SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direğe Çarpan Taksinin Sürücüsü Can Verdi

0
Güncellendi - 2021-03-06 10:11:36
Direğe Çarpan Taksinin Sürücüsü Can Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu  alt kavşağında sabah meydana gelen kazada aydınlatma direğine çarpan ticari taksi sürücüsü sıkıştığı araçta feci şekilde can verdi.

Kaza, sabah 06.00 sularından Çevre Yolu Turgut Temelli alt kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Metin K. (37) idaresindeki Hyundai marka 44 T 0374 plakalı ticari taksi sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddeti ile araç geri geri 3-4 metre savrulurken, sürücü araç içerisinde sıkıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkarmak için çalışırken, sağlık ekipleri ise kalp mesajı yaptı. Yaklaşık 30 dakika süren çalışmalar sonucu yaralı şahıs bulunduğu yerden çıkarıldı.

Bir süre ambulansta müdahalede bulunulan Metin K. bilinci kapalı bir şekilde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şahıs hayatını kaybetti.

Kazaya karışan aracın çekici marifetiyle bulunduğu yerden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Hasan öz (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Çıkartılırken orada idim. Çok üzüldüm. Ihrac polismis. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Bir KHK li daha alacaklı gitti.Kevser havuzunda buluşmak dilegiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Gizli (3 yıl önce)
    Senin gibisi bir daha zor abi
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (3 yıl önce)
    Metinim Rabbim çektiğin sıkıntıları günahlarına kefaret sayar inşallah. Firdevs cennetine nail olursun inşallah. Allah bu dünyada hakkını gasp edenlerin, çocuklarının veballerini yerde bırakmaz inşallah. Hesabını sorarsın inşallah. Rabbim eşine ve çocuklarına ailene sabır versin. Kadersiz kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Trambus direkleri daha çok can alır, dökme demir kaza yerinde ki direkte en ufacık oynama yok.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Emniyet kemeri büyük ihtimal takılı değildi, yoksa yerinden kayıp sıkışmazdı, Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok takılıydı Ben tanıyom metin abiyi eskiden polisti galiba kalp kırizi gecirmiş hersey otopside beli olacak alah ramet eylesin mekanı cennet olsun onu toprak aldı ?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun Metin abim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (3 yıl önce)
    Bir otomobil bu kadar mı teneke olur? Fotoğrafta görünen bu kazada nasıl olur da bir otomobil sürücüsünü ölecek kadar sıkıştırmış olabilir, bu küçücük çarpma neticesinde ölü verdiriyorsa bu otomobillerin güvenilirliklerinin mutlaka gözden geçirilmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun, ailesine sabır versin...
    0
    0
    Yanıtla