SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Gaziantep Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2021-03-11 19:08:58
YMS,  Gaziantep Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 30.haftayı bay (maç yapmadan) geçirecek olan Yeni Malatyaspor’da futbolcular, 4 günlük iznin ardından Malatya’da toplanarak, 31.haftada sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’de 29 hafta sonunda oynadığı 28 karşılaşmada 7 galibiyet, 10 beraberlik, 11’de mağlubiyet yaşayan ve topladığı 31 puanla 13.sırada yer alan Yeni Malatyaspor, ligin 30.haftasını maç yapmadan geçirecek.

Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan ve toplamda 9 maçtır hanesine 3 puan yazdıramayan sarı siyahlı takımda, 26.haftada Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan ve 3-2 kaybedilen ittifak Holding Konyaspor karşılaşması sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmıştı.

Lig’de 27.haftadaki Gençlerbirliği, 28.haftadaki Beşiktaş ve 29.haftadaki Yukatel Denizlispor karşılaşmasına sportif direktör Ali Ravcı ve kulüp antrenörü Hakan Çalışkan nezaretinde çıkan sarı siyahlı takımın başına tecrübeli çalıştırıcı İrfan Buz getirildi.

Yeni Malatyaspor’u Süper Lig’e çıkaran İrfan Buz, 10 Mart’ta İstanbul’da resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Malatya’ya gelerek çalışmalarına başladı. Buz, takımının başında ilk antrenmanına çıkarken, futbolcularına bundan sonra yapacakları çalışmalar ve hedefleri konusunda bilgi verdi.

Kritik Maçlar Oynayacaklar

Süper Lig’de 9 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor, geçen sezon olduğu gibi ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. Sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada 4 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşayan Doğu Anadolu ekibi, 30.haftayı ise bay (maç yapmadan) geçirecek.

Lig’de bay haftasını iyi değerlendirmek isteyen teknik direktör İrfan Buz ve öğrencileri, Gaziantep Futbol Kulübü maçında alacağı 3 puan ile birlikte yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapacak.

Yeni Malatyaspor bay haftasının ardından kritik ve zorlu maçlar oynayacak. Sarı siyahlılar, 31.haftada sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Mücadele, 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.

Ligin 32.haftasında 5 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, 33.haftada 8 Nisan Perşembe günü Fenerbahçe’yi konuk edecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele, saat 19.00’da başlayacak.

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 34.haftasında ise 12 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Emrah bulut (3 yıl önce)
    Aaa çok ayıp zahmet etmişler takım 9 maç ta 4 puan almış 5 mağlubiyet rakiplere verilen 3 er puanlar ve 5 gün izin ne güzel bir dünya ödemesini yapmazsan futbolcuya 5 günde izin verirsin 15 günde çünkü sorumluluklarını yerine getirmeyen bir yönetim var
    0
    0
    Yanıtla
  • Parasını alamayan futbolcu İrfan Buz geldi diye oynarmı. Bilip bilmeden konuşmamak lazım. Sorun parada olsaydı hoca getirmeyin Ali Ravcı ile yola beleş devam ederlerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu kağan (3 yıl önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Para nın olmadığını 150 trilyon borç söylentisini de ben çıkardım demi başefendi güldürtme bu yönetimin ele alıncak neyi kaldıki halen savunuyorsunuz bu kente en büyük ihaneti bu yönetime destek olanlar yapıyor herşey ortada mali kongre de herşey ortaya çıkacak yusuf gideli galibiyetin yanından bile geçmedi bu takım
    0
    0
    Yanıtla