SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Denizli Yenilgisine Taraftardan Tepki

0
Güncellendi - 2021-03-06 19:02:10
Denizli Yenilgisine Taraftardan Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de deplasmanda Denizlispor’a 3-2 yenilen Yeni Malatyaspor’da kötü gidişat devam ederken maç sonu kent meydanında toplanan bir grup taraftar yönetimi istifaya çağırdı.

Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor, öne geçtiği maçta 3-2 mağlup ayrılarak galibiyet özlemini 8 haftaya çıkardı. Aldığı mağlubiyet ile düşme potasına daha da yaklaşan Yeni Malatyaspor’da alınan yenilgi sonrası taraftarlarda sokağa döküldü.

Maçın ardından eski belediye meydanındaki Yeni Malatyaspor Store önünde toplanan bir grup Başkan Adil Gevrek ve yönetimini istifaya çağırdı. Taraftarlar ‘Adil Gevrek paralar nerede’ sloganı atarak takımın kötü gidişatından sorumlu tutukları yönetimin istifa etmesini istediler.

Yeni Malatyaspor’un kötü yönetim nedeniyle bu yıl küme düşme tehlikesi yaşadığını ifade eden taraftarlar, uzun süre tezahürat yaparak Başkan Gevrek ve yönetimini istifaya çağırdı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kayserispor ile Ankaragücündeki azim,hırs ve inancı gördük.bizde bunun %1 i bile yok.bundan sonra ne hoca değişikliği ne de yönetim değişikliğinin hiçbir faydası olmaz.zaten bize süper lig çok geliyordu.layık olduğumuz yere gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun bu futbolculara on iki puanlık iki maçı kaybettiler,iki maçta da yan gelip yattılar,ceza verilecek ve kadro dışı bırakılacak 4-5 tane futbolcu var,Ademin kaptanlığı sorgulanmalı,derhal bu durumlara el atılmalı ......................
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    acilen bulent korkmazi getirin melmeketin takimini superligde biraksin ali hocayla olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim aslihan (3 yıl önce)
    Ben teknik direktor buldum kernekli ali
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)Sayim aslihan isimli kullanıcı yorumuna
    Ben hamzadan da Ali Ravcıdan da daha iyi hocalık yaparım.beş kuruşda para istemem.gönül işi bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane (3 yıl önce)
    Düşecek takımlar Malatya, Gençlerbirliği, Erzurum, Denizli, belki bunlardan biri kurtulur yerine kim düşer Rize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Vizyonsuz bir başkan..kayseri ekonomik olarak bizden daha kötü durumda fakat nasıl toparlandılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Malatya yolcu alınan sonuçlara bakınız oyun ne güzel oynaniyor bundan sonra ligden düşenleri Karagümrük, Antep,Hatay,Alanya, gibi takımlar belirleyecek bu işleri en iyi Kayseri ve Ankaragücü başkanları bilir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Bundan sonra bakınız bütün takımlar sahipsiz Malatya'nın üzerine oynayacaklar a.gucu Denizli gibi takımlar öyle maçlar kazanacaklarki aklımız almayacak masa başı oyunlar başladı bu saatten sonra malatyamiz kesinlikle 1.lige düşer bu borç batağında ise ver elini Malatya amatör kümeye yani efsanenin yanına .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sorun başkanda başkan gitmezse düşeriz bakınız giden yıl hikmet karaman bize geldi mübarek Malatya'da gezmedik yer bırakmadı ve düştük bakın aynı hikmet hoca a.gucunde neler yapıyor,o Hamza hoca geçen sezon düştü denilen g.birligini ligde bıraktı bizden giden Sergen hoca şampiyonluğa koşuyor demekki sorun adil gevrek ve ali Ravci da .
    0
    0
    Yanıtla
  • Valla helal olsun tespitin cok güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (3 yıl önce)
    İki yıldır aynı senaryo: İlk yarı futbolcu ve maçları biriktir, ikinci yarı harca. Bunun sorumlusu yönetimdir. İkinci yarı takımlar eksiklerini giderirken Malatyaspor, prim yapan oynayan futbolcuyu satar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Sucu (3 yıl önce)
    Günaydin beyler! Adip gevrek hayali TOGG icin sözde lanse edildiginde „kulüp olarak katkimiz olsun diye 15 tane siparis ettik!“ dediginde neredeydiniz? Alkisliyordunuz? Demek ki neymis? Bu isler lafla gazla olmuyormus,icraat lazimmis!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Hiç bir şey yapamazsınız adil malatyasporun tapusunu almış.Siz kimsiznizki adili gondereceksiniz.Onun arkası kuvvetli.Yonetim yagdanlikcilari var mesela sosyal medyada Malatyaspor yönetimine laf ettirmezler.Sosyal medyayı kendileri yönetir satılık satın alınmış insanlar topluluğu var nasıl geçeceksiniz güldürmeyin kimseyi adil hesapda vermez hesapta soramazsiniz adı adil ama kendisi öyle değil.Gecmis.olsun Malatyaspor Malatya kenti Malatyaspor küme dustugecmis olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Klüp başkanını herkes biliyor.Gelelim Teknik heyete;Bir klüpde gelen gideni aratıyorsa,bu gelende hep aynı kişi ise problemin asıl kaynağı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Fermanimdir Kulüp tüzüğü derhal degimeli adil gevrek kendisi bırakana kadar başkan kalmalı bıraktığı an sadece cocuklarinin katılacağı seçimde evlatlarından birisi seçimle iş başına gelmeli bu döngü kıyamete kadar devam etmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • memo44 (3 yıl önce)
