SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayıp Balıkçının Cansız Bedenine Ulaşıldı

0
Güncellendi - 2021-03-08 21:21:01
Kayıp Balıkçının Cansız Bedenine Ulaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde alabora olan balıkçı teknesinde kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.

Pazar günü Dilek Mahallesi Küllümağara mevkisinde Karakaya Baraj Gölü'nde teknenin alabora olması sonucu suda kaybolan Ercan Kala'yı (37) arama çalışmaları havanın aydınlanmasıyla yeniden başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekiplerince yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu Kala'nın cesedi kıyıya 100 metre açıkta ve 6 metre derinlikte bulundu.

Kala'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına kaldırıldı.

Olay yerine gelen Kala'nın yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kala'nın cenazesi, otopsiden sonra Yazıhan'ın Durucasu Mahallesi'nde kılınan cenaze namazından sonra buradaki mezarlıkta toprağa verildi.

- Olay

Ercan Kala ve Niyazi Gültaş, balık tutmak için tekneyle Dilek Mahallesi Küllümağara mevkisinde Karakaya Baraj Gölü'ne açılmış, gölün dalgalanmasıyla alabora olan teknedeki Gültaş yüzerek kıyıya ulaşırken, Kala suda kaybolmuştu.

İhbar üzerine gölde çalışma başlatan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekibi kaybolan Kala'ya ulaşamamış, hava koşullarının elverişsiz olması nedeniyle çalışmalara sabaha kadar ara verilmişti.

AA- iha- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Huzur (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin ,ailesine bol sabır versin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya ambarı (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İRFAN (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun , ailesine ve yakınlarına rabbim sabır versin
    0
    0
    Yanıtla