SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kadın Girişimcilerimizin Sonuna Kadar Yanında Olacağız"

0
Güncellendi - 2021-03-08 21:49:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım Platformu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir etkinliğe imza attı. Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, Girişimci Kadınlar Grubu üyeleriyle önce kahvaltıda bir araya geldi, ardından kırsaldaki yetiştirici kadınları kentteki girişimci kadınlarla buluşturdu.

Kadın girişimcilerden Akın’a plaket

Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve yetiştirici kadınlar, Yeşilyurt’a bağlı mahallelerde girişimci kadınlarla buluştu. Kadın girişimciler tarafından çalışmaları nedeniyle plaketle ödüllendirilen Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle kırsalda üretim yapan yetiştirici kadınlarla kent merkezindeki girişimci kadınları buluşturmak istediklerini belirterek “Amacımız üreten kadınları birbirleriyle buluşturarak kaynaşmalarını ve birbirlerine destek vermelerini sağlamak” dedi.

Tarım Platformu olarak her daim üreten kadınları desteklemeye devam edeceklerini kaydeden Akın, “Yeter ki siz üretin. Biz Platform ve Birlik olarak yetiştiricilerimizin, üreticilerimizin, çiftçilerimizin ve kadın girişimcilerimizin sonuna kadar yanlarında olacağız” diye konuştu.

Akın daha sonra programa katılan kadınlara çiçek vererek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

Tarım Platformu Girişimci Kadınlar grubu ise bugüne kadar yaptığı destek ve emeklerinden dolayı Başkan İhsan Akın’a plaket sunarak teşekkür ettiler.

Programa ev sahipliği yapan Hanım Yılmaz, üreten kadınların buluşmalarına vesile olan Birlik Başkanı İhsan Akın’a teşekkür etti.

Örnek çalışmaları ve ev sahipliğinden dolayı Hanım Yılmaz’a, doğal yorgan ve yün ürünleri çalışmaları için Kooperatif Başkanı Nimet Yıldırım’a ve kısa sürede önemli çalışmalar yapıp ikinci şubesini açan Leyla Balal’a Başkan İhsan Akın tarafından plaket verildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Neşet (3 yıl önce)
    Bu adamda çalışıyor bazılarına da yalakalık yapmıyor doğruları söylüyor inşallah bu adamı da harcamazlar ,Başkanın başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (3 yıl önce)
    Helal başkan
    0
    0
    Yanıtla