SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Okulumuzun Tüm İhtiyacını Karşılayacağız"

0
Güncellendi - 2021-03-08 20:25:49
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Elginkan Vakfı tarafından Malatya’ya gönderilen kitap setini öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

CHP’li Veli Ağbaba, Elginkan Vakfı’nın Türkiye’nin her yerine kitap gönderdiğini ifade ederek, “Malatya’mıza da gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün uygun gördüğü okullarda öğrencilerimize bu kitapları dağıtacağız. Ama Kemal Özalper benim mahallemin okulu, kitap dağıtımına buradan başlamak istedik. Bundan sonra da okulumuzun her türlü ihtiyacını elimizden geldiğince karşılayacağız” dedi. Ağbaba, okulun bilgisayar laboratuvarını yenileme sözü de verdi.

Ağbaba öğrencilere kitap seti dağıttı

Ağbaba, Kemal Özalper Ortaokulu’nda öğrencilere, içerisinde Nutuk’un ve dünya klasiklerinin yer aldığı 500 kitap seti dağıttı. Kitap seti dağıtımına, Ağbaba’nın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurcan Berber, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, Okul Müdürü Zeynal Yüce, Eğitim İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kara ve Eğitim İş Malatya Şube Başkanı Hatem Denktaş katıldı.

Milletvekili Ağbaba, Elginkan Vakfı Başkanı Gaye Akçen ile birlikte vakıf tarafından oluşturulan kitap setini dağıttıklarını ifade ederek, “Türkiye’nin her yerine kitap gönderiyor, Malatya’mıza da gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün uygun gördüğü okullarda öğrencilerimize bu kitapları dağıtacağız. Ama Kemal Özalper benim mahallemin okulu, kitap dağıtımına buradan başlamak istedik. Bundan sonrada okulumuzun her türlü ihtiyacını elimizden geldiğince karşılayacağız” dedi.

Ziyaretinin ardından okulun bilgisayar laboratuvarını gezen Ağbaba, kendisinden istenen bilgisayar desteğine kayıtsız kalmadı. Ağbaba, “Bilgisayar laboratuvarının masasını, sandalyesini alacağız. Ayrıca, 21 bilgisayarı da buraya vereceğiz. En kısa sürede bilgisayarları temin edip, Kemal Özalper Ortaokulu’muza teslim edeceğiz” diye konuştu.

Okuldaki kadın öğretmenlere ve öğrencilerin annelerine karanfil takdim eden Ağbaba, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kemal Özalper Ortaokulu Müdürü Zeynal Yüce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya öğrencilere sağladığı kitap desteğinden dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurcan Berber ise Ağbaba’ya hem 6 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlaması hem de öğrencilere kitap hediye etmesinden dolayı teşekkür etti.

"Kadına şiddet bir insanlık suçudur"

Pandemi dönemi içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Ağbaba, “Öncelikle öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Hakikaten onlar büyük bir yük alıyorlar. Milli Eğitim Müdürlüğümüze, bütün milli eğitim camiasına minnetlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Ayrıca, Dünya Emekçi Kadınlar Günü, kadınlarımızın gününü kutluyoruz. Türkiye, maalesef her gün yeni bir vahşetle karşı karşıya, hep birlikte toplumun bütün kesimleri, bütün siyasetçiler, kadın-erkek herkesin buna karşı durması gerekiyor. Herkesin kadına şiddetin karşısında olması ve durması gerekiyor. Kadına şiddet bir insanlık suçudur. Geçen yine yaşanan bir olayı hep birlikte izledik. Çocuklarımızı yetiştirirken öğretmenlerimize de büyük görev düşüyor. Bizde Malatya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ağbaba, Malatya’nın eğitimde daha ileriye gideceğini inandığını belirterek, bu noktada Malatya’nın bütün okullarında yapılacak çalışmalarda siyasi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Erk (3 yıl önce)
    Yani heryerde bangır bangır bağırıyorlar sosyal mesafe diye şu hale bak. Siz millet vekili olarak böyle yaparsanız topluma bir şey deme hakkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)Erk isimli kullanıcı yorumuna
    Erk akp secimlerinde toplantilarda en az 1000 ve 3000 kisi toplaniyor bunlarida goruyormusunuz hatirlatirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (3 yıl önce)
    Vay be hizmete bak sen hizmete
    0
    0
    Yanıtla
  • makarna daha büyük hizmet değil mi. Kitap nedir ki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (3 yıl önce)black isimli kullanıcı yorumuna
    Boşver onlara bişey anlatamazsin onlara ayakkabı kutularindan bahset
    0
    0
    Yanıtla