SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Bonzai, Jandarma Kaçak İçki Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2021-03-03 01:55:58
Polis Bonzai, Jandarma Kaçak İçki Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Narkotik Polis 2 torbacıyı 950 gram uyarıcı madde ile yakalarken, Jandarma da kaçak imal edilen şarap ve boğma rakı ele geçirdi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda uyarıcı madde olan 950 gram, bonzai diye de bilinen Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilirken, olayla ilgilisi olan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturmanın ardından Malatya Adliyesine sevk edilen 2 şüpheli Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAÇAK RAKI VE ŞARAP..

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda da, 260 litre kaçak içki (boğma rakı) ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre; Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçak alkol imalatı ve ticaretine yönelik yapmış olduğu çalışmalar sonucunda Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek mahallesinde 3 kişinin ev ve eklentilerine operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda 260 litre kaçak rakı,2 adet kaçak rakı yapımında kullanılan kaynatma kazanı ve 2 adet damıtma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

Arapgir ilçesine bağlı Onar Mahallesi'nde, kaçak içki imal ve satışı yapıldığı duyumu üzerine A.Ç. ve E.Ç. adlı şahıslara ait evler ile eklentilerine baskın yapıldı. Aramalarda 65 litre kaçak imal edilmiş şarap ile 900 adet şarap tanıtım etiketi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hayat öğrencisi (3 yıl önce)
    bu meleti içenler Erkeklikten ediyor.kısır ediyor. evlatlarımızı uzak tutalım.
    0
    0
    Yanıtla