SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Sicili Olana Elektrikte İndirim

0
Güncellendi - 2021-03-09 19:06:40
Esnaf Sicili Olana Elektrikte İndirim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarların işyerlerindeki elektrik faturaları için yüzde 12 indirim uygulanacağını açıkladı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Fırat Elektrik Anonim Şirketi(AKSA) arasında imzalanan ve esnafların işyerindeki elektrik faturalarında yüzde 12 indirim yapılmasını kapsayan  protokolü bu yılda uygulanacak.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “AKSA Fırat Elektrik ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz arasında indirimli elektrik anlaşması yenilenmiştir. Ticarethane tarifesi abonelikleri için 12 ay süre ile yüzde 12 indirim uygulanacak. İndirimden faydalanmak isteyen üyelerimiz başvuru suresi son günü 19 Mart 2021 tarihine kadar Dörtyol Aksa Elektrik şubesine giderek veya bir yakınını yönlendirerek oda kayıt belgesi veya sicil tasdiknamesi ya da işyeri kaşesi ile indirim kaydını yaptırabilir. Abonelikleri kendi adına olmayanlarda kayıt yaptırabilir ve indirim alabilir. Ayrıca kayıt sırasında Birliğimiz tarafından üyelerimize gönderilen SMS’nin gösterilmesi de yeterli olacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Esnaf ve sanatkarımıza destek veren AKSA Elektrik yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Esnafa destek veren herkes kazanır.” ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • serdar (3 yıl önce)
    ben ticaret sanayi odasına kayıtlym onlarında böyle indirimi var,işyeri faturamı vatsabdan gönderdim hemen indirim yapıldı. Kardeşim esnaf odasına kayıtlı indirimden yararlanmk için gitti hemen oda borcunun sıfırlanmasını sölemişler.Gerçekten anlam veremedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar bey ben bugün aksa elektrik şirketini aradım ve bu bilgiyi onlardan aldım.Sadece Esnaf sanatkarlar odasına kayıtlı olanlar indirimden yararlanıyorlar denildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Ticaret odasına kayıtlı olanlara bu imkan tanınmıyor.Yine ayrım yine ayrımcılık yine farklı muamele.Eyyyy Ticaret odası ne yapıyorsunuz, sizlerde biraz uğraş verin kayıtlı üyeleriniz için.Anca bankalarla görüşüp Kredi çekmek için üyelerinizi zorluyorsunuz.Aidatları almaya gelince türlü türlü yollara başvuruyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    bu bir tuzak.oda aidat ve 5 yılda bir aldıkları yenileme ücretinin peşinde.aksa ise bilgi güncelleyip daha iyi tahsilat peşinde.geçen yıl müracaat ettim,Oda 5yıllık yenileme ücretini ödemeden onaylamıyor.3 kuruş indirim kazacağım diye 10kuruş gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • kiracı (3 yıl önce)
    Tamamda ticarethane olan heryere direkt indirim uygulansın. İşin aslı abonelik başkası adina ise hemen kesme ihbarnanmesi ardindan yeni abonelik. Düşmeyin tuzağa
    0
    0
    Yanıtla