    bu tepkiyi daha haftalar öncesinde olmasi gerekti cünkü tek suclu adil gevrek yönetimi satigi oyuncularin parasini aliyor sonra diyer oyuncularin parasini taksitle ödüyor veya ödemiyor bu futbolcular para icin oynuyorlar para verilmedimi sahada yürür gezer oynarlar Adil gevrek istifa etmeli acil yoksam böyle taraftarlar dökülür sokaga
    0
    0
    Yanıtla
  • Küme düştük ten sonra Adil Gevrek istifa edecek önce düşürecek tıpkı eski başkan Hikmet Tanrıverdi Haşim Karadağ gibi Yeni Malatyasporuda efsane yapacaklar ve bu kaçınılmaz son.A.gücu B.belediye kayseri hepsi deplasmanda galip bizim hâlimize bakın başkan ve beceriksiz yönetim sayesinde
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Suclu oyuncular cunku oynamiyorlar hoca yi Gonderdiniz sira baskana geldi baskanda giderse ellerinize kina yakarsini,
    0
    0
    Yanıtla
  • Al....perrrr (3 yıl önce)
    Bu takım bu yönetimle geçen sene düştü bu senede düşer adil bırakmaz zaten sahibine sahip cikanida yok çok sıkmayın canınızı adil düşürmeden gitmez gitsene gelen olmaz ruh yok bu takımda oyuncular çok ruhsuz ligin en kötü futbol oynayan takımıyız açık ara ALLAH SABIR VERSİN BIZE
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Size samimi olarak söylüyorum taraftarlardan bir yönetim oluşturun bugünkü durumdan çok iyi yerde oluruz en azından kulübü borç batagina suruklemezler aynen Karagümrük gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meriç yay (3 yıl önce)
    Malatyanın artis teknikdirektörleri hoca futbolcu dediniz yediniz şimdide sira malatyanın evlatlarına ve yönetiminemi geldi sizler bi sesinizi kesin konuşmayın her kes işine baksın Bu yorum yapanlar 1965-1970 li yıllarda eski fenerbahçeli şükrü ersoy ve yine trabzonlu özkan sümer malatya da görev yaptıkları zaman şöyle demişlerdi malatya spor takıminin tekni direktöre ihtiyacı yoktur türbinden tuttuğunuzu getirin koyun demişti tarih tekerürden ibarettir bugün de yine ayni bu güzıde şehrin takımları başarılı olamıyorsa çok bilmiş herşeyden anlayan bu kişiler yüzündendir adıl olan bu kişilerin sesleri kesilmezse ve bu tür insanların dersi verilmedikçe malatya hiç bir yerde başarılı olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen yılın Ünal Karaman!a teklif götürüldü neden kabul etmedi? Çünki Malatya’da bu işi tribünde evde yapan bir sürü teknikdirektör var.Bunu bildiği için gelmedi.Yine Başkana istifa et diyorlar ortada ciddi bir aday Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • allah sana akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    O kadar T.direktör geldi gitti.Takımda hiçbir değişiklik olmadı.Başarısızlık aynen devam ediyor.Acaba diyorum sıkıntının bir başka ayağıda bu Ali ravcı ve ekibi olmasın.Nedenmi?Başarısız diye lanse edilenler in hepsi gitti.Ancak Bunlar takımda hep vardı hala var.Ya artık radikal karar alınır bunlardan da takım temizlenir yada her hafta aynı hikayeyi dinler,geçen yıl olduğu gibi küme düşeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Bu takım hiçbir zaman profesyonel ce yönetilmedi.Ali Ravcı kim. O nun aldığı para haram. Taraftar arkadaşlar kendini üzmeyin değmez. Geçen sezon sonu Reis in direktifi ile ligde kaldığımızda Reis gelecek sezon daha dikkatli olun demişti. Bizim Başkan da çok dikkatli oldu. Takımı resmen düşürüyor. Yazıklar olsun Adil Gevrek. Yazıklar olsun tüm Malatya lılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Bu güzel ve yürekten seven taraftarımıza selam ...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Başta umut bulut transferi olmak üzere bu kulübün başındaki en büyük musibet Ali Ravcıdır.Kulüp adeta bunların çiftliği olmuş.bundan sonra gitselerde sonumuz belli zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bulent korkmaz acil takimin basina getirilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Bülent'ten olmaz Tamer Tuna en iyisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu bi anlamadınız gitti.Bülent gelmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Hakan çalışkan ve Ali ravcıyı kesinlikle tesislere sokmayın. Hep bu beceriksiz kişilerin yüzünde.malatya hiç bir maçı kazanamaz. Acil bir teknik adam gerekli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz Hoca (3 yıl önce)Korkmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Asıl problem yıllardır bu adamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)Korkmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Çok dogrusun korkmaz bey Ali Ravci derhal gorevden alınmalıdır hocaları rahat çalıştırmıyor.
    0
    0
    Yanıtla