SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adem Büyük'ün 'Hakem İsyanı' TT Oldu

0
Güncellendi - 2021-03-03 12:14:08
Adem Büyük'ün 'Hakem İsyanı' TT Oldu
A- A+ PAYLAŞ

"SERGEN YALÇIN'LA KONUŞTUKTAN SONRA HAKEME BİR ŞEYLER OLDU".. Konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Yeni Malatyaspor -Beşiktaş maçı sonrası Malatyaspor cephesi maçın hakemi Halis Özkahya'ya sert tepki gösterdi.

Yeni Malatyaspor'un hakeme yönelik tepkisi Başkan Adil Gevrek'le sınırlı kalmadı.

Yeni Malatyaspor kaptanı Adem Büyük de, maç sonrası yayıncı kuruluş BeinSports'a yaptığı açıklamada, maçın hakemi Halis Özkahya'yı sert ifadelerle eleştirdi.

Adem Büyük'ün açıklamaları twitter Türkiye gündeminde trend topic-popüler gündem (TT) konusu oldu. Adem Büyük'ün söz konusu açıklamaları konusunda yaklaşık 12 bin tweet atıldığı görüldü.

Halis Özkahya'nın, Yeni Malatyasporlu futbolcuları, hakemlik pozisyonu ile bağdaşmayan bir tavırla azarladığını belirterek, "Burda kimse kimsenin çocuğu değil, arkadaşı da değil. Kimse kimseyi azarlayamaz burda" dedi.

"Sergen Yalçın'la konuştuktan sonra hakeme birşeyler oldu"

Karşılaşmanın, 'ortada bir oyun' niteliğinde devam ettiği bir sırada, hakem Halis Özkahya ile Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın arasındaki diyalogdan sonra bir anda Yeni Malatyaspor aleyhine döndüğüne işaret eden Adem Büyük, "hakemle Sergen Yalçın arasındaki münakaşadan sonra hakeme birşeyler oldu" diye konuştu.

Çok iyi mücadele etmelerine karşın aldıkları mağlubiyet nedeniyle Yeni Malatyaspor taraftarından özür dileyen Adem Büyük, "Bundan sonra futbolcu grubumuzun çok daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor. Alt tarafla ilişkimizi kesmek için önümüzdeki haftadan itibaren bir galibiyet serisi yakalamamız lazım" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük'ün Yeni Malatyaspor -Beşiktaş maçı sonrası yayıncı kuruluş BeinSports'a yaptığı açıklama şöyle:

"İyi mücadele ettik. Şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı ne kadar az pozisyon verilirse o kadar verdik. Hatta yüzde yüz çok net pozisyonları da yok. Arkadaşlarımı kutluyorum; çok iyi mücadele ettik.

Ortada bir oyundu açıkçası. Ta ki, ilk yarının sonlarına doğruydu yanılmıyorsam, hakemle Sergen Yalçın arasındaki münakaşadan sonra hakeme birşeyler oldu. Hakem autu korner verdi; verilmeyen fauller var. Bunların hepsi olabilir, hata da tabii ki olabilir, biz de hata yapıyoruz ama hakemin Beşiktaşlı futbolculara karşı tavrı ya da konuşmaları ile bizim futbolculara karşı arasında çok fark var. Bizim arkadaşlarımızı azarlar nitelikte... Burda kimse kimsenin çocuğu değil, arkadaşı da değil. Kimse kimseyi azarlayamaz burda. Ve FIFA kokratlı bir hakem... Buna nasıl önlem alabiliriz bilmiyorum ama bu, çok hoş bir davranış değil.

Biz hakeme aynı tavrı (Beşiktaşlı futbolcuların tavrı) gösterdiğimiz zaman ya atılıyoruz ya sarı kart ile cezalandırılıyoruz veya hiç olmadık cezalar da alabiliyoruz.

Çok enteresan yani; ben bunu anlamış değilim.

Skor bu saatten sonra önemli değil; yenildik, iyi mücadele ettik, falan filan ama dedğim gibi hakemin takım arkadaşlarımıza karşı konuşması hiç hoş değildi, tavırları hiç hoş değildi. Bana göre çok da... Neyse çok da uzatmayayım, çünkü burdan da bir ceza çıkarabilirler.

Takım arkadaşlarımı çok iyi mücadeleden dolayı tebrik ediyorum, taraftarımızdan da özür diliyorum. Kötü bir gidişatımız var; 8 maç oldu kazanamıyoruz. Çok çalışacağız, eksiklerimiz var; bu eksikleri daha çok çalışarak gidereceğiz. Herkesin biraz daha fedakarlık yapması gerekiyor. Biz futbolcu grubu olarak elimizi taşın altına daha çok sokmalıyız. Haftalar azalıyor; bu yüzden alt taraf ile bağımızı kesmek için bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. Umarım önümüzdeki hafta bu serinin başlangıcı olur".

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- malatyahaber.com, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mustafa Sönmez (3 yıl önce)
    Adem efendi gs a 2 defa ligde birde kupada yenilirken nerdeydiniz.Yoksa Beşiktaşa gs için çelme takamadığınız içinmi bu feryat
    0
    0
    Yanıtla
  • Gs maçındaKİ hakemin nasıl bir hatası veya yanlışı vardı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Dun malatyayi doğradiler bugün galatasarayi hakemler kimin küme duşacağini kimin şapiyon olacgini karar vermişlar biz bir tiyatro izliyoruz satşlarimiz başlamiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Adem haklı. Hakem segen in ağzına ve hareket lerine baktı hep. Ama takım iyi mücadele etti. İnşallah Denizli yi yeneriz. Adem kontrolü ele almalı. Hadi rastgele.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomugi (3 yıl önce)
    Helal olsun kaptan sen bu takımın hem kaptanı hem Abilerisin çok karakterli bir insansın.sahadaverdiğiniz emeğe yazık hakkımızı yiyorlar Rabbim bu tip insanların hakkınıverir elbet beddua etmiyoruz Rabbime havale ediyoruz.sizler biraz daha gayret edin iyi yerlerde bitirecek işallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    2-0 galibiyetten 3-2 mağlubiyetle ayrıldığımız Konya maçında neredeydiniz, Erzurum dan 3 yerken uzaydamiydiniz.80 li yıllardan beri Beşiktaş maçlarında Aslan diğer maçlarda kedi gibiyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Erzurum ve Konya maçlarının sebebi senin de çok iyi bildiğin gibi Çok büyük T.direktör Hamza Hamzaoğlunun eseridir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (3 yıl önce)
    Maçtan sonra konuşmaya başladı maçta kaptan kimdi kaptan kişiyi bir itiraz ederken gördunuz mü kaptan bağıracak hakeme haksız durumlarda itiraz edecek takımı ateşleyecek boyle kaptan olmaz nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Keşke Adem büyük GS maçının son dakikasında verilmeyen faul sebebiyle gol yediğimizde de böyle konuşsaydı da bizde bugün onun bu takım için ter döktüğüne inansaydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Hakemler yıllardır İstanbul takımlarının 12.oyuncusu olarak sahada görev yapıyorlar.Hakem Welingtonu yanına çağırırken ingilizce olarak lütfen gel diyor.Ama malatyasporlu oyunculara ise çemkiriyor.Bu arada Beşiktaşı karşılayan,otelden çıkarken tezahüratlar yapanların Malatyalı olduklarını düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (3 yıl önce)
    Hakem Beşiktaş forması giymişti,maç boyunca hiç çıkarmadı,bizi yendirmek için elinden geleni yaptı,yüzde yüz, giydiği beşiktaş formasını futbolculara imzalatmıştır.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Maç boyunca sergen yalçın hakemle gözgöze iki eli yanlara açık vaziyette etki altına aldı.zaten bizim beş kuruşluk futbol oynadığımızda yok ama Beşiktaşda üç puanı hakedecek seviyede değildi.Hamzaoğlu bu takımın belini kırıp gitti.
    0
    0
    Yanıtla