SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Denizli'de 3 Puan Mücadelesi Verecek

0
Güncellendi - 2021-03-06 18:06:49
YMS, Denizli'de 3 Puan Mücadelesi Verecek
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 29.haftasında Yeni Malatyaspor, 6 Mart Cumartesi günü 16.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Lig’de 8 haftadır galip gelemeyen ve sezonun ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmada hanesine 3 puan yazdıramayan sarı siyahlılar, kritik deplasmandan 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Lig’de 28.haftada sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor, 29.haftada ligin alt sırasını yakından ilgilendiren mücadelede Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele 6 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Yeni Malatyaspor Kafilesi, Cuma günü uçakla Denizli'ye gitti.

SÜPER LİG’DE DÖRDÜNCÜ RANDEVU

Yeni Malatyaspor ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 3 karşılaşmada Yeni Malatyaspor’un üstünlüğü bulunuyor.

İki takım Süper Lig’de ilk olarak 2019-2020 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 5-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Denizli’de oynanan karşılaşma ise 2-0 Denizlispor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor ile Yukatel Denizlispor arasında bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Bu maçta Yeni Malatyaspor’a galibiyeti getiren golleri 7.dakikada Kubilay Kanatsızkuş ile 17.dakikada Afriyie Acquah kaydetti.

27 MAÇTA 31 PUAN

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 28 hafta geride kalırken, oynadığı 27 karşılaşmada 31 puan topladı.

27 karşılaşmada 7 kez galip gelen sarı siyahlılar, 10 karşılaşmada berabere kalırken, 10 karşılaşmayı ise kaybetti. Doğu Anadolu temsilcisi, 27 lig maçında rakip ağları 33 kez havalandırırken, kalesinde ise 36 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar topladığı 31 puanın 19’unu iç saha, 12’sini ise deplasmanda oynadığı maçlarda elde etti. Sarı siyahlılar, 13 deplasman maçında 2 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Emrah (3 yıl önce)
    Hava alıp geldiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (3 yıl önce)
    Bugün kazanacak takım inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • sTk (3 yıl önce)
    Bu takım isterse zirvenin tepesindeki takımıda devirir ama isterse. Birde bencil oynamayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • BİRLİK ZAMANI (3 yıl önce)
    Gönlümden geçen ilk 11 -ertaç- önünde zeki semih, wallece ,hafez-önlerinde acquah ve hadebe orta sahada adem mallen mustafa ve forvette tetteh ( zeki mutlaka frikikler ve korner için kadroda olmalı )
    0
    0
    Yanıtla
  • BİRLİK ZAMANI (3 yıl önce)
    Size güveniyoruz en az 1 puan alacagınızdan emin şekilde izleyecegim maçınızı bu güveni verdiniz bize gençler ve beşiktaş maçlarında
    0
    0
    Yanıtla