SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi Arsa Satıyor

0
Güncellendi - 2021-03-09 07:30:08
Yeşilyurt Belediyesi Arsa Satıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından konut fonksiyonunda ve emsal 1.50 yapılaşma yükseklik serbest koşullarında olan yaklaşık 11 bin metrekarelik 2 arsa satışa çıkarıldı.

Yakınca semtinde (Galericiler Sitesi ve Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Lisesi arkası) 521 ada 9 parseldeki 4 bin metrekarelik arsa 4 milyon 186 bin lira muhammen bedelle ve aynı bölgede 524 ada 1 nolu parseldeki 7 bin 600 metrekarelik arsa ise 7 Milyon 600 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı. Satışlar 30 Mart’ta kapalı teklif usulü ile Encümen tarafından yapılacak.

Arsaların satışı için yayınlanan ihale ilanında; “Mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait, Yeşilyurt İlçesi sınırları içerisinde bulunan aşağıdaki taşınmazlar, Yeşilyurt Belediye Meclisinin 03/02/2021 tarih ve 37 sayılı kararı ile satış yetkisi Yeşilyurt Belediyesi Encümenine verilmiştir. Aşağıdaki listede ada, parsel, yüzölçümleri belirtilen taşınmaz malların tahmin edilen bedel tespitleri yapılarak aşağıdaki listede yazılmış olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereği ‘’Kapalı Teklif Usulü’’ ihale yoluyla satışı yapılacaktır. " bilgileri yer aldı.

malatyahaber.com- gazetemalatya.com

GÖRSEL: Satışa çıkarılan arsaların konumu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ruhi (3 yıl önce)
    rahmetlinin kemikleri sızlıyordur.projeli parseller isgeme giderken büyükşehir işgali başlamış durumda
    0
    0
    Yanıtla
  • Emlakci (3 yıl önce)
    malatyada 200 tane emlakçı var 1 tanesinin bu satıştan haberi yok ne yazikki.insallah belediye şirketine adrese teslim gitmiyordur yazık olur
    0
    0
    Yanıtla
  • adamın 30 liralık malını 50 ye satıyorlar bide üstüne komisyon alıyorlar emlakçımı ortakmı belli deil.
    0
    0
    Yanıtla