SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ertaç, İspanyol Basınında.. "Kalecinin Çılgınlığı"

0
Güncellendi - 2021-03-05 01:48:32
Ertaç, İspanyol Basınında..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçının 90 + 3. dakikasında, Beşiktaş'ın 5 kişiyle başlattığı atağı kestikten sonra, Beşiktaşlı futbolculardan aldığı topu 50 metre sürerek hücuma katılan Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir, sadece Türkiye gündemini değil, Avrupa spor medyasının da gündemini meşgul ediyor.

"Kalesinden ayrılıp hücum etmekten bir saniye bile çekinmedi"

İspanya'nın ünlü MARCA Gazetesi, "90+3. dakikada, 1-0 gerideyken her şeyiyle hücum eden cesur kaleciler var" başlıklı haberiyle, Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir'in gösterdiği performansı hayranlığını dile getirerek şunları yazdı:

"Ertaç Özbir, Beşiktaş'ın atağını keserek karşı hücum başlattı. Kanattan 50 metre koşarak hücum etmekten ve sahasından ayrılmaktan bir saniye bile çekinmedi. Arkadaşlarına son dakikada gol atma şansı verdi ama onlar Ertaç'ın kendilerine sunduğu bu fırsatı değerlendiremedi" ifadelerini kullandı.

MARCA Gazetesi'nin internet sitesinde, Ertaç Özbir'in kestiği Beşiktaş atağı ve başlattığı hücuma ait görüntüler de yayınlandı.

AS Gazetesi, Ertaç için, "Kalecinin Çılgınlığı" başlığını kullandı

Bir başka İspanyol Gazetesi AS ise, Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir'in Beşiktaş karşısında giriştiği hücum için, Kalecinin çılgınlığı: 90+3. dakikada 50 metre top sürdü" ifadelerini kullandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Nuri (3 yıl önce)
    Ertaçın gayretine hayran kalmamak mümkün değil..Bravo ertaç
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik malatyasporlu (3 yıl önce)
    Tesekurker Ertac gosterdigin performanca Hersey Helal be ornek olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Ertacın o atağında birda gol atabilseydi dunya rekıru olurdu inşLlah bir gün uda nasip olur butün rekormenler nalatyadan çikiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (3 yıl önce)
    süpersin ertaç
    0
    0
    Yanıtla