SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlardan Akın'a Malatya'ya Katkıları İçin Plaket

0
Güncellendi - 2021-03-04 01:53:04
Muhtarlardan Akın'a Malatya'ya Katkıları İçin Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı mahallelerin muhtarları, aynı zamanda Malatya Tarım Platformu başkanı da olan Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret ederek, Malatya’da tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmaları istişare etti.

Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın’ın Malatya tarımına ve hayvancılığına yönelik yürüttüğü çalışmaları ve çiftçiler ile hayvan yetiştiricilerinin sorunlarının çözülmesi konusundaki çabaları için teşekkürlerini ileten Battalgazi ilçesi muhtarları, Malatya Tarım Platformu’nun Malatya’nın kamusal çıkarları için örnek çalışmalar yürüttüğünü kaydetti.

Muhtarlar, Başkan Akın’a, Malatya tarım ve hayvancılığına yaptığı katkılar için teşekkür plaketi sundu

Sivil toplum kuruluşlarının Malatya ve Malatya halkının sorunlarının çözümünde sorumluluk üstlenmesi gerektiğini belirten Battalgazi ilçesi muhtarları, Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın’a, bu yönde geliştirdiği değerli projeleri için, teşekkür bağlamında bir plaket sundu.

“Bütün projelerimizi muhtarlarımızla koordineli yürütüyoruz”

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ise ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarların yerel yönetimlerin en önemli aktörlerinden biri olduğunu vurgulayarak, muhtarların yaptığı ziyaretin kendileri için büyük bir motivasyon sağladığını, muhtarlardan aldıkları desteğin son derece değerli olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı olan İhsan Akın, Birlik ve Tarım Platformu olarak yürüttükleri bütün projeleri muhtarlar ile koordineli biçimde gerçekleştirdiklerini söyledi. Akın, “Muhtarlarımız ile birlikte sürekli istişare halindeyiz. Çalışmalarımızı koordineli şekilde yürütüyoruz. Tarım ve Hayvancılık noktasında girişimde bulunmak isteyen muhtarlarımıza her zaman kapımız açıktır. Bugün böyle değerli bir ziyaret yaparak bizleri onurlandıran, çalışmalarımızı plaket ile taçlandıran Battalgazi ilçemizin çok değerli muhtarlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Battalgazi ilçesine bağlı muhtarların, Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve yönetim kurulan yaptığı ziyarette; Kernek Mahallesi Muhtarı Metin Türkoğlu, Üniversite Mahallesi Muhtarı Esra Polat, Paşaköşkü Mahallesi Muhtarı Asiye Şahin, Ataköy Mahallesi Muhtarı Elif Gemici,  Başharık Mahallesi  Muhtarı Ramazan Taşan,  Fırat Mahallesi Muhtarı Nihat Biner, Sancaktar Mahallesi Muhtarı Ahmet Özpolat, Akpınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Işık, Toptaş Mahallesi Muhtarı Mehmet Pekşen, Niyazi Mahallesi Muhtarı Nilgün Tekatlı, İsmetiye Mahallesi Muhtarı Turan Kılavuz, Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil, Halfettin Mahallesi Muhtarı Murat Ceyhan, Cirikpınar Mahallesi Muhtarı Muzaffer Baran, Kavaklıbağ Mahallesi Muhtarı Ekrem Tur ve Yarımcahan Mahallesi Muhtarı Hasan Herdili yer aldı.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız