. Bu yanlışı düzeltmek için bu oyuncuları tekrar ikna edecek bir hocaya ihtiyaç var. O da Bülent Korkmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Adem Büyük demeç vermiş hakem sergenle konuştuktan sonra değişti Adem kardeşim geçen sezon büyük takımda oynadın fatih hocayı kenarda görüp titremeyen hakem gördün mü sanki bu durumu bilmeyen birisi gibi konuşuyorsun.Eger teknoloji bu kadar gelişmiş olmasa birde var olmasa daha neler görürsün neler Adem bey sen dua et 70,80,90,li yıllarda top oynamış olsaydın neler görürsün neler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Hakemlere oldu olası hiç guvenmedim 80,90 li yıllarda bu gözler neler gördü neler o zaman oynat ileri geri ugurcugum yok doğru dürüst yayın yok var yok yok oğlu yok bir maçı bir takımdan alıp diğerine veren hakemler gördük bu camianın en büyük sorunu akrabası eski hakem olmayanların yükselmesinin çok zor olması inceleyin üst düzey hakemleri ya eski hakem veya eski futbolcuların akrabaları olduklarını görürsünüz ve olmaz bu kadar tesadüf dersiniz bu camia ile ilgili Erman hoca veya Ahmet Çakır hoca bir konussalarda gerçekleri öğrensek diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    niye şaşırmıştı Adil Gevrek beyefendi. bizde 2 yıldır bu kadar kötü başkanlık yapılmaz diyoruz ama yapılıyor işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizler be bekliyorsunuz.Bu bütçe,bu taraftar ile şampiyonluk mu? Böyle bir Başkan adayınız varsa hemen çıkarın.Bizlerde görelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    normal bir vatandaş bile bunlardan daha iyi yapar, hiç yoktan ayağını yorganına göre uzatır, kulübü borç batağına sokmazdı. Adil bey lafa gelince iyi atıp tutuyor, ama icraatta sıfır. Tüm dünyaya rezil etti takımı parasızlıktan. tabi bu sadece Adil Gevrek sorunu değil Türkiye nin genel bir sorunu bir koltuğa oturunca insanlar o koltuğun babasından kendine miras kaldığını zannediyor ve bir daha kalkmak bilmiyorlar. Kesinlikle Türkiye de kanun çıkmalı ve seçimle bir koltuğa oturanlar en fazla 2 dönem kalmalı o koltukta. herkes benden daha iyi kimse yapamaz düşüncesinde. şu anki gidişat geçen yılın aynısı ve sonucu da geçen yıldan farklı olmayacak gibi duruyor. 2 hafta geçmiş halen teknik direktör yok. niye kimse gelmek istemiyor. herkes görüyor ki takım düşmeye doğru gidiyor ve takımı düşüren teknik direktör olmak istemiyorlar. işin ilginç yanı zamanında takımı Adil Gevreğe teslim edenlerin hiç sesi çıkmıyor. Geçen yıldan sonra herkes ümidi kesti Adil Gevrek ten. Artık yüz gözde olmak istemiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    İkinci yarı Karagümrük, Göztepe,Antalya,Gençlerbirliği 4 maç berabere, Trapzon, Galatasaray, Beşiktaş 3 maç mağlubiyet sayın başkanım eğer hakan hocayla devam edeceksek veya yeni hoca gelecekse bir an önce anlaşip açıklayınız ,en kötü şey belirsizliktir.
    0
    0
    Yanıtla